Interviu Blake Lively: „Ryan mă face să mă simt foarte puternică“

11 ianuarie, 2019
2 ryan reynolds and blake lively gettyimages 514691508 jpg jpeg

Cel mai recent film al său, O simplă favoare, a înregistrat un succes neaşteptat, fiind un thriller mixat cu elemente de comedie pură, asezonată cu sex-appeal-ul binecunoscut al lui Blake (30) şi umorul Annei Kendrick.

Publicul nu a ştiut adevărata poveste până la finalul filmului, un final surprinzător. Între timp, şi viaţa ei de cuplu continuă să surprindă, alcătuind, alături de Ryan Reynolds, unul dintre cele mai frumoase cupluri de celebrităţi. Şi chiar dacă viaţa lor pe reţelele sociale este extrem de activă, în offline, cei doi, împreună cu cele două fiice ale lor, James (3) şi Ines (2), locuiesc în Bedford, un orăşel liniştit de lângă New York. Despre viaţa ei şi despre experienţa la Hollywood am aflat chiar de la Blake.

Cum a fost să lucrezi cu Anna Kendrick?

Blake O cunoşteam dinainte şi eram convinsă că ne vom distra de minune pe platouri. Dar nu e universal valabil ca atunci când te înţelegi bine cu cineva la nivel personal, să funcţioneze lucrurile atunci când ajungi să lucrezi cu acea persoană. Nu poţi anticipa asta. Însă, când am început filmările, mi-am dat seama că vom lucra foarte bine împreună. Şi cred că asta se şi vede dincolo de ecrane.

image

Ai fost foarte activă în ultimii ani, deşi a trebuit să te ocupi şi de cei doi copii ai tăi. N-a fost dificil să gestionezi timpul?

Nu chiar. Sunt foarte norocoasă să îl am pe Ryan alături. Este un tată foarte devotat şi şi-a însuşit cu succes toate responsabilităţile domestice. Niciodată nu luăm proiecte în acelaşi timp. L-am însoţit în Vancouver în timpul filmărilor pentru Deadpool 2 şi aveam grijă de copii în timp ce el filma. La fel procedăm şi când am eu de filmat. Indiferent unde mergem în lume cu proiectele pe care le avem, copiii sunt prioritatea noastră. Joburile vin şi pleacă, dar preţuim foarte mult timpul petrecut împreună şi mai mult decât orice viaţa noastră de cuplu, iar faptul că ne înţelegem bine ne ajută să ne facem treaba în armonie, atunci când vine vorba de cinematografie.

Dar nu vă ajută nimeni altcineva când unul dintre voi are un proiect în derulare?

Ba da. Avem o familie minunată, care sunt prietenii noştri. Eu am patru fraţi şi Ryan are trei. Acum câteva luni, am avut invitate acasă la noi, în Bedford, 22 de rude într-un weekend. Mi-a plăcut la nebunie genul ăla de haos în familie. Am crescut înconjurată de o familie numeroasă, dar cred că abia acum viaţa mea e împlinită.

Te simţi vreodată stresată de faptul că eşti celebritate, de lipsa intimităţii sau de intruziunea presei în vieţile voastre?

Suntem foarte grijulii în ceea ce priveşte viaţa noastră privată, pentru că nu e sănătos să expunem chiar totul publicului. Când suntem acasă, suntem ca orice alt cuplu care se bucură de timpul petrecut împreună. Ne jucăm cu copiii, gătim, primim oameni în vizită. Când ieşim în public, încercăm să ne separăm unul de altul. Uneori mai participăm la premiera celuilalt, dar de cele mai multe ori evităm să atragem atenţia asupra noastră ca pereche. Sunt atât de multe invenţii legate de cuplurile de la Hollywood, că mereu avem motive de a ne tachina unul pe altul pe reţelele sociale. Dar, în general, prea multă publicitate poate dăuna cuplului.

image

Eşti cunoscută pentru optimismul tău. Eşti mereu foarte pozitivă şi zâmbeşti. E ceva natural sau te-ai educat aşa?

Cred că am moştenit de la mama optimismul. Ea mereu îşi concentrează atenţia asupra lucrurilor pozitive şi le evită pe cele negative. Mereu încerc să trec peste greutăţi, să am cât mai mult timp de petrecut cu familia, pentru că de acolo îmi iau energia. 

Ştim că eşti pasionată de gătit şi expertă în produse de patiserie. Ce alte pasiuni mai ai?

Mereu mi-a plăcut să fac sport. Ryan adoră să stea în sânul naturii şi mergem adesea şi campăm în pădure, în British Columbia. El face focul şi eu gătesc.

Îţi place să faci şi surf. Rolul tău din The Shallows ţi-a reaprins această pasiune?

Îmi place să fac surf, dar sunt departe de a fi o surferiţă adevărată. Am filmat multe dintre scenele pe care le-aţi văzut, dar am avut lângă mine un campion mondial la surf care filma adesea în locul meu. Mama spunea să nu recunosc, să las lumea să creadă că eu eram aia şmecheră. (râde)

Provii dintr-o familie de actori. Asta te-a făcut să te îndrepţi în mod natural către această profesie?

Nu. Când creşti într-o astfel de familie există două variante: fie alegi să faci chestia asta, fie urăşti meseria asta. Într-o primă fază, am vrut să aleg un drum propriu, deoarece nu voiam să fiu definită prin prisma familiei. Voiam să fac ceva pe cont propriu. Şi eram şi destul de timidă şi chestia asta nu se potrivea cu actoria. Apoi am decis că trebuie să merg la audiţie pentru Gossip Girl şi a trebuit să mă mut la New York. Iar acel moment mi-a schimbat viaţa şi nu am mai privit niciodată în urmă.

Dar cum te-ai simţit atunci când te-ai mutat la New York şi făceai parte din acel proiect-fenomen numit Gossip Girl?

Era o lume complet nouă pentru mine. Era pentru prima dată când locuiam singură, departe de părinţi, departe de casa din Los Angeles. Aveam doar 19 ani şi New York-ul te forţează să te maturizezi rapid. Trebuia să prind totul din mers, trebuia să mă educ să fiu responsabilă, să mă confrunt cu lumea din afară. Acum trec prin aceeaşi perioadă de aclimatizare în ipostaza de mamă. Învăţ să am răbdare cu ei, să am grijă de ei, dar să nu îmi neglijez nici cariera. Însă sunt foarte mulţumită cu viaţa mea de acum.

Cum te-a schimbat viaţa alături de Ryan?

El mă face să mă simt foarte puternică şi independentă. Este un om cu o mentalitate extrem de sănătoasă şi avem o relaţie de cuplu extrem de sănătoasă, profundă, dar şi plină de momente amuzante. Şi avem o încredere reciprocă şi respect, care cred că alcătuiesc bazele unei relaţii autentice.Recente pe Ok! Magazine

Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg