Interviu EXCLUSIV cu Oase: “O sunam zilnic pe iubita mea”

21 aprilie, 2020
1 screenshot 2020 04 20 at 21 25 37 png png

Ionuţ Dongo, cunoscut publicului încă din sezonul 2 Asia Express drept Oase, ne-a povestit, chiar înainte de marea finală, cum i-a schimbat viaţa acest show, dar şi ce a fost cel mai dificil în noua ipostază. 

Am stat de vorbă cu Oase despre cum a suportat separarea de iubita lui, cu care este împreună de şapte ani, şi care este adevărul despre afacerea pe care a deschis-o cu fostul lui prieten, CRBL. Cât despre scandalul iscat de partenerul lui din sezonul trecut, campionul kendama a ţinut să fie cât se poate de diplomat, evitând să pună paie pe foc. 

Te-am urmărit cu sufletul la gură, trecând alături de CRBL prin probe dificile. A trecut mai bine de un an de când ai fost concurent şi aţi câştigat marele premiu. Ce s-a schimbat în viaţa ta în tot acest timp?

În toată perioada asta am reuşit să îmi îndeplinesc un vis, acela de a avea un bar. Am muncit pe rupte că să îl pun pe picioare, dar a fost o mare satisfacţie. În afară de asta, după cum bine şţiţi, am continuat şi cu televiziunea, în postura de co-prezentator la Asia Express. 

Şi cum a fost experienţa ca şi concurent şi cum ai descoperit Asia Express ca şi co-prezentator?

Ambele situaţii au fost extraordinare, este o diferenţa foarte mare între a fi concurent şi a fi prezentator, dar m-am bucurat de ambele ipostaze. În cea de-a două am avut cazare şi transport, ceea ce a fost nemaipomenit. Programul de lucru a fost, însă, suuuper intens, iar emoţiile mele pe măsură. Sunt foarte norocos că am avut şansă să văd atâtea ţări şi să le cunosc cu adevărat.

day 18 asia express 3 dof0040 diana oros jpg jpeg

Ţi-a plăcut mai mult acum sau în ipostază de concurent?

E foarte diferit. Când eşti concurent, ai parte de o adrenalină cum rar poţi să experimentezi. De asta poate e greu de înţeles pentru cei de acasă cum ajungi să faci anumite lucruri. În cazul nostru, a rămas memorabilă faza cu băutul de urină de vacă. Când eşti în cursă ai o stare greu de descris în cuvinte, iar când competiţia pune stăpânire pe tine, joci până la capăt. Ca şi prezentator, am avut alt tip de emoţii şi o super responsabilitate. A fost prima oară când am făcut asta şi am vrut să iasă bine. Le mulţumesc colegilor mei, Zoran – operatorul şi Roxana – producătorul, care au avut răbdare cu mine. 

Dar ce a fost cel mai greu de dată asta?

Am avut şi noi momentele noastre: o zi întreagă petrecută în soare, la peste 35 de grade, în apropierea vulcanului Pinatubo – am făcut şi insolaţie în ziua respectivă, cazări de poveste – da, chiar şi echipa are parte de tot felul de cazări, uneori mai nasoale decât ale concurenţilor, am filmat pe ploaie şi vânt, de nu puteai sta drept, etc. Una peste altă, a fost o super experienţă.

Cât de mult interacţionai tu cu Gina şi cu concurenţii când nu eraţi filmaţi?

Cu concurenţii interacţionăm pe unde îi prindeam, şi-mi aduceam aminte cum era să fii concurent şi toate momentele alea grele prin care am trecut şi eu...Gina a fost super drăguţă cu mine, mi-a dat sfaturi şi m-a încurajat. Nu ne-am văzut foarte des pe traseu, dar de câte ori se întâmplă asta, se lăsă şi cu multe glume. 

O amintire intensă pe care o vei purta toată viaţa în suflet din această ediţie...

Mi-a rămas pe creier acel cimitir unde o familie trăia în mausoleul soţului, respectiv tatălui lor. Nu am crezut că o să ajung să trăiesc aşa ceva, mie unul nu mi se pare normal, însă diferenţa culturală îşi spune cuvântul.

De cine ţi-a fost cel mai dor cât ai fost plecat?

De toată lumea apropiată şi mă bucur că de data asta am avut telefonul să pot să comunic cu ei.

Iubita ta cum a privit această lungă perioadă de separare? De cât timp sunteţi împreună?

Suntem împreună de ceva timp, iar separarea nu a fost o problemă, pentru că ştim exact cum suntem, ce simţim, cât de bine ne înţelegem şi... cât de nebună este ea.

PS: o sunăm zilnic.

De la ce vine porecla ta, Oase?

Porecla vine de la faptul că am dansat breakdance foarte mult timp şi toată lumea îmi spunea că părea că nu am oase.

De această ediţie te leagă şi o amintire tristă, presupun: terminarea unei prietenii de 15 ani cu CRBL. Ce s-a întâmplat, de fapt? Căci am văzut doar varianta lui, sintetizată într-un clip făcut la o melodie cu versuri dure.

E un subiect pe care eu nu o să-l comentez. Cred că e mai elegant aşa.

Oase a câştigat alături de CRBL ediţia trecută din Asia Express, dar prietenia lor s-a sfârşit odată cu plecarea lui Ionuţ la filmările pentru acest sezon.
Oase a câştigat alături de CRBL ediţia trecută din Asia Express, dar prietenia lor s-a sfârşit odată cu plecarea lui Ionuţ la filmările pentru acest sezon.

Dar cum a început prietenia ta cu CRBL?

Am ajuns prima oară la şcoală lui de dans, iar apoi am făcut parte din trupa lui.

Ce s-a întâmplat cu barul Kuma, pe care l-aţi deschis împreună cu banii câştigaţi în urmă reality show-ului?

Barul Kuma funcţionează, nu în perioada această bineînţeles, dar aşteptăm cu mare nerăbdare să-l redeschidem după toată nebunia asta şi nu este deschis împreună, este deschis de mine împreună cu nişte prieteni de-ai mei.

Erai foarte activ în comunitatea celor care îndrăgesc kendama. Cât timp mai acorzi, în prezent, acestei pasiuni?

Kendama pentru mine rămâne o mare iubire şi o să fiu mereu în comunitatea asta şi încerc să acord destul de mult timp în continuare, mă joc zilnic, dar nu la un nivel competitiv. Am avut kendama şi în Asia, am învăţat toţi copiii care mi-au apărut în cale. 

Deşi toată lumea credea că barul Kuma este deschis împreună cu CRBL, Oase ne-a spus că este afacerea lui.
Deşi toată lumea credea că barul Kuma este deschis împreună cu CRBL, Oase ne-a spus că este afacerea lui.

Ce vei face în viitor? Ai vreun plan sau vreo propunere de a rămâne în televiziune?

Habar nu am ce îmi rezervă viitorul, îmi place să trăiesc clipă, am nişte propuneri de a rămâne în televiziune, dar nu ştiu ce o să urmeze.

Cum te descurci pe perioada izolării? Cu ce îţi ocupi timpul şi ce te enervează cel mai tare?

Mă joc foarte mult. E o soluţie care pe mine mă ajută să trec de perioada asta. Mă enervează oamenii care ies din casă fără să fie nevoiţi şi cei care se încăpăţânează să nu respecte regulile impuse de această perioada.

Împărtăşeşte-ne o lecţie pe care ai învăţat-o în această perioadă grea pentru omenire.

Am învăţat că e foarte important să ai răbdare şi să îi ai pe ce dragi aproape. Ah, şi am mai învăţat cât de mult contează să ai un Internet bun 😊Recente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg