INTERVIU Giulia Anghelescu: "Orice m-a provocat am făcut - rinoplastie, augmentare mamară. Vreau să ajung la cea mai bună versiune a mea până la 40 de ani!"

23 aprilie, 2021
1 3 jpg jpeg

Am stat la o şuetă cu gazda emisiunii Hai cu fetele! despre viaţa de cuplu în pandemie, bad ass parenting şi operaţiile estetice bifate până-n prezent

Te-ai întors la Prima TV după 17 ani!

Nu ştiu câţi, mulţi ani, n-am calculat cât a trecut de la Kiss Adventure. Dar mă bucur mult că a apărut acest proiect, pentru că una dintre priorităţile mele din 2021 era să mă întorc ori la radio, ori în televiziune. Hai cu fetele! îmi place foarte mult, mi se pare că mă integrez foarte bine în asemenea proiect. E o emisiune de divertisment, o gură de aer proaspăt în tot ceea ce înseamnă divertismentul la noi. Ne dorim să rămână o emisiune “curată”, cu invitaţi cool şi care prezintă patru păreri diferite despre diverse subiecte, având în vedere că suntem patru femei la cârma emisiunii.

3 2 jpg jpeg

În pandemia asta ai dus dorul întâlnirilor cu fetele?

Încă mai duc dorul, pentru că singurele mele ieşiri sunt când am de filmat emisiunea, în rest sunt acasă cu copiii. De-abia aştept să se termine toată nebunia asta! Până atunci stau cuminte, cum am stat de un an întreg deja, şi încerc pe cât posibil să rămânem în siguranţă cu toţii.

Înţeleg că ţie şi soţului tău vă e mai bine în pandemie decât v-a fost înainte! Cum reuşiţi asta?

Nu avem niciun secret. Până în martie anul trecut, când am intrat în izolare, avuseserăm discuţii în contradictoriu despre cât de mult eram eu plecată de acasă sau cât de mult munceam amândoi. Chiar vorbeam cu Vlad în prima săptămână de izolare, în 2020, că, dacă ne-am contrazis atât până atunci, cât de rău o să ne fie oare în izolare?! Contrar aşteptărilor noastre, cu toate că am stat 24 din 24 de ore împreună, ne-am apropiat foarte mult, ne-am cunoscut mai bine. Suntem nişte fericiţi! Nu ne-am mai certat de un an de zile!

Proiecte în pandemie

În afară de Hai cu fetele!, ce alte proiecte mai ai în prezent?

Toată munca mea s-a concentrat pe online, acolo am în continuare mult de lucru. Acum, în primăvară, trebuia să lansez

piesa nouă, dar sunt prea prinsă cu

. Sper s

o lansez până în vară!

Cu copiii cum te înţelegi în pandemie?

Când nu filmez pentru emisiune, sunt acasă cu ei nonstop. Îi ajut la teme, la orele online, pentru că noi am rămas la varianta de şcoală online, aşa am considerat că e cel mai bine.

Înţeleg că găteşti mult...

Da, îmi place mult să gătesc şi o fac des.

Nu că s-ar vedea asta!

Mulţumesc, dar eu nu prea apuc să mănânc ce gătesc. Având intoleranţă la gluten, gătesc mâncăruri diferite pentru ei şi pentru mine. Acum, sincer îţi zic, aş vrea să putem merge din când în când la restaurant, pentru că e prea mult câteodată. În rest, mi-am montat toate sculele de cântat, se fac vocalize la noi acasă, cei mici sunt foarte interesaţi de acest domeniu, iar eu mă bucur mult. Plus că am cei mai tari spectatori pe care i-am avut vreodată.

2 1 jpg jpeg

Cum percep cei mici perioada asta?

Antonia a înţeles foarte bine ce se întâmplă. De fapt, am şi încercat o perioadă să meargă fizic la şcoală, dar mie mi s-a părut mult mai stresant acolo. Nu se puteau juca, nu se mai distrau împreună ca înainte şi de-asta am renunţat. Contează mult şi faptul că tata locuieşte cu noi şi încercăm pe cât posibil să ne protejăm, pentru că el e mai în vârstă, cu diabet, până când ne vom vaccina.

Deci vă vaccinaţi?

Am făcut deja prima doză. Am avut noroc că lucrăm într-un domeniu care ne-a permis asta...

Eşti esenţială, am înţeles. Dar cu efecte secundare sau fără?

Noi ne-am dorit să ne vaccinăm şi ne-a dat o oarecare relaxare psihică. Am fost foarte bine şi noi, şi părinţii noştri, fără reacţii adverse. Docamdată, că nu ştiu la rapel cum o să fie...

Vedetă la cratiţă

Tu ai o imagine de tipă cool, de Bad ass mom, pe care nu prea ne-o putem imagina la cratiţă, făcând curăţenie prin casă sau teme cu copiii.

Dar să ştii că o femeie mişto trebuie să ştie să facă de toate şi, în primul rând, să nu uite să fie femeie.

Şi cum faci tu asta după atâţia ani de relaţie?

Cu mare drag! (râde) Reuşesc să le fac pe toate pentru că nu uit să petrec jumătate de oră, o oră doar eu cu mine, în fiecare zi.

Şi ce faci în timpul ăsta – meditezi, citeşti?

De obicei, fac sport. Deja am un an de cât m-am reapucat de sport şi fac acasă mai mult decât făceam la sală. Mai citesc, mă uit la un film, beau un pahar cu vin, găsesc tot timpul câte ceva de făcut.

Maternitatea n-a venit simplu pentru tine. Ai avut două sarcini toxice, două cezariene, probleme cu alăptatul, depresie post-natală...

Ambele sarcini au fost destul de greu de dus la termen, naşterile, în schimb, au fost foarte uşoare, n-am avut nevoie de recuperare, iar cu depresia am avut nişte probleme...

Cum ţi-a trecut, ai făcut tratament?

Nu. Având în vedere că am terminat Psihologia, am avut treabă eu cu mine. Dacă nu rezolvam eu problemele, apelam la colegii mei. La Antonia, mi-am revenit după trei luni, iar, la Mika, a fost mai uşor, perioada în care nu m-am regăsit a fost mai scurtă. Mi-am acordat timp atunci, nu ca la primul copil. La Antonia, mi se părea că, a doua zi după ce ieşisem din spital, trebuia să arăt bine, să ştiu ce să fac cu copilul.

Vlad ce rol a avut în toată acea perioadă?

A fost alături de mine 24 de ore din 24, m-a ajutat enorm în perioada sarcinilor şi după naşteri. I-a spălat pe copii, i-a schimbat, le-a făcut masaj. Sunt foarte norocoasă că-l am pe Vlad în viaţa mea!

Mai ales că în pandemia asta v-aţi regăsit unul pe altul, v-aţi reîndrăgostit, nu?

Îndrăgostiţi eram, doar că acum s-au aşezat lucrurile atât de frumos între noi, încât nu mai avem nimic să ne reproşăm. Am învăţat să ne bucurăm mai mult de ce avem împreună.

Extinderea familiei

Şi, că tot petreceţi mult timp împreună şi sunteţi atât de fericiţi, vezi posibilă extinderea familiei?

Nu, nu. Avem doi copii frumoşi, sunt mai mult decât ne-am imaginat vreodată că vom avea. Familia noastră e completă aşa cum este acum!

Să ne întoarcem puţin în trecutul tău! La şcoală mergeai la olimpiade de Fizică şi Chimie, ai terminat Psihologia, dar te-ai făcut entertainer, influencer. Cum s-au făcut toate aceste treceri?

Eu am început să cânt la 6 ani, practic acum 30 de ani, şi susţin spectacole de mică. Toată nebunia cu olimpiadele a început pentru că voiam să arăt tuturor că pot fi bună la învăţătură, chiar dacă aveam şi o activitate extraşcolară, cum se numea atunci cântatul. Trecerea de la un domeniu la altul n-a existat, au mers toate mână în mână. Îmi doream mult să fac Medicina, dar mi-era fizic imposibil cu toate concertele mele. Ambiţia m-a împins întotdeuana de la spate.

Regrete ai?

Niciunul, pentru că sunt convinsă că toate lucrurile vin în viaţa noastră ca să ne înveţe ceva.

Dar greşeli ai făcut?

Nenumărate. Dar mi le-am asumat. Aşa am ajuns omul care sunt azi!

E clar că n-ai făcut Psihologia degeaba, vorbeşti ca din cărţi!

Ţi s-a urcat vreodată succesul la cap?

Normal că mi s-a urcat! Şi foarte bine că mi s-a urcat atunci, cu trupa Candy, şi nu mai târziu! Am avut şi perioada mea “de glorie”, dar tot pe pielea mea am simţit cum n-am mai avut, la un moment dat, ceea ce avusesem. Singurul lucru pe care nu l-am făcut e că nu m-am bucurat din plin de succesul meu.

A fost o perioadă foarte grea pentru amândoi, dar, cât am stat despărţiţi, niciunul dintre noi nu şi-a pierdut speranţa că ne vom împăca. Vorbeam unul cu altul şi, când ne-am regăsit, ne-am preţuit mai mult unul pe altul. Aveam încredere în sentimentele noastre şi că ne puteam împărtăşi absolut orice.

Copiii şi cuplul

Ce vă ţine acum împreună? Să nu-mi spui că pandemia sau copiii!

Apariţia copiilor nu v-a afectat cuplul?

Ce fel de parenting practici?

Evident! Dar în ce constă?

Eu am fost crescută de nişte părinţi deschişi, care au comunicat tot timpul cu mine, mi-au dat încredere şi libertate. Şi aşa se desfăşoară şi relaţia mea cu copiii mei. Noi, ca părinţi, ne dorim să creştem nişte indivizi independenţi de noi, să facă ceea ce le place, să înţeleagă că fericirea vine din lucrurile mici şi nu din cine ştie ce nebunii. Eu am foarte multă răbdare cu ei, mă şi mir de asta.

Şi eşti mulţumită de cum arăţi acum?

Îmi place optimismul tău din pandemie! Sper să fie mai contagios decât virusul!

Foto - PRRecente pe Ok! Magazine

Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg