Interviu: De vorbă cu cei cinci fantastici de la Survivor România despre culisele unui mega show

26 august, 2021
1 sr1 jpg jpeg

Am vorbit cu finaliştii din cea mai extremă competiţie televizată despre cum se vede viaţa după revenirea în civilizaţie.

Maratonul supravieţurii în jungla dominicană a luat sfârşit. Ne referim la cel mai longeviv reality show de pe TV, Survivor România, o emisiune difuzată de postul Kanal D care nu doar că a doborât constant recorduri de audienţă, dar a născut şi pasiuni printre spectatorii care au privit acest concurs ca pe-o olimpiadă mai lungă. După şapte luni, a fost încoronat câştigător controversatul artist Zannidache, protejatul cuplului Antonia şi Alex Velea. Tânărul de 23 de ani, acoperit de tatuaje şi usturător de sincer în dialog, a trecut cel mai uşor prin această competiţie extremă, fără să pice phisic sau fizic din cauza foamei sau a condiţiilor insalubre de igienă şi odihnă. Motivul? Viaţa lui de până acum, una care a început în orfelinat, a fost un adevărat concurs de supravieţuire. De la Survivor, Zanni a plecat mai bogat cu 50.000 de euro (plus banii încasaţi pentru fiecare săptămână de rezistenţă în competiţie) şi cu un vis care nu i-a dat pace de atâta timp: să-şi cumpere casa lui. Noi am vrut să aflăm de la el şi de la ceilalţi patru supravieţuitori ajunşi în finală, Andrei, Marius, Maria şi Elena, primele impresii şi planuri la cald după terminarea concursului şi revenirea lor în ţară. Le-am cules gândurile de acolo unde s-au grăbit să plece după această mare aventură din viaţa lor: în vacanţăăă!

Zannidache – marele câştigător

stanga
dreapta
6 zanni5 jpg jpeg
2 andrei d7 jpg jpeg
5 marius craciun6 jpg jpeg
4 maria chitu jpg jpeg
3 elena marin4 jpg jpeg
1 sr1 jpg jpeg

Ce a urmat pentru tine odată cu revenirea acasă din jungla din Republica Dominicană? Ce planuri ai?

Muzică, vloguri, proiecte, concerte, se anunţă o vară plină. Imediat ce m-am întors de la Survivor România am lansat o melodie, urmează să mai lansăm şi altele în curând, inclusiv cu trupa Deles Trapanele. 

Ce vei face cu suma de bani câştigată la Survivor?

Îmi voi cumpăra o casă. În ciuda celor care cred că o să dau banii pe alte lucruri, îmi voi lua locuinţa mea. O să fac şi un vlog în care o să arat interiorul acesteia.

Ai găsit casa pe care ţi-o doreşti? Ai ceva promisiuni în sensul ăsta?

Încă nu am început să caut, perioada asta a fost extrem de aglomerată pentru mine. Voi începe să caut şi să vizionez proprietăţi în zilele următoare.

Din punct de vedere al sănătăţii, cu ce sechele te-ai întors după atâtea luni petrecute în junglă?

Mă dor picioarele, oasele şi am nişte infecţii pe picior. Voi merge să fac câteva analize ca să văd ce antibiotic mi se va prescrie. Mă simt uşor şubred, voi face nişte controale medicale. Încă nu mă pot odihni foarte bine, deşi îmi este somn. Dar, încet-încet, mă voi reface.

Cu care dintre concurenţii de la Survivor 2021 ai legat prietenii pe viaţă şi pe cine n-ai mai vrea să vezi niciodată?

Despre prietenii pe viaţă nu pot să vorbesc, sunt încă foarte tânăr, nu ştiu cine îmi va fi prieten pe viaţă. Ca să leg o prietenie cu cineva, trebuie să demonstram multe, să trecem împreună prin multe situaţii de viaţă, nu cred că o prietenie se bazează pe vorbe. Nu ştiu dacă există prietenii pe viaţă sau, dacă ele există, nu ştiu în acest moment care ar putea fi aceea. Sunt oameni care îţi jură loialitate şi te trădează a doua zi şi oameni despre care nu crezi că îţi sunt prieteni şi sunt lângă tine când ai nevoie. Este un efort prea mare să îmi imaginez pe cine nu aş dori să mai văd niciodată. Nu voi avea nicio problemă să mă intersectez, în viitor, cu cei care au fost în competiţie.

De ce consideri că ai meritat marele premiu?

Pentru că m-am bătut cu cei mai grei, mai înalţi, mai faimoşi, unii şi mai şcoliţi decât mine şi nu au avut ce am avut eu. M-am luptat cot la cot cu ei şi îmi pare rău uneori că nu am făcut-o cum am dorit, am avut unele reţineri. Nu mi-a fost frică să intru în competiţie cu oricare dintre ei sau, dacă mi-a fost frică, nu am arătat acest lucru niciodată.

Andrei Dascălu- locul II

Ce urmează pentru tine după Survivor?

Nu am multe planuri, mai stau o lună în România, apoi mă voi reîntoarce la Londra, pentru că sunt aşteptat la antrenamente (Andrei practică boxul la un club din Anglia). Managerul şi antrenorul mi-au spus că am nevoie de două, trei luni de antrenamente pentru a putea juca primul meci la profesionişti. Cel mai probabil, primul meci va fi în decembrie.

Am avut o mică accidentare la gleznă, dar am făcut repaus de când am ajuns acasă şi nu mă mai doare acum. Nu am sechele, dar mă gândesc la viaţa din junglă, la dormitul pe jos, de care nu mi-e dor.

Locuiai în Anglia înainte să intri în competiţie. Te vei stabili acolo definitiv?

Ma întorc în septembrie în Anglia. Acolo suntem stabiliţi, acolo am toată familia, am echipa de management, sala. Nu m-aş stabili definitiv, dar pentru cariera mea în box trebuie să fiu acolo; după retragere, aş putea să mă întorc în România sau să mă stabilesc în Spania, unde am şi copilărit.

De ce crezi că nu ai fost tu câştigătorul competiţiei?

Eu mă simt câştigător pe partea sportivă. Mereu am susţinut că cele mai importante sunt criteriile sportive şi mă bucur că pe aceste criterii am ajuns în finală. Am nominalizat pe componentă sportivă şi mă bucur că am câştigat pe plan competiţional. Ştiam că nu am şanse pe partea de voturi dacă sunt cu un concurent faimos în finală. Poate dacă eram cu altcineva din echipa roşie în afară de Zanni, Jador sau Culiţă Sterp, aveam şanse. Zanni a ieşit favoritul publicului de multe ori, era clar că are mulţi susţinători acasă. Eram conştient că nu am cum să câştig, eram împăcat cu mine, chiar dacă am sperat să câştig şi votul publicului.

Marius Crăciun – locul III

Competiţia s-a terminat, ai revenit la viaţa ta de zi cu zi din România. Cum arată aceasta?

Când am plecat în competiţie, mi-am dat demisia de la locul de muncă pentru că nu puteam primi concediu fără plata şi momentan mai stau o perioada să mă liniştesc, să văd ce voi face. Mi-am făcut câteva planuri cu Andrei (n.r.. Dascălu) să călătorim cât mai stă şi el în ţară, să ne distrăm. M-am decis să fac nişte cursuri de instructor personal, să văd dacă este pentru mine această profesie.

Cum stai cu sănătatea după atâtea luni petrecute în junglă?

Sechele nu am, dar am câteva dureri musculare şi în zona tendoanelor, la umeri şi genunchi. Nu este ceva grav, sunt într-o perioadă de repaus, dar în curând ma reapuc uşor, uşor de sport.

Cu care dintre concurenţii de la Survivor 2021 ai legat prietenii frumoase şi pe cine n-ai mai vrea să vezi?

Evident cu Andrei sper să fie o prietenie foarte lungă. M-am înţeles foarte bine şi cu Zanni şi Cosmin, au respectul meu. Nu pot să spun că există o persoană cu care nu doresc să mă întâlnesc, nu am avut antipatii. Am încercat să fiu prieten cu toată lumea.

Cât ai fost în junglă, te-a aşteptat acasă o persoană specială, o iubită?

Nu, nu am o iubită, nu m-a aşteptat nimeni special acasă, în afară de familia şi prietenii mei.

După Ferma Vedetelor şi Survivor, te-ai mai înhăma să participi la un alt astfel de reality-show intens?

Da, cu siguranţă, dar după o pauză de un an, ca să am timp să îmi revin din punct de vedere fizic. Îmi place adrenalina şi ştiu că pot face faţă unei astfel de competiţii, nu am cedat niciodată psihic, iau lucrurile ca atare şi fac ce am de făcut. Mi-au plăcut foarte mult traseele sportive, chiar dacă erau grele condiţiile de la Survivor România.

Maria Chiţu – locul IV

Ce schimbări vei face în viaţa ta după competiţia Survivor?

A mai rămas puţin din această vara şi, înainte să îmi iau rămas bun de la ea, am în plan să îmi iau atestatul de instructor de dans şi să predau cursuri de dansuri latino pentru tineri. De asemenea, mă voi muta în Bucureşti cât de curând. Acum, mă bucur de timpul petrecut alături de familia mea, la Câmpina.

Cu ce sechele te-ai întors după atâtea luni petrecute în junglă?

În urma competiţiei, am rămas cu probleme la genunchiul stâng. Din punct de vedere psihic, am devenit sensibilă la insecte. Tresar atunci când simt ceva pe pielea mea.

Cu care dintre concurenţii de la Survivor te-ai înţeles de minune şi cu cine n-ai mai putea da ochii?

Nu există vreo persoană pe care să o detest într-atât încât să nu mai pot da ochii cu ea, dar cu siguranţă nu m-aş înconjura de persoane ca Zanni. Nu am legat prietenii pe viaţă, deoarece sunt de părere că nu poţi lega o asemenea prietenie în trei luni şi jumătate, cât am stat eu în concurs, dar mi-ar plăcea să încep o prietenie cu Elena, Bogdan Urucu, Maria Hîngu şi Ştefan Ciuculescu.

Cât ai fost în junglă, te-a aşteptat acasă un iubit?

Nu eram într-o relaţie când am plecat la Survivor.

Ai câştigat admiratori graţie prestaţiei tale de la Survivor? Declaraţii de dragoste pe social media sau chiar faţă în faţă?

Am câştigat afecţiunea publicului de acasă, în fiecare zi mă simt îndrăgită şi iubită citind mesajele oamenilor şi mai ales atunci când mă întâlnesc cu aceştia pe stradă. Sunt multe familii cu care m-am întâlnit şi am făcut poze, am stat de vorbă şi mi-au umplut sufletul de bucurie când mi-au povestit ce susţinere puternică am avut din partea lor.

Elena Marin – locul V

Ce planuri ai pentru restul verii?

În primul rând, vreau să trec de această perioada de readaptare pe care o resimt din plin, încă am seri în care nu pot dormi în pat. Vreau să plec într-o vacanţă, însă în perioada următoare doresc să îmi împlinesc visul de a deschide o şcoală de dans pentru copii. Sper să funcţioneze din toamnă, vreau să predau copiilor toate stilurile de dans, să le insuflu din pasiunea mea. Vreau să ajungă şi ei să câştige concursuri de dans, să urce pe scenă alături de cei mai mari artişti.

Din punct de vedere al sănătăţii, cum te simţi după atâtea luni petrecute în junglă?

Am revenit în ţară cu o dereglare hormonală şi o retenţie de apă. Am mers la medic şi aştept rezultatele analizelor. Ceea ce mă îngrijorează cel mai tare este accidentarea pe care am avut-o la gleznă, în concurs. În competiţie s-a umflat foarte tare, am tras de mine şi acum când port tocuri sau fac mai mult efort se umflă şi se resimte. O să fac un RMN şi sper ca totul să fie bine.

Cum s-au acumulat acele kilograme pe corpul tău, care a fost cauza?

Timp de aproape şapte luni nu am avut menstruaţie şi cu siguranţă acest lucru şi-a pus amprenta asupra corpului meu. M-am confruntat cu ceva probleme pe care nu ştiam că le am, cu rinichii, am avut o retenţie de apă foarte mare şi s-a văzut.

Cât timp ai fost în junglă, te-a aşteptat acasă un logodnic. Se apropie nunta, aţi stabilit o dată?

Încă nu am stabilit nimic, ne consumăm relaţia şi dragostea pe care ne-o purtăm. Nu cred că ar trebui să grăbim lucrurile, lăsăm timpul să le aşeze cum trebuie. Cred că el ar trebui să facă pasul şi eu doar să fiu surprinsă.

Dintre cei trei băieţi rămaşi în finala Survivor, tu cine crezi c-ar fi meritat marele premiu?

Cred că şi Zanni îl merita, Dumnezeu a ştiut cum le aşază. Eu am avut o relaţie deficitară cu el, nu-mi place caracterul lui, cum şi-a jucat cartea în competiţie, dar avea nevoie de acest premiu. Dacă îl exclud pe Zanni, mi-ar fi plăcut să câştige competiţia Andrei, un băiat care avea la rândul lui nevoi, vine dintr-o familie modestă şi care, din punct de vedere sportive, a demonstrat că merită să câştige.Recente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg