Interviu Exclusiv cu Alexandra de la Insula Iubirii: "Între mine şi Raul este o conexiune puternică"

17 august, 2017
deschidere jpeg

Pentru Alexandra, iubita lui Aurel, experienţa pe Insula Iubirii a fost una autentică, oferindu-i mai toate răspunsurile de care avea nevoie. Minţită, trădată, înşelată şi folosită, aceasta a început o nouă viaţă după ce a aflat cine este cu adevărat omul de lângă ea. Şi deşi cu toţii ne-am fi aşteptat ca acest lucru să se întâmple imediat după terminarea filmărilor, cei doi şi-au mai dat o şansă la venirea în ţară. Însă toate suspiciunile ei s-au adeverit. În ce relaţii a rămas cu fostul iubit şi cum e actuala relaţie cu ispita Raul, aflaţi din interviul pe care aceasta ni l-a acordat în exclusivitate.

Pe vremea când Alexandra şi Aurel alcătuiau un cuplu.

A trecut ceva timp de la întoarcerea din Thailanda şi pare că viaţa ta s-a schimbat. Cum e Alexandra cea nouă?

Alexandra cea nouă evoluează, încearcă să devină cea mai bună versiune a ei... Sunt foarte fericită şi acest lucru se vede în ochii mei, sunt foarte încrezătoare în forţele proprii, mi-am recăpătat încrederea în mine. Încerc să mă bucur mai mult de viaţă şi de tot ce îmi oferă, trăiesc pentru mine, pentru că uitasem să fac asta!

Dar înainte să pleci, ce aşteptări aveai de la această emisiune? Ştiu că tu sperai ca schimbarea promisă de Aurel să fie reală... Ce crezi că s-a întâmplat pe parcurs?

Sincer, înainte de a pleca în Thailanda îmi doream o familie alături de el, dar aveam multe semne de întrebare din cauza trecutului nostru. Am plecat în Thailanda cu speranţa că mă voi convinge că Aurel s-a schimbat, chiar dacă în inima mea simţeam că lucrurile nu stau chiar aşa. De multe ori chiar am avut ezitări şi încercam să găsesc pretexte pentru a nu mai ajunge pe Insulă, ştiind că există posibilitatea unei dezamăgiri. M-am agăţat foarte mult de acea relaţie şi chiar ajunsesem să mă tem că, dacă o voi pierde, pot pierde tot... chiar şi pe mine. Acum mi-am dat seama că, la vremea aceea, relaţia era deja pierdută!

După cum aţi povestit amândoi pe parcursul emisiunii, Aurel te-a înşelat de mai multe ori şi tu l-ai iertat. Nu are nimeni dreptul să te judece, dar ce te-a determinat să treci peste de fiecare dată?

De multe ori am trecut peste, pentru că era un maestru al manipulării, mă făcea să cred că fără el nu sunt nimic, că nu există viaţă pentru mine după această relaţie. Alteori, mă copleşea cu promisiuni şi atenţii, îmi spunea că totul va fi bine şi că el se va schimba... Uneori chiar se străduia să-mi arate "schimbarea", dar mereu afişa o mască atunci când eram împreună. Tocmai de aceea nu înţelegeam de ce ceilalţi nu îl privesc cu aceeiaşi ochi.

Aurel şi ispita Maria.

În comparaţie cu Cătălin, celălalt concurent, Aurel nu a mers atât de departe cu ispita. Şi totuşi, iniţial, aţi plecat separat. Am văzut la testimoniale că o perioadă v-aţi mai întâlnit la întoarcerea în ţară. Cum de te-ai gândit să îl ierţi şi atunci?

Aurel nu a mers mai departe cu ispita în emisiune; la întoarcere, acasă, s-au aflat multe detalii despre cei doi, iar eu nu am mai vrut să fac parte din jocul lor! Iniţial, la întoarcerea în ţară, ajungând în mediul nostru comun, prietenii ne îndemnau mereu să ne împăcăm, el mă alimenta cu promisiuni, iar eu crezând că este sincer, am fost tentată să îi mai acord o şansă, aşa cum obişnuiam să fac mereu. Devenise deja o obişnuinţă, iar în mintea mea credeam că fac ceea ce trebuie şi că e în regulă să nu renunţi uşor la persoana de lângă tine, deşi era clar că în povestea noastră limita era demult trecută şi ar fi trebuit să accept realitatea.

Alexandra nu regretă experienţa trăită în Thailanda.

Ştiu nici familia ta nu îl agrea, ai spus-o şi tu în emisiune. Ce părere au avut cei din familie de o eventuală împăcare după acest reality show?

Părinţii mei l-au acceptat numai în urma insistenţelor mele! Ei întotdeauna au încercat să-mi deschidă ochii, le era greu să-şi vadă copilul în nişte situaţii jenante şi chiar de neacceptat. Au insistat de multe ori să ies din acea relaţie nocivă pentru mine, iar la un moment dat i-am considerat duşmanii mei. Mama a văzut venirea mea în această emisiune că fiind modalitatea prin care eu m-aş putea debarasa de această relaţie care îmi provoca rău. Părinţii mei au sperat ca în urma difuzării acestei emisiuni să văd realitatea aşa cum o vedeau şi ei şi m-au lăsat să iau singură o decizie!

Acum în ce relaţii eşti cu Aurel? Mai vorbiţi, vă mai vedeţi, aveţi prieteni comuni?

În momentul de faţă eu consider că m-am debarasat total de trecut şi nu îmi doresc nicio interacţiune cu el! Pentru mine este un subiect închis, ceea ce mă bucură foarte tare, pentru că numai eu ştiu prin câte momente grele am trecut până să mă vindec!

S-a vorbit mult despre bani în acea emisiune. De ce era atât de important aspectul financiar în relaţia voastră?

Nu este vorba neapărat de bani, este vorba despre reciprocitate! Consider că într-o relaţie partenerii trebuie să fie egali, iar faptul că eu aveam un loc de muncă stabil şi el nu, mă făcea să am multe nemulţumiri şi frustrări!

Mulţi dintre cei care au urmărit acest reality show au sperat ca tu şi Raul să fiţi împreună. Sunt multe poze şi filmuleţe cu el şi cu tine pe paginile voastre de facebook. Aţi decis să vă daţi o şansă ulterior? Sunteţi împreună? Cum v-aţi apropiat după emisiune?

Între mine şi Raul este o conexiune puternică care a existat de la început, iar între noi, în acest moment, este o relaţie frumoasă de prietenie. În Thailanda am pus o barieră între mine şi el pentru că nu am vrut să mă folosesc de un om faţă de care aveam atât de multă apreciere, doar ca să mă detaşez eu de relaţia cu Aurel. Pe Raul am vrut şi vreau să-l păstrez aproape!

image

Cum îl vezi pe Raul acum? Ştiu că în emisiune te simţeai mai atrasă de Robert...

Raul e un om deosebit , un om înţelept, de la care ai ce învăţa! Un om care m-a ajutat să văd realitatea. Cât despre Robert, a fost o curiozitate de moment, am vrut să văd dacă este omul din "spatele ecranului" pe care îl cunoscusem şi nu pot să neg că datorită apropierii de el am reuşit să pun o barieră între mine şi Aurel!

Cu cine ai păstrat legătura dintre cei prezenţi în emisiune? Vă mai vedeţi?

În prezent pot spune că am o prietenie foarte strânsă cu Maria, Cosmin, Andy şi Raul, pe care îi văd frecvent. Marco şi Alex îmi sunt la fel de dragi şi vorbim des la telefon, deoarece ei sunt departe, dar când avem ocazia nu ezităm să ne întâlnim . Am păstrat legătura şi cu Diana, din când în când ne vedem sau mai vorbim. O apreciere mare am şi pentru ispita Bianca, vorbim des, iar Cătălin şi Nicoleta sunt şi ei prietenii mei. Chiar şi cu Ben am mai vorbit din când în când!

image

Am văzut că ai fost la nunta altui cuplu controversat, cel alcătuit din Bianca şi Liviu. În ce relaţii eşti cu ei?

Am fost la nunta Biancăi cu Liviu crezând că m-au invitat cu inima deschisă, dar mi-am dat seama că era doar dorinţa de afirmare din partea lor. La început am păstrat legătura cu ei, dar în urma intentării procesului (n.r. împotriva producătorilor emisiunii),  am decis să le spun părerea mea sinceră, iar de atunci Bianca a încetat să mai comunice cu mine!

Ai fost împreună cu Aurel la nuntă sau separat? Ştiu că şi el a fost...

La nunta Biancăi am mers cu Ben. Am fost ultimii sosiţi, deoarece amândoi am lucrat în ziua respectivă şi nu avea rost să plecăm cu două maşini dacă aveam aceeaşi destinaţie.

Dacă ar fi să tragi o concluzie după toată această experienţă, care ar fi?

Am înţeles  că trebuie să tratăm lucrurile cu deschidere, să nu ne mai impunem limite, să acceptăm că viaţa este o provocare şi că fericirea noastră nu depinde de altcineva, ci vine din interior. Sunt multe de spus, dar mă rezum doar la câteva rânduri.

Am văzut că abia după emisiune ai decis să îţi faci cont de Facebook. De ce aşa târziu?

Eu nu am avut niciodată Facebook din simplul fapt că nu-mi plăcea viaţa virtuală şi consideram că îmi apăr intimitatea de posibilele răutăţi sau subiecte care circulă mereu în acest mediu. După participarea la emisiune mi-am asumat faptul că voi deveni o persoană publică şi am considerat că oamenii au dreptul să-şi exprime punctul de vedere despre evoluţia mea, iar eu ar trebui să am posibilitatea de a le răspunde şi de a le mulţumi pentru susţinerea şi încrederea pe care mi-o acordă.

Dacă ar fi să o iei de la capăt, te-ai mai arunca într-o relaţie cu Aurel?

Poate că acest răspuns va şoca, dar DA! Dacă ar fi să dau timpul înapoi, aş face exact la fel pentru că învăţăm din propriile greşeli şi fiecare experienţă este o lecţie de viaţă! Dacă nu ar fi fost relaţia cu Aurel, nici eu nu aş mai fi putut evolua, am luat-o ca pe o lecţie din care am avut foarte multe de învăţat!

image

Ce-ţi lipseşte din relaţia cu el?

NIMIC!

Dar pe Insula Iubirii ai mai merge încă o dată să vă testaţi relaţia?

Evident că  aş merge din nou, pentru că datorită acestei emisiuni viaţa mea s-a schimbat, am văzut lucruri şi am cunoscut oameni deosebiţi şi, cel mai important, am învăţat să mă respect, să mă apreciez şi să am încredere în mine! În preajma mea sunt doar oameni frumoşi, iar viaţa mi s-a schimbat în bine! Tot ce am descoperit în Thailanda mă face să fiu mai selectivă pe viitor şi mă bucur că, pe lângă povestea mea, am putut învăţa din din poveştile altor cupluri prezente acolo!Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg