Interviu Joan Collins: „Soţul meu nu mă place nemachiată“

23 ianuarie, 2019
1 gettyimages 491925023 jpg jpeg

Actriţa în vârstă de 85 de ani a vorbit cu OK! despre cum e să-ţi păstrezi strălucirea la vârsta asta, o nouă nuntă şi faptul că nu se caută niciodată pe Google.

Dame Joan Collins, diva supremă din serialul Dinasty, nu are nicio intenţie de a reduce viteza în viaţa de zi cu zi, dar nici în ceea ce priveşte cariera. Starleta ce făcea furori în anii ’50 tocmai a cucerit o nouă generaţie de public cu apariţia în American Horror Story – Apocalipsa. Căsătorită cu cel de-al cincilea soţ, Percy Gibson, cu 32 de ani mai tânăr ca ea, Dame Joan a împărtăşit revistei OK! părerea ei despre mişcarea #metoo şi cum a gestionat ea acest lucru în anii de glorie ai carierei, cum îşi păstrează aprins focul iubirii şi cum se pregăteşte pentru lansarea propriului show – Joan Collins Unscripted.

Care este secretul acestui look impecabil la 85 de ani?

Joan Sunt foarte raţională şi extrem de disciplinată. Nu mă îmbuib cu mâncare, savurez doar jumătate de farfurie, dar nici nu pot spune că mă chinui prea mult. Consum cu moderaţie vin, câte un desert, mănânc pâine prăjită şi îmi beau cafeaua cu zahăr. Dar cred că este vorba şi de mult noroc. Încerc să dorm suficient, folosesc protecţie solară, nu mă culc fără să îmi aplic crema hidratantă. Nu îţi spun brandul, pentru că nu mă plătesc pentru reclamă. (râde) Cred că aş putea fi cu uşurinţă imaginea lor într-o campanie, pentru că este un brand foarte mare, care face mulţi bani. Dacă mă plătesc aş putea să spun „Această cremă este divină şi o folosesc de 20 de ani!“.

Nu am văzut nicio fotografie în care să nu arăţi impecabil, în care să nu emani glamourul anilor de glorie. Am fi şocaţi să te vedem într-o zi liberă, fără machiaj?

Nu, nu cred, arăt decent. Nu chiar atât de strălucitoare, dar glamourul este doar ce vedem la suprafaţă: machiaj, hairstyle. În plus, soţul meu nu mă place fără machiaj. Cel puţin aşa cred.

Dar ce vârstă simţi că ai?

Cam 39 + TVA! (râde)

image

Ce părere ai despre intervenţiile estetice din zilele noastre?

Nu, n-am avut niciuna de acest gen, dacă acolo baţi. Cred că motivul pentru care lumea mă place este că nu m-am schimbat prea tare, nu am făcut modificări la chipul meu. Vedem zilnic anumite actriţe sau vedete foarte mari care au atât de multe intervenţii estetice, încât nu mai pot fi recunoscute. Eu nu-mi doresc asta.

Dacă ar fi existat social-media când te-ai lansat, cum crezi că ţi-ar fi influenţat cursul sau încrederea în sine?

Cu multă presiune din exterior probabil că m-aş fi suit şi eu în această barcă şi poate mi-aş fi şi făcut o intervenţie estetică ca să am mai mult succes în online, dar tot ceea ce mi-aş fi dorit ar fi fost să nu simt vreo presiune, să nu mă las influenţată de ceea ce ar fi putut apărea despre mine. Şi senzaţia asta o am şi astăzi, pentru că eu nu mă caut niciodată pe Google. Nu vreau să citesc lucruri urâte despre mine.

În ce constă secretul mariajului tău solid cu Percy Gibson?

Dormitoare separate! De fapt, libertatea totală. Suntem tot timpul unul lângă celălalt, dar suntem şi foarte compatibili. Suntem foarte buni prieteni şi însemnăm totul unul pentru celălalt. Râdem foarte mult, dar ne şi contrazicem. Cine n-o face?! În februarie, acum, aniversăm 17 ani de mariaj şi, cel mai probabil, când vom împlini 20 vom face o nouă ceremonie să ne reînnoim jurămintele.

Îţi mai este dor de sora Jackie, zi de zi?

Nu! Şi oricât de crud ar părea, îmi e frică de moarte şi nu vreau să îmi amintesc de asta zi de zi. E parte din lumea asta, dar oricât de dărâmat eşti după ce îţi moare cineva drag, nu poţi să plângi persoana respectivă toată viaţa. Nici ea nu şi-ar fi dorit asta. Cu toţii vom muri. Nu spun că nu îmi lipseşte, că nu vorbesc des despre ea, dar viaţa trebuie să meargă mai departe. De altfel, cred că mă „vizitează“ destul de des, deoarece am mereu o mică muscă în preajmă.

image

Spune-ne câte ceva despre show-ul Joan Collins Uncripted.

Este un concept foarte dinamic, pentru oameni inteligenţi şi pentru cei care cunosc is¬toria Hollywoodului, căci intenţionez să spun poveşti şi anecdote despre oamenii cu care am lucrat: Bette Davis, Paul Newman. Vor fi şi multe capturi video interesante, căci eu mi-am filmat copiii de mici. În plus, nu vor lipsi capturile din serialul meu de suflet, Dinasty.

Te agită faptul că stai singură pe scenă?

Nu, sunt în business-ul ăsta de prea mult timp că să mă mai agite ceva. Percy mă ajută foarte mult şi mă susţine. Este un fel de MC şi mai destinde atmosfera cu glumele lui. Mă susţine extrem de mult.

Dar de relaxat cum te relaxezi?

Duminica stau destul de mult timp în pat, îmi place să citesc ziarele, să îmi savurez cafeaua şi mă ridic doar când mă simt în stare să ies la plimbare. Mă uit mult la televizor, îl ador pe Michael Douglas în noua producţie Netflix – The Kominsky Method. Este senzaţional!

Dar plănuieşti să ieşi vreodată la pensie?

Nici măcar nu iau în calcul! Îmi place mult ceea ce fac şi vreau să fac până nu voi mai fi în stare. Am o viaţă minunată, am mulţi prieteni şi mă consider extrem de norocoasă.

Text MICHELLE GARNETT; foto guliver/getty images, profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg