Interviu Gina Pistol: „Mă gândesc serios să fac un copil“

3 mai, 2016
DSC 1124 jpeg

image

Trăieşte un moment de bucătărie frumoasă a vieţii, cu toate ingredientele. Pare că şi-a pus şorţ, care sună aproape ca „soţ“. Gina găteşte bine viitorul. Vrea să fie mamă. La propriu, că la figurat a tot fost. E, pe undeva, o plăcere să vorbeşti cu Gina Pistol. E dintre oamenii vii. Că în meseria asta, de intervieva­tor, vorbeşti şi cu multe carcase. Serviţi încet, că frige!

Pari cam binedispusă.

Gina Păi, mi se întâmplă lucruri frumoase, nu aş avea motive să nu fiu în starea asta. Am proiectul acesta fain, Chefi la cuţi­te. Îmi doream de mult timp să lucrez cu echipa Monei Segal.

Păi, cine nu-şi doreşte?! Ce sfat ţi-a dat Mona Segal?

Când am primit propunerea de a prezenta această emisiu­ne, vorbeam cu Mona şi echipa şi am întrebat: „Bun, şi eu cum ar trebui să fiu în acest show?“. Şi ea mi-a răspuns că trebuie să fiu cum sunt eu. Să fiu prietenoasă, sexy şi haioasă.

Ai avut tendinţa, în viaţa aceasta a ta, să nu fii tu?

Am avut, pentru că sunt om doar, îmi place să glumesc. Nu­mai că uneori societatea nu te vrea aşa. Dacă eşti o femeie frumoasă, eşti luată ca neserioasă. A trebuit să fiu un pic mai serioasă, să pot fi luată în serios. Până la urmă, după o anumi­tă vârstă, m-am relaxat.

Când ai plecat în viaţa aceasta, tu cine ai vrut să fii?

Să fiu sinceră cu tine, când eram mică, întotdeauna mă vi­sam pe o scenă, în lumini de reflectoare şi aplaudată. Pe cu­vântul meu!

Pe drumul acesta al celebrităţii, ţi se părea că poate nu se leagă lucrurile şi nu eşti pe drumul tău?

Au fost momente...

Poate când nu sunau telefoanele.

Da. Eu, în lumea asta m-am descurcat fără PR. Ştim bine că în spatele multor vedete stau oameni care se ocupă de tot, de la comunicate de presă până la imagine. N-am avut niciodată.

Să-ţi pun o întrebare grea.

Da!

Dacă n-ai fi început prin a apărea în Playboy, ai mai fi fost celebră?

Da! Am fost tot timpul o fată admirată şi toată lumea mi-a spus că locul meu e la televizor şi în reviste.

image

Te admir pentru sinceritate. Nu-s mulţi care să răspundă aşa.

Da. Mie de mică mi s-a spus că sunt frumoasă.

Şi atunci te-ai simţit şi obligată să devii cineva...

(râde) Întotdeauna cei din jur m-au asociat cu scena. Pu­team să fiu cântăreaţă, puteam să fiu actriţă…

De cântat nu mi s-a părut că ai cântat vreodată bine.

Am cântat cu Cornel de la Vunk. Nu sunt cântăreaţă. Eu am un timbru vocal plăcut, dar n-am ureche muzicală. Dar când eram copil, susţineam concerte în faţa familiei. Cântam melo­diile Mariei Tănase. Ţin minte că bunica mea îmi spunea întot­deauna că sunt vedeta familiei. Şi mi-a mai spus un lucru, că atunci când am venit de la spital, m-a luat în braţe, m-a arun­cat, m-a prins (

) şi mi-a spus că o să devin vedetă.

Când au fost ai tăi cei mai mândri de tine?

Tot timpul, pentru că am fost un copil foarte ascultător. Mama a lipsit mult de acasă, pentru că trebuia să muncească de dimineaţa până seara şi eu mă ocupam de casă şi de fratele meu mai mic cu cinci ani. Am fost cuminte în semn de respect faţă de mama mea, nu am vrut s-o dezamăgesc. Cred că mama a fost mândră mereu de mine. De când m-am angajat de la 17 ani, ca să aduc bani acasă. Puteam să iau de umăr un domn mai în vârstă şi să fie mai uşor.

N-ai prea avut domni în vârstă.

N-am avut. În fine, prima mea relaţie a fost cu un tip mai mare cu zece ani ca mine. Dar puteam, era calea mai uşoară.

Bine, tu ai avut mereu relaţii cu oameni cu un statut financiar bun.

Dar nu pentru asta. Am fost curtată de oameni cu un statut financiar bun, dar mai ales de oameni care aveau ceva în cap. Pe mine mă atrăgea puterea, am vrut mereu să am un bărbat puternic lângă mine. Eu am muncit să-mi câştig banii, indife­rent cine a fost lângă mine. Îmi plăteam singură micile mofturi şi coaforul. Erau bărbaţi cu un anumit statut financiar şi pen­tru că n-aş fi privit cu admiraţie un bărbat care n-a fost în stare să facă nimic cu viaţa lui, în timp ce eu, ca femeie, am făcut. Nu vreau să se simtă cineva jignit, dar am fost judecată pentru asta: de ce bărbaţi cu bani!? Pentru că am fost curtată de băr­baţi cu bani, ce voiai, să aştept la uşa unei fabrici?

Banii nu sunt o vinovăţie ca premisă.

Au fost momente în care m-a deranjat ideea că aş vâna bărbaţi cu bani. E altfel. Bărbaţii puternici cu bani mă vânează pe mine.

Dar ai făcut, la un moment dat, o greşeală...

Care?

Mi-ai spus într-un interviu că n-ai putea să ai o relaţie cu un fotbalist.

Da, uite că s-a întâmplat. Între timp, am avut relaţii cu doi.

E adevărat, nu foarte specifici ideii de fotbalist. Cum e, de exemplu, Marica.

Ciprian Marica e un bărbat foarte inteligent. Mihai Răduţ, la fel, vine dintr-o familie foarte bună. N-aş umbla niciodată cu un bărbat prostuţ, să-mi fie ruşine să ies cu el. Niciodată! Pe când bărbaţii cu care am avut relaţii sunt oameni foarte mişto.

image

Să fac recurs la sinceritatea ta, iar. Un om care apare în reviste e un om de succes. Şi totuşi, care e marele tău eşec?

Cred că au fost momente în care am pierdut timpul, sunt conştientă de asta. Am tendinţa de a fi comodă. De ce să stau să le arăt oamenilor că sunt o fată deşteaptă? Îmi e mai comod să-i las să creadă ce vor. Vor să le ofer o tipă fru­moasă şi sexy? Le ofer asta. Şi am pierdut timpul uneori şi în anumite relaţii în care acum nu m-aş mai vedea. Atât. În rest, toate alegerile m-au făcut să fiu omul care sunt acum.

Faci acest cooking show. Pentru un bărbat să ştie să gătească e valorizant, la femei pare invers.

Avem tipul acela de gândire brută, că locul femeii e la cratiţă.

Unde e locul femeii, Gina?

Locul este unde vrea ea să-i fie. Dacă femeia vrea să gătească o zi întreagă pentru că vrea să ofere familiei sau iubitului o mâncare bună, să facă lucrul acesta. Eu am gătit şi gătesc. Învăţ acum secrete multe de la chefii din emisiune.

Ne distrugi un mit. Gina Pistol în bucătărie, cu un şorţ, aşteptând bărbatul de la muncă.

Eu sunt femeie de casă. Îmi place să am casa curată şi apro­vizionată.

Am auzit şi expresia „aspirator de femei“.

(

) Îmi place să gătesc, da.

Nu mă înţelege greşit, eşti o tipă foarte gătită. Ce ţi-e cel mai greu la emisiunea aceasta?

Să dau veştile proaste. Sunt foarte sensibilă. Plâng mai mult decât concurenţii.

Nu îngraşă emisiunea?

Ba da. Sunt zile când se găteşte şi n-ai timp să mănânci, că se filmează mult. Dar eu întotdeauna am fost o femeie cu forme. Şi dacă-mi place, mănânc. Sunt genul acela de iubită care poate fi şi foarte elegantă la un eveniment, dar poate să mănânce şi

un hamburger pe trotuar.

În felul femeii de a fi e şi obiceiul de a deveni mamă.

Sunt momente când sunt arătată cu degetul, că ce e în neregulă cu mine, de la 35 de ani nu am copil şi nu sunt măritată. Nu este absolut nimic în neregulă. Am avut grijă de fratele meu când avea câteva luni, apoi am avut grijă de fratele meu şi de mama când am început să muncesc. Cam asta face o mamă. Şi pentru fiecare dintre iubiţii mei am fost şi mamă. Şi toate acestea m-au obosit un pic. E ca şi cum am avut mulţi copii până acum. De un an şi ceva mă gândesc serios să fac un copil. Doar că îmi e teamă ca cineva să depindă totuşi de mine, cu toate că am mai făcut asta cu cei dragi. Dar am frica asta, ceva mă sperie. Îmi e frică să fiu mamă, dar cred că voi fi una bună. Am încercat să mă echilibrez eu, ca om, până atunci.

De un an şi ceva te gândeşti să devii mamă. Se sincronizează şi cu relaţia aceasta a ta cu Alin Cocoş?

Nu neapărat, dar, da. Avem o relaţie de vreo trei ani. E o relaţie frumoasă, despre care am preferat să nu prea se ştie. Am mai făcut greşeala asta a sincerităţii cu presa.

Dar şi greşeala de a ţine secret ceva ce nu are nimic ruşinos în conţinut. Că am mai văzut relaţii ruşinoase.

Da, avem o relaţie normală. Aşa cum ai şi tu cu soţia ta. Dar consider că sunt mai pregătită pentru a fi mamă decât eram până acum. Sunt sigură că voi fi o mamă cool. Vreau să fiu genul acela de părinte care-i lasă liberi pe copii, să fie ei înşişi.

image

Aşa zicem toţi înainte să avem copii.

(

) Să-mi dai o palmă peste ceafă dacă mă trans­form.

Alin, că trebuie să te întreb, mai are din problemele pe care le avea?

Prefer să nu spun despre asta nimic. El este un băiat echilibrat, cu toate că presa îl vede altfel. Dar el chiar este un băiat sufletist şi bun.

Nu cred că-l vede în vreun fel presa, pentru că nu s-a comunicat în nici un fel.

Oamenii au tendinţa de a te privi altfel când eşti băia­tul cuiva.

Îl îmblânzeşti într-un fel. Lumea îl vede cumva şi prin tine.

Nu ştiu cum, dar întotdeauna cei cu care am avut o relaţie s-au purtat foarte frumos cu mine. Cred că şi da­torită mie.

Mă gândeam la percepţie. E o intuiţie că dacă e cu Gina îl valorizează într-un fel.

Cel mai mult îmi place ideea asta, când după concluzia că dacă Gina a fost cu el înseamnă că e un băiat OK, toate fetele, celelalte vedete, sar şi devin pofticioase. Se întâm­plă ceva. Dacă a fost Gina e OK, hai şi noi!

Ca să încheiem simetric discuţia, eşti într-un moment bun al vieţii. Să fie oare el cel care rezolvă întrebarea „De ce n-are Gina soţ şi copil?“?

Nu. Eu sunt întotdeauna cea care rezolvă. De ce n-am fost căsătorită până acum şi n-am avut co­pii? Răspunsul e pentru că n-am vrut eu, nu pen­tru că n-ar fi vrut cei cu care am fost. Nu e ca şi cum ar fi ceva în neregulă cu mine. Din contră. Am pus multe lucruri la locul lor până acum.

foto: sorin stana. Machiaj: ALINABOITOR/ WWW.ABACADEMY.RO. Hairstyle: EUGENCOSTESCU / GETT’SARTISTICTEAM. stilist: madena pasăre. vestimentaţie: LiuJo, Elisabetta Franchi-magazin icon,mineli boutiqueLocaţie: ShowroomRocheBobois, Str. G-ralConstantin Budişteanunr.28C, www.roche-bobois.com



Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg