Exclusiv! Victor Slav: „Sunt oameni care s-au căsătorit şi de cinci ori. La 40 de ani am înţeles că nu e bine să-ţi faci planuri”

20 decembrie, 2019
1 dnp 6153 1 jpg jpeg

Victor Slav a vorbit cu sinceritate pentru „OK!” despre momentele cu Sofia, care îi bucură viaţa, relaţia cu Bianca Drăguşanu şi un nou mariaj. Iată cum arată astăzi viaţa prezentatorului de la Kanal D!

De Sărbători, Victor Slav se împarte între evenimentele pe care le prezintă şi  Sofia, fetiţa pe care o are cu Bianca Drăguşanu.

OK!: Ce vei face de sărbători? Vei rămâne în ţară?

Victor Slav: Da, sunt în ţară, am evenimente. Plec la Cluj şi mă opresc la Sofia pentru a petrece Crăciunul împreună. După Crăciun mă întorc în Bucureşti pentru a fi şi cu părinţii mei. De Revelion muncesc.

OK!: Se spune că fetele sunt mai apropiate de taţi. Este şi cazul tău? Cât de des te întâlneşti cu micuţa  Sofia? Vă petreceţi weekendurile împreună?

 Ştiu că aşa se spune, sper să fie aşa. Sofia e prea mică, are doar trei ani, nu îmi dau seama dacă aşa va fi. Eu simt că aşa vor sta lucrurile, am avut acelaşi model în familie cu sora mea, cel puţin pana la adolescenţă când copilul devine mai apropiat de mamă, mai ales daca e fata. Ne vedem foarte des, Sofia este la bunica maternă, la Deva. Fie mă duc eu, fie vine ea la Bucureşti, dar micşorăm distanţa cât de des putem.

OK!:Care este relaţia ta cu Bianca în prezent?

Suntem într-o relaţie normală, avem un copil, ne consultăm în privinţa Sofiei. Vorbim când sunt de luat decizii. Este ceva normal între doi oameni civilizaţi.

OK!:Mai ai încredere în căsătorie? Ai mai face acest pas?

Nu m-am gândit. Cred că lucrurile se întâmplă cu un motiv în viaţă. Vom vedea ce se va întampla. Nu este vorba de încredere, neincredere, de dramatisme. Sunt bărbat. Sunt oameni care s-au căsătorit şi de cinci ori. Nu gândesc negativ, dar nici nu îmi fac planuri. Ce va fi va fi.

OK!:Care ar fi genul de femeie lângă care te vezi astăzi?

Nu caut un anumit gen de femeie. Sentimental, trebuie să ne înţelegem efectiv, să avem lucruri în comun, să existe chimie. Nu pot enumera calitati. Lucrurile vin de la sine. La 40 de ani am înţeles că nu e bine să-ţi faci planuri.

OK!: Atunci când întâlneşti pe cineva, obişnuieşti să îi vorbeşti mamei tale despre asta, să îi ceri un sfat? S-a întâmplat vreodată asta?

Nu sunt mămos, nu vorbesc cu mama despre aceste lucruri. Când cunosc pe cineva, mai întâi mă lamuresc eu cum e acea persoană.

OK!: La ce vârstă ai trăit prima poveste (serioasă) de iubire?

Era vecina mea, aveam 14, 15 ani. Atunci i-am cerut prietenia, aşa era pe vremea mea.

OK!: Care a fost primul tău job? Îţi mai aminteşti ce ai cumpărat din banii câştigaţi?

Terminasem cursurile de modelling şi împărţeam flyere. Aveam 17 ani. Mi-am luat ceva de încălţat. Mamei i-a rămas în minte acel job, era şi frig, aşa că acum când cineva îi dă unflyer, îl ia, aducându-şi aminte de primul meu job.

OK!:Ai prezentat o emisiune cu mult dans la Kanal D, tu ai luat vreodată lecţii de dans ? Ţi s-a spus vreodată că dansezi bine sau că dansezi prost?

Nu am luat lecţii de dans, aşa sunt eu mai talentat. Glumesc, nu sunt un dansator foarte bun, dar simt ritmul muzicii şi mă descurc. Mi s-a spus că dansez bine, nu exagerat de bine. Nu am un stil favorit, mă descurc cate puţin din toate. N-am aprofundat nici un stil, dar mă descurc cu toate decent.

OK!:Te-ai luptat vreodată cu depresia?

Nu am avut niciodată depresie. Sunt cerebral şi sper să rămân aşa. Am trecut prin diverse situaţii, fără să mă încerce despresia.

OK!:Care a fost cel mai greu moment al vieţii tale de până acum?

În urmă cu 11 ani am aflat că ambele mele bunice au cancer şi le-am pierdut pe amandouă la un interval de doua luni. A fost un moment foarte greu pentru mine.Recente pe Ok! Magazine

Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg