INTERVIU EXCLUSIV cu ispita Nicoleta de la Insula Iubirii: “Mi s-a spus că nu pot rămâne însărcinată. Copilul acesta este o minune”

31 iulie, 2020
15 screenshot 2020 07 31 at 08 34 29 png png

După trei sezoane în celebrul reality-show difuzat de Antena 1, Nicoleta Dragne a căzut ea însăşi pradă ispitei, căci acolo a ajuns să-l cunoască pe Bruno Vlad, actualul său partener şi tată al fiului ei. Despre motivele care au făcut-o să participe la trei sezoane de Insula Iubirii, despre cum a început, de fapt, povestea de dragoste cu Bruno şi despre problemele cu care s-a confruntat în sarcină am vorbit cu doar o lună înainte de a-l naşte pe Vladimir. 

Faci parte dintr-o categorie nouă de vedete, cea de reality-show. Cum ai ajuns să participi la Insula Iubirii?

M-am înscris dintr-un impuls. Eu aveam o relaţie de şase ani pe atunci şi ne-am certat, am hotărât eu să pun punct şi m-am înscris ca să mă pot detaşa mai repede, pentru că ştiam că la Insulă nu aveam telefoane. Mă gândeam că dacă stau o lună şi ceva acolo nu voi fi tentată să sun. 

stanga
dreapta
1 whatsapp image 2020 07 30 at 19 38 35 jpg jpeg
2 img jpg jpeg
3 dragne jpg jpeg
4 screenshot 2020 07 31 at 07 50 52 png png
5 screenshot 2020 07 31 at 07 51 30 png png
14 screenshot 2020 07 31 at 07 59 58 png png
6 screenshot 2020 07 31 at 07 54 19 png png
7 screenshot 2020 07 31 at 07 54 29 png png
8 screenshot 2020 07 31 at 07 54 43 png png
9 screenshot 2020 07 31 at 07 55 14 png png
10 screenshot 2020 07 31 at 07 55 39 png png
11 screenshot 2020 07 31 at 07 55 52 png png
12 screenshot 2020 07 31 at 07 56 04 png png
13 screenshot 2020 07 31 at 07 57 34 png png

Tu urmăreai emisiunea cât erai în Anglia? Că ştiu că acolo locuiai înainte.

Da, o urmăream online. Locuiam acolo şi aveam o firmă de curăţenie. Nu renunţasem la nimic acolo, am lăsat pe cineva să se ocupe şi după emisiune m-am întors în Anglia.

Dar începusei o relaţie cu unul dintre concurenţi, Cătălin, după primul sezon la care ai participat. 

Da, am stat în România vreo două sau trei săptămâni după emisiune, apoi am plecat, am venit iar de vreo două ori în timpul relaţiei cu el. Şi apoi am plecat şi nu m-am mai întors, deoarece ne-am despărţit. După care m-am împăcat cu fostul iubit şi am mai stat împreună vreo doi ani.

Dar până la urmă te-ai întors în România. Ce te-a determinat să te restabileşti aici?

Nu ştiu exact să-ţi spun. Am stat opt ani în Anglia şi nu mai simţeam că aparţineam acelui loc. Mă simţeam singură. Având o relaţie aşa lungă acolo şi fiind obişnuită cu persoana respectivă, când m-am trezit singură, viaţa nu mai era la fel. 

13 screenshot 2020 07 31 at 07 57 34 png png
Nicoleta recunoaşte că experienţa de la Insula Iubirii i-a schimbat, definitiv, viaţa.

El era de acolo sau era român?

Era tot român, ne-am cunoscut la facultate şi am început o relaţie. 

Întoarsă acasă, ai mai participat la un sezon, ţi-ai deschis şi un business, un magazin de haine, Monde 4 Fashion...

Începusem afacerea înainte cu doi ani, m-am gândit că poate, la un moment dat, va fi nevoie să am ceva al meu aici. La început era sub alt nume şi am lăsat-o pe sora mea să se ocupe după ce l-am pus pe picioare. Am mers un an împreună, cât am stat eu în ţară şi apoi am spus că e cazul să ne separăm, să nu încurcăm borcanele. Eu mi-am făcut Monde 4 Fashion, iar ea a rămas cu business-ul vechi.  

Eşti mulţumită de cum evoluează acum afacerea, este singura ta sursă de venit?

Momentan, da. Acum am deschis şi o firmă de curăţenie, deoarece mi-a rămas microbul de acolo. Acolo făceam, în principal, curăţenie după şantier şi m-am gândit că ar fi nevoie şi aici.

Te-a afectat perioada pandemiei în ceea ce priveşte business-ul tău?

Vrei, nu vrei, te afectează. Noi facem foarte multe rochii de ocazie, iar evenimentele anul acesta nu au prea fost. N-am avut nicio comandă până acum în acest sens, dar ne-am reprofilat, deoarece ne-am dorit să ne ţinem angajaţii fără să îi băgăm în şomaj. 

Dar ai traversat, recent, un episod mai puţin plăcut: ai fost hărţuită şi ţi s-a furat contul de Instagram. Ştiu că tu acolo îţi promovai foarte mult afacerea. Cum s-a petrecut totul, cum te-a afectat?

Mi-a fost spart contul în ianuarie de către un tip pe care nu-l cunosc, un fost iubit al unei prietene. Având probleme cu ea, a început să închidă conturile prietenilor ei din răzbunare, s-a gândit că poate aşa ne certăm cu ea. Acum l-am recuperat. M-ar fi ajutat mai mult contul vechi în afacere, evident, pentru că eu acolo promovam ceea ce făceam.

10 screenshot 2020 07 31 at 07 55 39 png png
Vedete recunoaşte că unul dintre motivele participării la reality show a fost pentru a-şi promova business-ul cu haine.

Eşti o femeie puternică, ţi s-a întâmplat să fugă bărbaţii de tine din pricina asta?

Da, dar nu doar bărbaţii îmi spun, şi prietenele mele îmi spun că trebuie să fiu mai permisivă. Ştiu teoria, că trebuie să îl las pe bărbat să conducă, dar practica mă omoară.

Cât crezi că te-a ajutat şi cât ţi-a dăunat în relaţia cu bărbaţii acel tip de celebritate obţinut după rolul de ispită de reality-show?

Nu ştiu să zic cât de mult m-a afectat, pentru că persoanele care m-au catalogat în vreun fel, care au văzut în mine ispita şi atât, aveau nişte traume probabil, nişte frustrări. Bărbaţii ajunseseră să creadă că vreau să-i păcălesc, le era frică. Nu m-a afectat pentru că nu am acceptat oameni de genul acesta lângă mine. Nu-mi place să stau să îmi cer scuze pentru lucruri pe care nu le-am făcut. Un bărbat cu capul pe umeri vede o femeie exact cum e ea, nu-şi face filme după un rol de la televizor.

Dar de ce crezi că participă cuplurile la Insulă şi de ce crezi că lumea îi judecă pe cei care aleg să participe la o astfel de emisiune, ispite şi concurenţi deopotrivă?

În ceea ce priveşte cuplurile, unii participă pentru că nu-şi permit o astfel de vacanţă, alţii că sunt curioşi să vadă cum rezistă unul fără celălalt. Am mai auzit şi parteneri care voiau să-i demonstreze celuilalt că poate avea încredere, dar adevăratul motiv numai el îl ştiu. Iar ispitele erau judecată pentru că la noi e mentalitatea asta încuiată, oamenii nu sunt deschişi cum sunt în afară. Mulţi tineri nu mai gândesc aşa, dar cei care jigneau erau oameni cu mentalitate îngrădită, cu frustrări. Pe mine mă amuza, ar fi culmea să las pe cineva să-mi spună cine sunt. 

Şi pentru tine, personal, ce a însemnat această experienţă?

Mie mi-a schimbat viaţa cu totul. În primul rând pentru că am reuşit să renunţ la o relaţie toxică, m-a ajutat să mă rup. M-a ajutat să mă întorc acasă mai repede, pentru că poate dacă nu aş fi fost cunoscută, afacerea nu ar fi mers atât de bine, atât de repede.

Regreţi ceva dacă priveşti în urmă?

Nu regret absolut nimic.

Şi totuşi, te-ai întors pentru al doilea sezon şi chiar pentru al treilea. Ce te-a determinat?

Am făcut-o strict pentru business-ul meu, nu m-am mai dus să mă regăsesc sau să fac eu un test pe mine. Am vrut să am expunere mai mare şi am profitat de chestia asta. 

A fost un sezon neaşteptat, în sensul că în loc să cucereşti un concurent şi să te laşi cucerită, te-ai apropiat de Bruno Vlad, tatăl copilului tău. Cum a început povestea voastră?

Toată lumea crede că ne-am apropiat acolo, dar eu atunci râdeam de el. El a venit în sezonul patru, iar Radu l-a adus să-l prezinte băieţilor şi chiar mă uitam şi ziceam că e frumuşel, dar că era cam slăbuţ. Comentam şi eu, ca o ţaţă. Noi n-am interacţionat deloc acolo. El mă ştia pe mine din sezonul anterior. Apoi el mi-a mai scris pe Instagram, iar eu îi răspundeam prieteneşte, nu dădeam mare atenţie. Apoi ne-am dat seama că aveam nişte prieteni comuni şi ne-am întâlnit pe la petreceri, pe la mare, în decurs de trei ani, timp în care nu am avut nicio treabă. Nu ştiu ce gânduri avea el atunci, dar eu nu aveam niciun gând. Eu mă bucur că ne-am cunoscut acum mai bine, pentru că probabil atunci nu era perioada propice pentru niciunul.

4 screenshot 2020 07 31 at 07 50 52 png png
Deşi mulţi cred că cei doi s-au îndrăgostit în Thailanda, Nicoleta şi Bruno au început o relaţie la trei ani de la filmările pentru Insula Iubirii

Povesteai că v-aţi apropiat după ce aţi luat cina în oraş.

Da, mi-a scris că vine în Bucureşti, el locuind în Timişoara şi m-a întrebat dacă vreau să ieşim să mâncăm ceva. Am acceptat cu gândul că ies cu un prieten şi m-am dus ca o floricică şi am plecat după două ore îndrăgostită lulea. Mie îmi plăcea fizic de el, mă atrăgea, dar nu îl cunoşteam ca persoană. 

Ăsta o fi fost şi planul lui...

Da, să ştii. Eu cred că a făcut aşa, pe prostănacul, cum s-ar spune. Era aşa liniştit, îmi mai spunea câte o chestie drăguţă. Eu sunt rece, sunt mai tăioasă, iar el a avut curaj şi încă are. În seara aia ne-am sărutat şi de atunci am rămas împreună.

Erai pregătită să devii mamă, aţi planificat sau a fost o surpriză?

N-am planificat nimic. Eu am aproape opt luni de sarcină şi de relaţie opt luni şi două săptămâni, deci a fost surpriza-surprizelor. Eu am câteva operaţii la ovare, era să şi mor din cauza problemelor şi mi s-a spus că nu voi putea rămâne însărcinată natural niciodată. Asta era şi durerea mea că nu o să mă bucur niciodată de un test de sarcină. I-am spus lui ce probleme am şi chiar discutasem ca până la finalul anului acesta să mergem la un medic din Chişinău care făcea tratamente de fertilizare. Ziceam să mai copilărim un an, dar eu eram deja însărcinată. Nu rămăsesem niciodată însărcinată. Copilul acesta este o minune.

Cum te-a convins Alin că ar fi un tată bun pentru copilul tău?

Este un om extraordinar şi sunt sigură că n-am dat greş.

Dar voi v-aţi căsătorit?

Nu, în primul rând că a venit pandemia şi în al doilea rând pentru că eu nu mi-am dorit să fiu cu picioarele umflate şi cu burta mare la starea civilă. Am discutat despre asta, dar nu consider că un act poate schima ceva între două persoane. 

El s-a mutat la Bucureşti?

Da, mai ales că am avut şi încă mai am o sarcină complicată. Am stat cu el la Timişoara până şi-a rezolvat treburile şi apoi ne-am mutat aici. Până la cinci luni mi-a fost foarte rău, apoi mi s-a spus să stau la pat pentru că mi s-a scurtat colul şi acum sunt tot la pat, pentru că sunt în pericol de naştere prematură. Mai am o lună şi un pic şi nasc. 

1 whatsapp image 2020 07 30 at 19 38 35 jpg jpeg
Nico a rămas însărcinată chiar în prima lună de relaţie, deşi i se spusese că nu poate face copii pe cale naturală.

V-aţi gândit la nume?

Da, încă dinainte să aflu că sunt însărcinată am zis să îl numim Vladimir, dacă va fi să fie. Eu am fost şocată când am aflat că sunt însărcinată, el era foarte fericit.

Ai mai participa vreodată la vreun reality-show sau te vei dedica, total, familiei?

Depinde de proiect. Mi-ar plăcea foarte mult să merg la Asia Express. Nu aş face-o pentru bani, m-aş duce gratis pentru experienţa în sine pentru că eu cred că m-aş plia foarte bine pe acest proiect. 

Foto: Instagram/Arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg