George Clooney despre Amal: „Soţia mea este mult mai inteligentă decât mine“

30 mai, 2016
"Money Monster"   Red Carpet Arrivals   The 69th Annual Cannes Film Festival jpeg

Toţi cei care îl cunosc sau au avut şansa să vorbească cu actorul de 55 de ani s-au declarat iremediabil cuceriţi. De carisma lui, de simţul umo­rului, de felul unic în care ştie să se facă plăcut şi de capacitatea lui extraordinară de a-şi trăi viaţa în cel mai armonios mod posibil. Şi cum să nu ştie să se bucure de prezent când şi-a ales ca parteneră, din 2014, o avocată inteligentă şi atrăgătoare, o tovarăşă perfectă pentru acea dolce vita care i-a intrat şi lui pe sub piele, după atâta timp petrecut la iubita lui Villa Oleandra din Como, Italia. Se spune că, dacă există vreun om care să merite mai mult faima, banii şi iubirea, acesta este Clooney. Mai ales despre ultima parte, cea pe care de­clară că a cunoscut-o cu adevărat odată cu apariţia lui Amal în viaţa lui, vorbeşte mai jos Clooney, din postura de bărbat la casa lui.

Amal şi George Clooney

Interviu de Veronica Parker/FAMOUS

Eşti un bărbat însurat. Cum te simţi la aproape doi ani de la eveniment?

Să mă căsătoresc n-a fost niciodată în planurile mele. Apoi am cunoscut-o pe Amal şi am ştiut că ea e femeia alături de care vreau să-mi pe­trec restul vieţii. Nu aveam nicio îndoială. Speram doar ca şi ea să simtă la fel în ceea ce mă priveşte.

Ai mai vorbit, deja, despre momentul în care ai cerut-o de soţie. Te-ai gândit la asta mult timp?

Sincer, noi nu am discutat prea mult des­pre mariaj. Apoi, pur şi simplu, am cerut-o de nevastă. A fost genul ăla de moment despre care nu ştii cum va evolua. Putea foarte bine să răspundă: „Eşti nebun? Cre­deam că vrem doar să ne simţim bine unul cu altul, iar acum eşti, dintr-o dată, serios!“.

Cum a fost, totuşi, cererea în căsătorie?

Am aranjat totul, cina romantică, un playlist cu melodii ale mătuşii mele, Ro­semary Clooney, însă, deodată, o văd pe Amal că se ridică de la masă şi se duce să spele vasele, lucru pe care ea nu-l face niciodată. După ce se întoarce îi spun că am stins lumânarea de pe masă şi-o rog să ia o brichetă din cutia din spatele ei. Se întoarce, deschide cutia, vede un inel în ea, îl scoate şi-mi spune: „E un inel!“. Ca şi cum l-ar fi lăsat cineva acolo. Încep să fac feţe-feţe şi, într-un final, îngenunchez şi-i spun: „Nu-mi pot imagina restul vieţii ală­turi de altcineva decât de tine“. Ea se tot uita la inel, apoi se uita la mine şi, într-un final, reacţionează: „O, Doamne!“.

Se pare că lucrurile au evoluat frumos.

Da, n-am fost niciodată mai fericit ca acum. Şi în viaţa profesională, şi în cea personală. Din prima zi în care am întâl­nit-o, am început să mă pregătesc pentru cea mai importantă perioadă a vieţii mele. Pentru mine nu există bucurie mai mare în lume decât ideea că vom fi împreună pentru totdeauna.

Soţii Clooney la Cannes

E o viaţă frumoasă, nu-i aşa?

Niciodată nu m-am gândit că voi trăi vreodată o astfel de viaţă frumoasă, cu suc­cese şi împliniri şi că voi fi în stare să găsesc o femeie extraordinară cum este Amal.

Eşti foarte mândru de cariera şi inteligenţa soţiei tale, ai spus asta de nenumărate ori.

Este mult mai inteligentă decât mine. Poate singurul lucru la care sunt mai bun decât Amal este skanderbegul. Dar este indicat să te înconjuri de oameni inte­ligenţi, lucru care, în cazul meu, nu este neapărat dificil. Dar femeile inteligente nu m-au îngrijorat niciodată. Compania mea de producţie Smokehouse este con­dusă de cinci femei.

Am înţeles că deţii acum o casă lângă Londra, pe lângă deja celebra vilă din Como. Ai de gând să părăseşti Los Angelesul?

Nu în viitorul apropiat. Dar pe termen lung, aceasta este o casă în care mă imagi­nez locuind cu soţia mea şi acolo vreau să devin bătrân şi gri.

Ai o carieră de invidiat în urma ta. Mai ţii minte cum era la început, când te chinuiai să găseşti joburi?

Îmi amintesc să eram foarte slab la cas­tinguri. Odată, am mers la un casting cu Francis Ford Coppola pentru rolul unui beţiv în filmul Dracula (1992). Mi-am spus c-ar fi o idee bună să mă duc beat la casting şi că asta ar fi cea mai bună tactică de a pri­mi rolul. După ce m-a primit, Coppola l-a sunat pe impresarul meu şi i-a spus: „Hei, Clooney a venit beat!“. Nu l-am convins.

Foto: guliver/rex features/getty images, heptaRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg