Interviu EXCLUSIV cu surorile Bella, vedetele reality-show-ului american Total Bellas

14 aprilie, 2020
1 totalbellas s5 iconic 2048x1152 jpg jpeg

Începând cu 19 aprilie, ora 23:00, televiziunea E! va difuza cel de-al cincilea sezon al emisiuni de tip reality, Total Bellas. Le vom putea urmări, astfel, pe cele două surori - luptătoare într-o nouă ipostază… mame “sincron”. Revista OK ! a stat de vorbă în exclusivitate cu ele despre noile aventuri şi noua lor viaţă.

Stephanie Nicole Garcia-Colace este o luptătoare profesionistă americană, parte a WWE,  cunoscută sub numele de Nikki Bella. Aceasta a fost căsătorita la 20 de ani cu iubitul din liceu, căsătorie anulată după 3 ani, iar în 2012 a început o nouă relaţie cu John Cena, tot luptător profesionist, cu care s-a logodit în 2017 şi de care s-a despărţit un an mai târziu.

Nikki a rupt logodna de John Cena înaintea nunţii, în 2018
Nikki a rupt logodna de John Cena înaintea nunţii, în 2018

În sezoanele anterioare, publicul a putut-o urmări cum a decis să anuleze o nuntă fabuloasă, cum a suferit şi cum şi-a revenit după această separare, iar în sezonul cinci o găsim, din nou, îndrăgostită, de această dată de fostul ei partener de la Dancing with the Stars, rusul Artem Chigvintsev, care o cere în căsătorie în cadrul unei escapade romantice la Paris. Povestea de dragoste devine completă când Nikki află că este însărcinată. 

Brianna Monique Danielson, cunoscută sub numele de Brie, este tot luptătoare profesionistă americană, ca şi sora ei şi este căsătorită cu luptătorul Daniel Bryan din 2014, cu care are o fetiţă, Birdie Joe Danielson. La începutul acestui an, Brie a anunţat că amândouă sunt însărcinate. În sezoanele anterioare, noii părinţi Brie Bella şi Daniel Bryan jonglează cu atribuţiile profesionale şi timpul petrecut acasă, astfel încât să nu rateze nici un moment important din viaţa micuţei lor. Brie a jonglat cu îndatoririle de mamă şi femeie de afaceri şi spectaculoasa întoarcere în ringul WWE a lui Daniel Bryan după doi ani de absenţă. Nikky şi Brie s-au dezvoltat în plan profesional şi au lansat Birdiebee şi Belle Radici – branduri de vin, dar şi linii de cosmetice şi haine.

În acest sezon Brie îi îndeplineşte dorinţa lui Daniel de a mai avea un moştenitor
În acest sezon Brie îi îndeplineşte dorinţa lui Daniel de a mai avea un moştenitor

In sezonul 5, Brie şi Bryan fac eforturi considerabile pentru a ajunge la un compromis în relaţia lor şi curând află că familia lor va mai avea un membru, deşi Brie nu îşi mai dorea încă un copil. Aceasta suferă un şoc când află că şi Nikki este însărcinată, dar curând devine foarte entuziasmată să experimenteze această perioadă unică alături de sora ei geamănă. Iată ce ne-au povestit cele două cu prilejul lansării noului sezon Total Bellas:

Ce aduce nou acest sezon pentru fanii consacraţi şi de ce este interesant pentru a fi urmărit de un public nou?

BRIE : Suntem amândouă foarte entuziasmate în legătură cu acest sezon, avem o nouă echipă în spate, va fi cu totul diferit. Dar cred că cea mai importantă parte din acest sezon este faptul că trecem amândouă prin nişte transformări. În aceşti şapte ani de când activez în domeniul reality-show-urilor mi-am expus toată viaţa la televizor : m-am logodit, m-am căsătorit, am născut, dar nu am crezut niciodată că mă va ajuta să îmi privesc altfel viaţa. Pentru că urmărirea emisiunii mă face să înţeleg mai bine ce se întâmplă în viaţa mea, deoarece uneori camera de filmat te expune atât de mult şi te ajută.

Brie & Bryan
Brie & Bryan

În acest sezon ne veţi vedea, pe Bryan şi pe mine, într-o călătorie dificilă, aceea de a ne regăsi pasiunea şi de a fi ceea ce eram ca şi cuplu înainte să o nasc pe Birdie. După ce ai copii te abandonezi, iar noi ne-am dat seama că evoluasem diferit, în loc de a face lucrurile la unison. Copilul era pe primul loc, cumva neglijam căsnicia, acordam mai multă atenţie carierei. Iar în acest sezon ne dăm seama că dacă nu ne punem relaţia pe primul loc ne vom pierde unul pe celălalt. Deci trecem printr-un roller coaster al emoţiilor, al nervilor. A fost greu iniţial, dar cred că mulţi se vor regăsi în povestea noastră.

NIKKI : În acest sezon avem un nou membru, Artem, logodnicul meu şi tatăl copilului meu.

Nikki şi noul ei logodnic, Artem
Nikki şi noul ei logodnic, Artem

El mă face să văd totul prin ochii lui, pentru că e totul nou pentru el, nu ştia la ce să se aştepte. Aşa că ne urcăm amândoi într-un roller coaster al iubirii în acest sezon, deoarece ceea ce am trăit noi doi într-un an de relaţie, alţii trăiesc în 45 de ani de căsnicie. El şi-a pierdut job-ul, ne-am logodit, vom avea un copil, e foarte distractiv să ne vedem amândoi în această călătorie. Nu ştim exact unde vom locui, eu sunt puţin cam îndoită la începutul show-ului, deci apar multe schimbări. 

Apropo de schimbări, care este cea mai mare schimbare pe care acest show a adus-o în viaţa voastră ?

 Noi ne-am scris memoriile, am vorbit despre familia noastră, despre copilărie. Tatăl meu apare în acest sezon şi asta este un mare semn de întrebare pentru public, deoarece în aceşti şapte ani nu am vorbit despre el, lumea se întreba mereu unde e tatăl gemenelor Bella. Şi am încercat să lucrez la această relaţie, Brie mi-a deschis ochii, iar cartea cumva m-a împins către asta şi acum e o mare schimbare pentru mine, deoarece mi-am dat seama că felul în care eram în relaţiile cu bărbaţii îşi avea rădăcinile în copilărie. Aşadar, în acest sezon fac o călătorie emoţională. Artem are răbdare multă şi cred că e sezonul în care îmi dau seama de ce nu puteam să stau niciodată prea mult timp într-o relaţie. Totul este mai profund acum. Alte schimbări ar fi logodna, faptul că l-am găsit pe acest bărbat de care m-am îndrăgostit aşa de repede şi faptul că fac eforturi mari pentru relaţia asta, lupt cu mine, pentru că nu eram pregătită pentru ceva serios. Dar când dragostea adevărată îţi bate la uşă, poţi să-i trânteşti uşa în nas sau poţi să te laşi purtat de val. Aşa că pot spune că emisiunea mi-a deschis ochii şi m-a schimbat.

 Am început aceast show ca două dive, luptătoare profesioniste care călătoreau prin lume, nu le păsa decât de prorpia persoană şi se distrau. Dar acum totul s-a transformat, am învăţat să fiu femeie de afaceri, să fiu mamă, soţie. A trebuit să mă autoeduc, să găsesc în mine echilibrul pentru toate astea. Acum trebuie să am şi grija altora, trebuie să fiu mai responsabilă. 

Spuneţi pe parcursul show-ului că vă place să fiţi independente şi sunteţi femei foarte puternice. Nu credeţi că acest lucru e cam stresant sau intimidant pentru partenerii voştri de viaţă?

 Cred că de asta s-a îndrăgostit Daniel de mine, îi place asta la mine, iar acum că avem o fiică, sunt mai puternică, mai independentă, deoarece vreau ca ea să mă urmeze, să fiu un exemplu, să vadă că nu îmi e frică să îmi exprim părerile.  Cred că soţul meu nu a avut încotro decât să mă accepte aşa. 

 Cred că e puţin intimidant şi nu m-am gândit niciodată că un rus îmi va face faţă 

  şi cred că datorită faptului că el nu s-a dezvoltat în cultura şi în industria asta ştie ce e respectul şi înţelege cât de important e ca femeia să aibă spaţiul ei. El mă susţine în tot ceea ce fac şi mă simt binecuvântată că l-am întâlnit.

Brie, ai declarat în sezoanele trecute că nu mai vrei încă un copil, iar tu, Nikki, ai spus că nu eşti încă pregătită să devii mamă. În sezonul acesta sunteţi amândouă însărcinate. Ce v-a făcut să vă răzgândiţi ?

 Pentru mine e o nebunie ce se întâmplă, pentru că eu nu credeam că sunt pregătită să fiu, din nou, logodită, dapăi mamă. Am fost şocată, deoarece, după cum veţi vedea în show, sufeream de un sindrom acut, nu aveam aproape deloc estrogen în corp şi mi s-a spus că probabil va trebui să fac inseminare. 

Nikki va naşte în luna august
Nikki va naşte în luna august

 Apoi am aflat că sunt însărcinată şi ziceam : cum naiba e posibil aşa ceva ?! Doctorul îmi spune că e un miracol, iar noi două suntem firi extrem de spirituale şi chiar am crezut că asta este calea pe care trebuie să o urmăm. Şi chiar dacă pare că viaţa mi-a dat cam multe deodată, mă simt binecuvântată. Cu toate că nu sunt pe deplin pregătită, sora mea îmi spune că oricum nu poţi fi niciodată. Şi când mă duc să îi ascult inimioara bebeluşului la ultrasunete mă minunez, căci nu am crezut că pot acel omuleţ atât de mult fără să îl cunosc. Abia aştept să vină luna august să ne cunoaştem copilul.

 Ceva s-a schimbat în mine. Bryan şi cu mine încercam de opt luni să mai facem un copil şi când făceam testul lunar şi ieşea mereu negativ şi o luam de la capăt cu testele de ovulaţie, toate săpau în mine, era stresant. Dar uneori mă gândeam că poate nu mi-e scris să mai am un copil, poate doar atât am de oferit lumii. A fost greu, dar când am rămas însărcinată m-am panicat. Iar apoi mi-am zis asta e, să mergem înainte.

Bryan şi Brie au împreună o fetiţă, pe Birdie
Bryan şi Brie au împreună o fetiţă, pe Birdie

Totul se întâmplă cu un motiv, iar faptul că şi eu, şi sora mea am făcut testul şi eram gravide a fost un şoc. Aşa că ne-am gândit că totul a fost cu un motiv şi acum vedem doar partea pozitivă din asta. Acum trebuie să îmi reevaluez viaţa şi felul în care trăiesc şi să fac nişte schimbări. 

Aţi creat un brand de succes împreună, faceţi aproape toate lucrurile împreună. Ce apreciaţi cel mai mult una la cealaltă  şi care credeţi că este defectul cel mai mare al celeilalte ?

  E o întrebare grea. 

 Mă simt binecuvântată că Brie e alături de mine, este cea mai bună prietenă a mea, îmi păstrează secretele şi îmi spune mereu adevărul în faţă, chiar dacă uneori doare. Ne place acelaşi gen de vin, ne place să mergem în vacanţă în aceleaşi locuri, însă nu-mi place că e prea dură cu mine, nu pentru că mă judecă, dar tot dintr-un soi de sinceritate mă critică. Ar putea să mă mai cruţe câteodată sau să nu îmi spună mereu verde-n faţă ce crede despre mine sau despre viaţa mea. 

 Îmi place că Nikki este foarte motivată. Când îi intră ceva în cap, va da 110% să ducă la bun sfârşit, este mega ambiţioasă. Nu îmi place că acest lucru o face şi foarte stresantă atunci când vine vorba de filmări sau job-uri. Vrea să muncim încontinuu şi eu îi zic să mă lase măcar în weekenduri să fiu liberă. Dar ştiu că din august, când va deveni mamă, îmi va da dreptate şi va vrea şi ea să o lăsăm mai moale.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}