EXCLUSIV Theo Rose: „Am purtat de cinci ori rochie de mireasă“

16 octombrie, 2024

Nunta ei cu Anghel Damian a fost la fel de discretă pe cât le place să-și trăiască și viața.

Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg

Recunoaștem, n-am fost invitați la ziua cea mare a lui Theo Rose (27), când a devenit soția actorului, regizorului și producătorului Anghel Damian (33) – cel care a semnat proiectele „Vlad” și „Clanul” și care lucrează acum la „Tătuțu’”, dar am reușit să ne întâlnim cu ea cu puțin înainte de-a spune „Da”. Și asta într-o pauză între emisiuni sau la filmări de videoclipuri (cum ar fi recentul „Mireasă”), unde artista a trăit deja senzația pe care o au tinerele atunci când se văd pentru prima oară îmbrăcate în rochia albă de mireasă. Iar momentul în sine, cu încărcătura lui emoțională, pe care Theo și Anghel l-au trăit împreună și cu micuțul lor, Sasha (1), a fost, cu siguranță, unic. Totul a fost simplu, firesc și discret, așa cum își trăiesc și dragostea de doi ani încoace, timp în care evenimentele s-au succedat cu o viteză uluitoare pentru ei.

Căci, pentru Theo Rose, chiar a fost un carusel uluitor de realizări personale și profesionale, trecând de la simplă artistă, cu piese bune în trending, ce-i drept, la antrenor la „Vocea României” și actriță în „Clanul”, unul dintre cele mai iubite seriale românești din ultimul timp, în paralel cu emoțiile aducerii pe lume a primului său copil. Astăzi, o regăsim „înghesuindu-l“ tot pe Horia Brenciu pe scaunul dublu de la „Vocea României”, povestind despre cum s-a schimbat viața ei și despre cum până și visul de-a o vedea pe Jessie J în realitate i s-a îndeplinit.

OK!: Cum e să fii, din nou, cu Horia Brenciu pe scaunul de antrenor de la „Vocea României”?
Theo Rose: Ne completăm foarte bine – el vorbește mult, eu îl temperez, eu uit să mănânc, mănâncă el pentru amândoi – și tot așa! (râde) Lăsând gluma la o parte, nu știu cum ar fi fără Horia, la Vocea României, cred că așa suntem în cea mai bună formă a noastră și chiar mă bucur tare să fac echipă cu el.

Ți-ai fi dorit să împarți scaunul dublu cu Irina Rimes sau cu Tudor Chirilă?
Theo Rose: Cum spuneam, nu concep scaunul dublu fără Horia Brenciu, dar dacă ar fi să fac un exercițiu de imaginație, cred că ar fi cel puțin interesant să fac echipă cu Tudor Chirilă.

Theo Rose   Pro TV jpg

Între timp, se filmează „Tătuțu’”, prequel-ul serialului „Clanul”. Îți lipsește ritmul acela de la filmări, distribuția?
Theo Rose: Pentru mine, Vera – personajul meu din „Clanul” – a fost cel mai bun rol de debut pe care l-aș fi putut avea și îmi este greu să mă gândesc că ar putea exista un personaj care să-i întreacă complexitatea. Mi-a plăcut mai mult decât mă așteptam la filmări și, legat de „Tătuțu’”, încerc să mai aflu și eu una, alta, dar nu am nicio șansă! Abia aștept să-l urmăresc, pentru că eu am fost una dintre cele mai mari fane ale serialului „Clanul” și sunt convinsă că „Tătuțu’” va fi peste așteptări.

Ai scos piesa „Mireasă”, te-am văzut în alb și la „Bravo, ai stil!”. De câte ori te-ai îmbrăcat în mireasă înainte de a ajunge propriu-zis la altar?
Theo Rose: Am purtat deja de vreo cinci ori rochie de mireasă. Din cauza asta, nici nu fac o pasiune pentru ele (n.r. rochii). Însă miresele sunt frumoase. (zâmbește)

Cum v-ați gândit să arate nunta voastră? Cu echipele reunite (prieteni din proiectele voastre de pe TV și din afara lui) sau doar cu familiile, simplu și intim?
Theo Rose: Cu siguranță, într-un cadru intim. Nu mai avem energie și pentru petrecerea noastră.

Voi sunteți doi Lei ambițioși. Cum vă înțelegeți, vă mai ciocniți, sunteți și orgolioși?
Theo Rose: Ca în orice familie, există și tensiuni, dar nu cred că aș fi putut să duc toată perioada asta din viața mea alături de altcineva decât Anghel. Mi-a fost și îmi este sprijin, mi-a înțeles stările și mi-a fost mereu alături.

Cum sunteți ca părinți?
Theo Rose: Fericiți și împliniți. Încercăm să fim cei mai buni părinți pentru Sasha și să-i oferim tot ce are el nevoie, mai ales în perioada asta, în care este într-o continuă dezvoltare și cunoaștere.

Care e dinamica voastră acum, cine stă cu Sasha când voi aveți agenda plină? Îl luați cu voi la filmări sau la concerte?
Theo Rose: Dacă Anghel filmează, stau eu cu el și invers. Într-adevăr, au fost momente în care am fost amândoi plecați și, atunci, Sasha a stat la țară, cu părinții și sora mea și, la nevoie, avem și bonă. Îmi doresc ca el să crească într-un astfel de mediu și mă bucur că are ocazia asta. Nu pot să stau departe de el mai mult de trei zile și abia aștept să mai crească un pic și să vină cu noi la concerte sau la filmări.

„Ne dorim un frățior sau o surioară pentru Sasha și sunt convinsă că va veni atunci când trebuie”

Ce ți se pare cel mai fascinant la copilul tău?
Theo Rose: Totul! (zâmbește) Mă minunez în fiecare zi de curiozitatea lui, de felul în care înțelege și percepe lucrurile, deși încă este mic. Am fost binecuvântați cu un copil extraordinar.

Ce lucruri simți că s-au așezat în tine, după ce ai devenit mamă?
Theo Rose: Cred că cel mai important lucru este că am învățat să prioritizez altfel lucrurile, mă refer în special la viața mea profesională.

Ar fi loc sau timp de un frățior sau e prea devreme?
Theo Rose: Am învățat că nu noi decidem dacă este devreme sau târziu. Ne dorim un frățior sau o surioară pentru Sasha și sunt convinsă că va veni atunci când trebuie.

Înțeleg că vei pleca într-un nou turneu. Câtă muncă presupune, de fapt, asta? Ai în plan și lansarea unor noi piese?
Theo Rose: Este foarte multă muncă în spate, poate munca de câțiva ani și implicarea multor oameni. Dar iubim să fim pe scenă, iar energia publicului ne încarcă într-un fel pe care nu-l pot descrie, iar asta merită timpul și efortul.

Ți s-a îndeplinit un vis: ai întâlnit-o personal pe Jessie J și ai cântat în deschiderea concertului ei, de la „Unforgettable Festival”.
Theo Rose: Da, când am aflat că o s-o întâlnesc personal pe Jessie J, am simțit cum mă ia amețeala. A fost uluitor! (râde)

Theo Rose   foto personale (10) jpg

Îți mai rămâne cât de puțin timp să stai doar tu cu tine, să faci ceva exclusiv pentru tine?
Theo Rose: În perioada asta, în care am avut și filmările pentru „Vocea României”, și concertele, nu pot să zic că am avut timp doar pentru mine, dar reușesc mereu să mă relaxez acasă, cu băieții mei.

Viața te-a luat puțin pe sus și ți-a adus totul deodată. Mai faci planuri sau lași viața să te surprindă în continuare?
Theo Rose: Mă simt norocoasă de felul în care m-a surprins viața în ultima perioadă, atât pe plan personal, cât și profesional. Doamne ajută ca de acum încolo să fie tot așa!

Ce le-ai spune acum celor care te-au agresat emoțional acum doi ani, când tu și Anghel ați devenit un cuplu?
Theo Rose: M-am lăsat afectată de nedreptatea care știam că mi se face, deși nu ar fi trebuit să fac asta, pentru că eu eram împăcată cu toate acțiunile mele... Nu cred că am să le spun ceva, doar să fie mai buni. Asta îmi spun și mie, și celor din jur: să încercăm să fim buni. Oameni buni.

Theo Rose   foto personale (1) jpg

FOTO: Pro TV, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg
David Popovici, îngerul copiilor jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian, despre Gasca Zurli cu mascote   Instagram (1) png
Bennifer adopta pisicuta PNG
Julia Roberts, miting în Georgia, Profimedia (4) jpg
Retreat Vama Veche colaj  JPG
Romanita Iovan Dare to Shine cu Dana Sota si Dana Savuica  (15) jpeg
Andreea Marin se menține cu Pilates   Instagram jpg