Interviu INNA: "Pentru 2022, îmi doresc să am un hit cunoscut în întreaga lume!"

13 decembrie, 2021
3 inna jpg jpeg

INNA se ├«ntoarce cu cel de-al doilea sezon din Dance QueenÔÇÖs House, o sesiune muzical─â care a durat 16 zile ├«n care artista a stat izolat─â ├«ntr-o cas─â al─âturi de produc─âtori ┼či songwriteri de la Global Records, dar ┼či din Suedia, ┼či a compus mai multe piese.

├Äntreaga experien┼ú─â a fost filmat─â, iar fanii INNEI se vor putea bucura de opt episoade savuroase care au fost lansate, o dat─â la dou─â zile, pe canalul de YouTube al artistei ┼či care includ experien┼úe inedite, invita┼úi speciali, momente emo┼úionante ┼či mult─â distrac┼úie. Cele opt episoade sunt conturate ├«n jurul unor provoc─âri pe care INNA le-a primit de la echipa ei ┼či vor avea subtitr─âri ├«n englez─â ┼či spaniol─â pentru a putea fi accesibile fanilor INNEI din ├«ntreaga lume.

Cu ce g├ónduri ai pornit ├«n cea de-a doua edi┼úie Dance QueenÔÇÖs House?

stanga
dreapta
5 inna jpg jpeg
6 inna album0793 jpg jpeg
5 inna7 jpg jpeg
3 inna jpg jpeg

INNA Cu g├ónduri bune, optimiste, creative. Este cel de-al doilea sezon de Dance QueenÔÇÖs House ┼či este de fiecare dat─â o pl─âcere s─â m─â izolez al─âturi de oameni care ├«mi sunt prieteni ┼či s─â facem ce ┼čtim noi mai bine: muzic─â ┼či s─â ne distr─âm. Sunt al─âturi de echipa mea de la Global Records ┼či compozitorii ┼či produc─âtorii talenta┼úi cu care am compus deja multe piese. Data trecut─â am lansat albumul ÔÇŁHeartbreakerÔÇŁ ├«n urma primei edi┼úii Dance QueenÔÇÖs House, acum urmeaz─â 8 episoade pe canalul meu de YouTube ┼či un album, de asemenea. Sunt super excited!

Cum a┼úi g─âsit casa unde a┼úi fost ├«nchi┼či timp de 16 zile?

Este aceea┼či cas─â din primul sezon de care ne-am ├«ndr─âgostit ┼či ne-am dorit s─â ne ├«ntoarcem ÔÇŁacas─âÔÇŁ. Colegii de la produc┼úie s-au ocupat de scouting ┼či au ales o cas─â extraordinar─â!

Cum a arătat programul zilnic în casă?

Nicio zi nu a sem─ânat cu cealalt─â, chiar dac─â aveam ni┼čte lucruri clar stabilite: s─â facem muzic─â! Ne-am distrat mult, am avut invita┼úi speciali, multe surprize, provoc─âri, activit─â┼úi diverse, chiar dac─â eram ├«ntr-o cas─â. Am ajuns la cas─â cu elicopterul ┼či a fost o experien┼ú─â pe care a┼č repeta-o oric├ónd. Nu v─â pot divulga mult mai multe, dar v─â promit emo┼úie, veselie, chiar ┼či lacrimi ┼či multe momente amuzante. A┼ča c─â asigura┼úi-v─â c─â nu ve┼úi pierde niciun episod de pe canalul meu de YouTube!

Care a fost cea mai mare surpriză în acest proiect?

Au fost multe, dar una aproape de sufletul meu a fost c─â m-am re├«nt├ólnit cu prietene dragi care sunt plecate din ┼úar─â ┼či cu care nu m-am mai v─âzut de mul┼úi ani. Este unul dintre episoadele cele mai emo┼úionante din Dance QueenÔÇÖs House.

┼×i cu ce vine nou a doua edi┼úie, ├«n compara┼úie cu prima?

Cu un nou album muzical, clar! Cred c─â este cea mai mare bucurie c─â voi putea ├«mp─ârt─â┼či cu fanii mei multe piese noi. ├Än rest, mai mult─â distrac┼úie, mai multe surprize, mai mult─â emo┼úie!

Care este cel mai drag proiect de până acum?

Am mai multe proiecte dragi, fie c─â vorbim de Dance QueenÔÇÖs House, de Masked Singer, proiectul de la PRO TV ├«n care sunt detectiv pentru cel de-al doilea sezon, dar ┼či Rock the Roof, sesiunile live pe care le fac pe cl─âdirile cele mai ├«nalte din diverse ora┼če ale lumii. Un alt proiect drag ar fi ┼či albumul ÔÇŁYoÔÇŁ, compus de mine integral ├«n limba spaniol─â.

Ce alte proiecte mai ai în derulare?

Am o colaborare special─â cu un artist interna┼úional extrem de cunoscut. ┼×i mult─â, mult─â muzic─â de lansat.

Care este cea mai mare dorinţă pe plan personal în 2022?

S─â am un hit cunoscut ├«n ├«ntreaga lume! S─â fiu iar pe scen─â ├«n c├ót mai multe locuri, s─â c─âl─âtoresc, s─â m─â bucur de oameni ┼či de experien┼úe.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg
6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg