Interviu exclusiv Kim Kardashian: „Puneam prea mult preţ pe latura materială!“

31 octombrie, 2017
Kim NUP 179496 0326 E3 jpeg

Celebra membră a clanului Kardashian ne-a împărtăşit câteva dintre secretele show-ului şi cum s-a schimbat viaţa ei în ultimul an.

O viaţă în lumina reflectoarelor, care, pe câtă faimă şi bani a adus, pe atât de mult le-a afectat intimitatea. Dar ea nu se plânge, ştie că cele două feţe ale celebrităţii trebuie tratate cu mult…marketing. Căci acesta este domeniul la care ea consideră că se pricepe cel mai bine. După incidentul agresiv petrecut anul trecut la Paris, când s-a temut pentru viaţa ei după ce a fost ameninţată cu arma şi jefuită, perspectiva ei asupra vieţii şi asupra celebrităţii s-a schimbat.

image

După zece ani de show, ce va fi diferit în cel mai recent sezon Keeping Up With The Kardashians?

Fiecare sezon transmite o stare diferită, iar acest sezon are multe surprize şi multe lucruri neaşteptate. Cred că sezonul anterior a fost plin de umbre şi nuanţe sumbre, de întâmplări la care nu ne aşteptam. Cred că în acest sezon lumea se va relaxa şi vom avea parte de mai multă distracţie. Veţi vedea că relaţiile dintre noi se transformă.

Te-ai imaginat ca zece ani şi 14 sezoane mai târziu să fi construit un asemenea imperiu, să aveţi atâta succes?

Când am început filmările, habar nu aveam unde vom ajunge. Credeam că vom filma un sezon, maximum două, dar nici prin cap nu ne-a trecut că vom ajunge aşa departe. La început, ne ocupam de lansarea brandului „Dash“ şi ne-am gândit că acest show ar putea atrage atenţia asupra magazinului, dar nu m-am gândit unde se va ajunge. A fost fascinant, pentru că noi nu eram pregătiţi pentru aşa ceva şi trăiam clipa. Nu am crezut că va dura atât. Şi îmi place pentru că lucrez cu familia mea zi de zi şi suntem aşa de binecuvântaţi că facem asta şi câştigăm şi bani.

Care crezi că este secretul longevităţii acestui show?

De fiecare dată când avem senzaţia că lucrurile au devenit plat, monotone, că nu mai avem nimic de arătat, ceva se întâmplă, ceva nu merge bine sau se schimbă. Sunt atât de nerăbdătoare să văd ce ne mai rezervă viaţa, care e mereu surprinzătoare. Pentru că mereu suntem noi înşine, mereu lăsă viaţa să aibă propriul curs. Nu ştiu ce ne va rezerva destinul, dar sunt bucuroasă să împărăşesc cu ceilalţi şi sper ca show-ul să mai ţină încă zece ani.

Dar care este partea ta preferată din show?

Mi se pare extrem de amuzant că apuc să văd ce face familia mea când eu nu sunt de faţă. M-am amuzat când am urmărit episodul în care surorile mele au plecat într-o excursie în Santa Barbara, iar eu urmăream de acasă ce fac.

Urmăreşti vreodată episoade din urmă şi regreţi ce aţi spus sau aţi făcut la un moment dat?

Absolut! Mă uit şi mă mir cât tare puteam să ţip, mă amuz că ne certam din nimicuri. Ştiu că telespectatorilor le-a plăcut, dar e acel episod în care ne certam pe un Bentley. Iar acum, uitându-mă în urmă, mi se pare atât de stupid şi materialist, dar cred că a fost amuzant într-un fel. Cel mai tare mă enervez şi regret chestii ce ţin de look-ul meu; ce purtam, cum eram machiată. Dar totul e funny până la final.

image

Ce ai învăţat în aceşti zece ani la TV şi cum e să ştii că toată lumea vede cele mai intime experienţe ale voastre?

Cred că toate experienţele prin care trecem sunt o mare lecţie pe care trebuie să o învăţăm şi am învăţat să trăiesc o viaţă mult mai simplă după experienţa din Paris. Cred că puneam prea mult preţ pe latura materială a lucrurilor şi abia după acest incident am descoperit cât de insignifiantă este. Îmi place să mă răsfăţ, e normal, dar văd altfel lucrurile, oamenii, relaţiile, familia. Acel moment a fost aşa, ca un semnal de alarmă. Privesc viaţa cu alţi ochi, am înţeles atunci reacţiile oamenilor. Cred că cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o atunci este că familia trebuie să fie pe primul loc.

Care este cea mai antrenantă parte din acest show atât de personal?

A devenit o a doua natură. Cred că adesea ajungem în punctul în care ne întrebăm unii pe alţii: „Ar trebui să filmăm asta?“, dar de fiecare dată luăm decizia să mergem mai departe, să filmăm şi de fiecare dată suntem mulţumiţi că am făcut-o. Ne place ce a ieşit. Cred că partea care ne provoacă este să fim atât de deschişi când, de fapt, ţinem la intimitatea noastră. Dar mereu sfârşim prin a împărtăşi totul, chiar dacă ne putem răzgândi mai târziu. De fapt, nu ne răzgândim niciodată.

Care a fost cel mai greu moment în aceşti zece ani, care a fost cea mai grea decizie pe cara trebuit să o iei?

Personal, cred că cel mai greu moment a fost întâmplarea din Paris de anul trecut, care mi-a şi deschis ochii şi mi-a schimbat viaţa. Pentru familia noastră, cred că un moment de răscruce a fost transformarea lui Caitlin. A fost destul de dificil atunci.

Cum v-a întărit acest show?

Am fost mereu o familie extrem de apropiată, mereu împreună, dar cred că faptul că am lucrat zi de zi împreună şi că am petrecut atâta timp împreună ne-a făcut şi mai puternici. Când filmăm şi se naşte un conflict sau ne certăm, mereu ştim că nu avem încotro şi trebuie să ne împăcăm cumva, pentru că a doua zi avem filmări tot împreună. E un fel de terapie pentru noi.

Care a fost cel mai bun moment din 2017?

Lansarea noii mele linii de machiaj. Am muncit atât de mult la acest proiect, este 100% proiectul meu, nu am niciun partener. De la alesul culorilor, ambalajelor şi până la designul în sine, totul îmi aparţine şi sunt foarte mândră de asta.

Vă consideraţi o „voce a binelui“?

Da, cred că e important că ne putem folosi de imaginea noastră să facem ceva constructiv. Fie că este vorba de momentul în care eram în New Orleans şi uraganul Katrina a făcut ravagii, iar noi am ajutat oamenii să îşi refacă casele sau de vizita noastră în Armenia, la 100 de ani de la marele genocid. Cred că i-am făcut atunci pe oameni să înţeleagă ce a însemnat cu adevărat acel genocid. Acele sunt întâmplări reale, oamenii au văzut cum le-am trăit şi poate i-am inspirat şi pe ei în vreun fel sau i-am ajutat.

image

Sunt o grămadă de felicitări virtuale, cadouri sau citate cu tine. Ai ceva care îţi place în mod deosebit?

Cred că „faţa care plânge“. Am transformat-o în Kimoji şi cred că e iconică şi foarte funny. Sunt atât de urâtă când plâng şi am vrut să transform asta în ceva amuzant.

Kendall şi Kylie au crescut în faţa camerelor, în faţa publicului. În calitate de soră mare, cum le-ai ajutat, cum le-ai sfătuit să privească succesul?

Ştii, sunt nişte fete extrem de interligente şi au stiut întotdeauna ce vor. Mai ales Kylie, ea ştie mereu ce vrea şi nu prea trebuie să îi dăm sfaturi. Cu Kendall am călătorit în lume cu prilejul prezentărilor ei şi mereu i-am spus să aibă „obrazul mai gros“, să nu o intereseze atât de tare ce zice lumea. Şi cred că am ajutat-o destul de mult.

Care e cea mai frumoasă parte din rolul de mamă, dar şi cea mai dificilă?

Cea mai frumoasă parte este faptul că mereu sunt copleşită de iubire şi bucurie, iar eu sunt obsedată de copiii mei. Cred că cea mai stresantă şi mai cificilă este „vina de mamă“. Mă simt vinovată că trebuie să plec de lângă ei, că trebuie să muncesc.

Cum îţi ţii copiii cu picioarele pe pământ, ancoraţi în realitate în tot universul acesta hectic în care trăiţi?

Aceasta este, de fapt, o mare prioritate pentru mine şi pentru soţul meu. Aşa şi-a crescut şi sora mea copiii şi cu toţii vrem ca ei să ducă o viaţă cât mai normală cu putinţă. Cred că e foarte important că se au unii pe alţii, că sunt cam de aceeaşi vârstă. Vrem să facă lucruri normale, deşi asta nu este întotdeauna uşor. E o lume destul de dură şi cred că cel mai important pentru ei este să aibă opinii solide şi valori care să îi ţină cu picioarele pe pământ.

Îţi aminteşti când te-ai gândit pentru prima oară că North va fi un fashion icon?

În fiecare zi mă gândesc la asta. Ar trebui să vedeţi cu ce se îmbracă atunci când îşi alege singură hainele. Este îndrăgostită de modă, de haine, adoră să se îmbrace.

Eşti una dintre cele mai celebre persoane de pe pământ. Din ce ţi-ai câştiga existenţa dacă nu ar fi acest show?

Mi-ar plăcea mult să fiu make-up artist, să investighez crime sau să fiu avocat.

Care este cel mai mare talent al tău, care este secretul succesului?

Marketingul. Cred că mă pricep foarte bine să promovez produse. Deci da, marketingul este punctul meu forte.

Crezi că vei decide vreodată să nu mai laşi camerele să te urmărească peste tot? Crezi că se va termina vreodată KUWTK?

Cred că vom înceta când nu va mai fi distractive: Acum, dacă mă întrebi, îmi doresc ca show-ul să nu se sfârşească niciodată. Dar trecem cu siguranţă prin momente în care cu toţii ne dorim să nu mai fim filmaţi. Dar momentan nu e cazul.

KUWTK a schimbat mentalitatea oamenilor faţă de felul în care privesc propria intimidate. E drept că a coincis şi cu momentul în care social media a devenit copleşitoare. A fost greu să separate cee ace voiaţi să vadă lumea faţă de ceea ce doreaţi să păstraţi pentru voi?

Pe măsură ce am înaintat în vârstă, ne-am droit cu toţii mai multă intimidate. Ne-am înhămat cu toţii la asta, dar ceea ce pot să spun este că acum, atunci când nu filmăm pentru emisiune, intimitatea mea este mult mai bine păzită. Dar îmi place să fiu eu atunci când filmăm, dor că acum ştiu mai bine cum să echilibrez lucrurile.

Cum e să fii Kim Kardashian, numele tău să fie pe buzele tuturor, să te ştie o lume întreagă?

Nu ştiu, de cele mai multe ori este copleşitor, antrenant, îmi iubesc viaţa, nu pot să mă plâng. Mă distrez, ce pot să spun.

Ai declarat recent că ai rămas surprinsă să afli că Jennifer Lawrence se numără printre fanii tăi.

Sunt fanul lui Jennifer şi îmi plac mult filmele ei, este foarte amuzantă, inteligentă şi mereu am fost fanul ei şi am fost surprinsă să o aud spunând asta.

Kim Kardashian a purtat un costum de Bollywood, întruchipând-o pe Cher, de Halloween

Dar tu eşti fana cuiva?

Nu cred că e un secret pentru nimeni că sunt fana lui Cher, dar îmi place şi Celine Dion, o ador. Am întâlnit-o la un moment dat şi am ascultat-o în duet cu Andrea Bocelli la New York, în Central Park şi a fost magic. Începuse să plouă şi stăteam acolo în ploaie şi îi ascultam.

Care este secretul părului tău superb?

Acum sunt, din nou, blondă şi trebuie să folosesc multe tratamente. Trebuie să îl hidratez mereu, nu am voie să îl spăl zilnic. Îmi ia foarte mult timp să îl îngrijesc, să îl protejez de căldură.

Ocupi locul 33 în topul Forbes. Ce sfat i-ai da unei femei care doreşte să înceapă propria afacere?

Să fie atentă la cifre şi să nu lase pe nimeni altcineva să facă treaba în locul ei. Trebuie să începi prin a face lucrurile singură. Nu trebuie să renunţe

Care e cheia succesului în viaţă?

Vreau să fiu o persoană bună. În ceea ce priveşte domeniul afacerilor, e bine să te înconjori de o echipă potrivită, la fel de motivată ca tine, de oameni care să te inspire. Asta este foarte important şi pentru a-i inspira pe alţii.

Foto: E!Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg