Fete de vedete - Diana Enache: "Am crescut printre artişti"

5 august, 2017
11 dsc 8462 jpg jpeg

Noua revelaţie în muzică este fiica lui Adrian Enache, Diana, pe care am ascultat-o cântând un superb medley la „Duelul Pianelor“.

image

Sunt tinere, ambiţioase şi pregătite să ia cu asalt showbiz-ul. Iată ce au moştenit de la părinţii lor celebri şi cu ce vor să surprindă lumea entertainmentului Ioana Voicu, Diana Enache, Alexandra Matei, Ana Baniciu şi Calina Roman.

Când eşti fata unui artist consacrat e firesc să-i moşteneşti talentul. Totodată, e firesc şi să fii comparată cu el. Deci nici Diana Enache (20) n-avea cum să scape de supliciul ăsta. Portiţa ei de scăpare este roba de avocat, pe care o îmbracă acum din postura de stagiar, în speranţa că pe viitor va instrumenta cele mai tari cazuri. Deocamdată, doar de... trafic internaţional de droguri.

image

OK!: Ai terminat Dreptul, dar te-ai apucat de cântat. Diana: Da, dar n-am abandonat Dreptul. Dacă tot cânt la nunţi şi la botezuri, trebuie să am şi o variantă pentru divorţuri, nu? (râde) Glumesc!

Dar ai intrat într-un cabinet de avocatură, ai plimbat hârtii?

Da, am plimbat hârtii, am făcut cafele, am mers în instanţă pentru practică, am asistat la procese chiar de natură internaţională. Iar decizia de-a da la Drept a venit prin prisma evenimentului pe care l-am avut cu agresorul şi faptului că am fost nevoită să intru într-o sală de judecată, să văd cum se desfăşoară un proces, să merg la cabinetul avocatei care m-a reprezentat atunci şi cu care am o relaţie mai mult decât cea dintre un elev şi un mentor, şi atunci m-am dus cu tot sufletul spre această profesie.

Zi-mi un caz interesant la care ai lucrat.

Cel mai interesant a fost cu trafic internaţional de droguri.

Văd că-ţi plac lucrurile dure.

Da, îmi plac. Cred că într-o viaţă anterioară am fost detectiv, poliţist sau criminalist, pentru că îmi plac armele, uniformele. Sunt o fire mai băieţoasă.

Şi tatăl tău ce spune despre asta?

Ce să zică? Mă susţine în tot ceea ce fac, întotdeauna am făcut ce am vrut, nu pentru că a vrut tata sau mama.

Tata ce ar fi vrut să te faci?

Uite, nu am discutat niciodată despre asta, dar oricum nu cred că ar fi vrut să fac muzică, pentru că mi-a spus că este o lume foarte complicată, mai ales pentru femei, că e o lume perversă, dar că dacă într-adevăr vreau să fac asta şi sunt tare pe poziţii să merg pe drumul ăsta. Mama, de exemplu, ar fi vrut să dau la cibernetică, la medicină, în orice caz la o facultate serioasă.

Dreptul nu e suficient de serios?

E serios, dar ea m-ar fi văzut la cibernetică, politehnică...

image

Bun, şi unde îţi place mai mult, în instanţă sau pe scenă?

Îmi doresc foarte mult să fiu pe scenă şi să cânt. Şi asta nu pentru că sunt „fata lui X“, ci pentru că ştiu că pot şi că nu-l fac de râs pe el. Acum, şi avocatura e foarte bună, mai ales dacă o să mă lase vocea.

Şi ne-am trezit cu tine la „Duelul pianelor“, la TVR.

Da, a fost o surpriză şi pentru mine. Am avut emoţii foarte mari, deşi am fost la repetiţii şi eu, practic, am crescut printre artişti. Dar ştii cum e, când se uită tata la tine...

Dar la cântări ce faci?

Uite, la cântări nu am tracul ăsta, pentru că nu e tata de faţă.

Eu credeam că mergeţi împreună să cântaţi.

Mai mergem şi împreună, mai facem şi duete, dar în momentul în care cântăm împreună nu am aceleaşi emoţii ca atunci când el stă deoparte şi se uită la mine, mă analizează, mă ascultă... În momentul în care îmi spune Ozana Barabancea, cu care am făcut canto, „Diana, aici trebuie mai sus“ nu e acelaşi lucru ca atunci când îmi spune taică-miu „aici ai fost puţin pe lângă“. Atunci mă timorez, nu-mi mai trebuie nimic!

Eu ştiu că ai un tată cool şi că te-a luat prin discoteci, cu gaşca lui...

Da, am fost la o grămadă de petreceri, cunosc o grămadă de artişti, am adormit pe mese, pe scaune, de mică...

(citeşte continuarea în ediţia nr. 194 a revistei OK!)

Foto: Sorin Stana; stilist: Madena Pasăre; make-up: Alina Stănculescu/Abacademy.ro; hair style: Ingrid Morgan/Gett's Artistic Team; locaţie: mulţumim Younivers Summer Club, Piaţa Presei Libere, nr. 1, Bucureşti.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}