Interviu Lora: "Îmi doresc foarte mult ca 2022 să nu-mi mai fure sentimentul de împlinire!"

13 ianuarie, 2022
1 19ig jpg jpeg

Vremea rece nu trebuie să fie o scuză pentru a renunţa la ritualul tău de joggind în aer liber. Cu atât mai mult cu cât ai şi suportul tehnic pentru a alerga în condiţii de iarnă: pantoful Nike Air Zoom Pegasus Shield, cu care poţi face sport indiferent de anotimp.

Este modelul ideal de care ai nevoie în condiţii de frig si vreme umedă, designul lui hidrofug ajutându-te să-ţi menţii piciorul uscat în cele mai neprielnice conditii meteo. Pantoful Nike Air Zoom Pegasus Shield a fost testat în luna decembrie a anului trecut, la Belgrad, de către trei influenceri români, brand ambassadors Nike: Lora, Ionuţ Ghenu şi Maria Mihalache, o speranţă a atletismului românesc.

Revista OK! a vorbit cu Lora, una dintre cele mai populare şi iubitoare de sport artiste de la noi, despre colaborarea ei cu celebrul brand sportiv, felul în care se menţine în formă şi, desigur, rezoluţiile ei de an nou.

stanga
dreapta
5 4ig jpg jpeg
3 6ig jpg jpeg
4 24ig jpg jpeg
6 20ig jpg jpeg
9 21ig jpg jpeg
7 17ig jpg jpeg
8 18ig jpg jpeg
1 19ig jpg jpeg

Cum a apărut ideea colaborării tale cu Nike şi ce te-a atras la acest proiect?

Eu şi iubitul meu suntem vechi fani Nike. Odată cu propunerea participării noastre în Asia Express, am ştiut că vom avea nevoie de echipament performant care să ne ajute în curse. Aşa ne-am cunoscut cu echipa Nike. Voiam un partener competitiv, un brand care să susţină o anumită tipologie şi de aceea ne-am potrivit foarte bine. Le-a plăcut foarte mult de noi, nouă de ei şi asta ne-a făcut se ne unim. Când s-a difuzat emisiunea, le-a plăcut spiritul nostru şi modul în care am concurat, ne-am dat seama că ne regăsim în valorile celuilalt şi atunci am semnat colaborarea care durează şi astăzi.

E limpede că tu şi prietenul tău, Ionuţ Ghenu, faceţi o echipă minunată. Vă sfătuiţi mereu înaintea unui proiect comun?

Am făcut echipă şi în Asia Express şi au vrut să păstreze echipa asta. Eu şi Ionuţ ne sfătuim foarte mult nu doar în privinţa proiectelor comune, ci şi a celor care mă vizează doar pe mine. Aşa mi se pare normal, să te sfătuieşti cu omul de lângă tine şi să îi arăţi că părerea lui contează pentru tine.

Care sunt, din punctul vostru de vedere, cele trei reguli pentru ca un cuplu să funcţioneze şi ca o echipă din punct de vedere profesional?

În momentul în care ajungem seara acasă, să nu mai abordăm subiecte legate de muncă, cu toate că nu este uşor, dar încercăm pe cât posibil să nu o facem. Să comunicăm foarte direct şi să ne spunem exact părerile şi ceea ce simţim: aşa putem să luăm cele mai bune decizii în privinţa proiectelor.

Vă sfătuiţi şi când vine vorba de zona de fashion – îmbrăcăminte şi încălţăminte? S-a întâmplat, de exemplu, să renunţi la ceva din garderoba ta pentru că Ghenu ţi-a spus că nu îi place?

Da, ne sfătuim şi în privinţa hainelor. De multe ori se întâmplă să devină un subiect sensibil pentru că atunci când mie îmi place o anumită ţinută, el este foarte critic, iar asta poate fi cu două tăişuri pentru că nu este doar un om cu care lucrez şi care are o părere negativă, este şi iubitul meu şi doare de două ori mai tare când ceva din ce am ales eu nu este pe gustul lui. Există contradicţii la capitolul ăsta, dar am evoluat împreună.

4 24ig jpg jpeg

Anul trecut a însemnat o schimbare şi o decizie importantă pentru tine – ai renunţat la televiziune pentru a te dedica proiectelor personale, printre care piese noi şi „Pup-o Mă 2”. Cum ai descrie 2021 pentru tine?

În 2021 sunt fericită că am evoluat în toate domeniile în care activez. Brandul meu de skincare s-a dezvoltat extraordinar de mult. Pe partea muzicală, am lucrat cu oameni minunaţi, am lansat piese noi cu videoclipuri high-tech şi foarte cinematice. Am filmat pentru „Pup-o mă 2”, unde am avut un rol important, dar şi pentru „Secretul lui Zorillo”. Timp de 5 luni am fost în postura de prezentator al emisiunii „Vorbeşte Lumea”. Am făcut foarte multe în 2021, dar, cu toate astea, am avut mereu senzaţia că nu fac suficient de mult, aveam impresia că pierd timpul şi că nu se întâmplă nimic, am trăit cu frica asta inexplicabilă. Acum că am conştientizat asta, îmi doresc foarte mult ca 2022 să nu îmi mai fure sentimentul de împlinire.

În decembrie 2021, ai realizat un shooting pentru Nike la Belgrad. Spune-mi cum a fost această experienţă.

E minunat să vezi că un brand ca Nike doreşte să te susţină. Datorită lui am avut ocazia să cunosc oameni profesionişti, talentaţi, creativi, care mă motivează şi pe mine să fiu mai curajoasă şi creativă, unul dintre ei fiind Rastko Surdic, cu care am şi realizat acest shooting în Serbia. Tot prin intermediul acestei sedinţe foto am cunoscut-o şi pe Maria Mihalache, multiplă campioană şi locul 9 în topul celor mai rapide fete din lume. Şi da, e româncă şi am fost mândră să o cunosc şi să fim împreună protagonistele aceleiaşi campanii Nike.

Ce îţi place la pantofii Nike Air Zoom Pegasus Shield, cu ce te-au cucerit?

Este excelent că au talpa construită în aşa fel încât să reducă la minimum riscul de a-ţi luxa glezna, te ajută foarte mult la alergat, iar pentru mine asta este foarte important, având în vedere că am avut accidentări grave la ambele glezne.

Înainte de pandemie spuneai că nu există sport mai complicat decât concertele. Cum te-ai menţinut, însă, în pandemie, când n-au mai fost concertele? Cât de des mergi la sală?

N-am mers la sală des pentru că am evitat pe cât posibil spaţiile închise şi aglomerate, iar când mergeam, alegeam anumite intervale orare în care ştiam că sunt puţini oameni. Am mai mers la pisicină, iar în rest am alergat mai mult în aer liber şi încerc să mă menţin într-o formă cu care eram obişnuită atunci când aveam multe concerte. Nu sunt chiar în acea formă, dar încerc pe cât posibil să mă menţin. Acum, cu perioada asta rece, fac mai mult excerciţii acasă, alerg mai puţin pentru că aerul foarte rece nu-mi face bine, având o sensibilitate. Aştept primăvara! Între timp, am grijă la alimentaţie şi poate o vacanţă la schi m-ar ajuta?!

Ce greşeală faci atunci când e vorba de stilul tău de viaţă – e vreun obicei prost la care ţi-ai propus să renunţi în 2022?

Dacă în 2021 am renunţat la prostul obicei de a fuma, în 2022 vreau să renunţ la a mai merge la somn la 4 sau 5 dimineaţa. Mi-aş dori ca anul ăsta să dorm noaptea, hai nu toate nopţile, dar măcar jumătate să le dorm. Nu ştiu dacă este un obicei sau ăsta este ritmul meu, dar e foarte ciudat: noaptea, când se stinge oraşul, pot să gândesc mai limpede.

Dacă vorbim despre Nike Air Zoom Pegasus Shield, trebuie să vorbim concret şi despre jogging. Cum te înţelegi cu ideea de jogging – e genul tău de sport, alergi pe bandă sau afară?

Da, este genul meu de sport.  Eu obişnuiesc să alerg afară, pe drum cu obstacole, pe pământ, dar şi pe asfalt. N-aş putea niciodată să aleg banda în defavoarea alergării în aer liber.

        View this post on Instagram                       A post shared by LORA (@loraofficial)

View this post on Instagram

A post shared by LORA (@loraofficial)

Îţi aminteşti când ai purtat prima dată o pereche de pantofi sport Nike?

Prima pereche am primit-o cadou pe la 27 de ani. Erau Air Max. I-am purtat foarte mult, deşi eram o fată obsedată de tocuri.

Anul ăsta împlineşti o vârstă rotundă: 40. Cum priveşti această vârstă, te temi de trecerea timpului?

N-aş putea vreodată să mă tem de trecerea timpului. E ca şi cum te-ai teme de viaţă. E normal ca viaţa să se întâmple, iar viaţa este pe timp. Nu vreau să opresc timpul într-un punct, asta ar însemna că n-aş iubi evoluţia. Dacă timpul n-ar trece, n-am mai şti să apreciem foarte multe lucruri. Timpul mă motivează! De când aveam 18-19 ani, abia aşteptam să am 40 de ani, să ajung să fiu una dintre femeile care aveau vârsta asta şi pe care îmi amintesc că le admiram, le vedeam frumoase, emanau feminitate şi aveau zâmbetul ăla care transmitea că ele ştiu ceva ce tu nu ştii, acel mister. Întotdeauna mi-au plăcut femeile „coapte” şi mă bucur că măcar ca cifră o să ajung şi eu acolo, că de „copt” cu adevărat nu ştiu exact când se va întâmpla, probabil că o să mai treacă timp, mai am de învăţat foarte multe.

Cum ai intrat în 2022 – alergând sau păşind uşor? Şi cu ce planuri?

În 2022 nu am intrat nici mergând, nici alergând, am intrat cântând. Am avut 3 concerte în noaptea de Revelion şi un concert pe 1 ianuarie, ador să cânt la trecerea dintre ani. Apoi m-am concentrat pe montajul videoclipului pe care urmează să-l lansez. Se numeşte “Loc de 2”, este o piesă superbă şi ştiu sigur că voi atinge multe inimi cu piesa asta. Mă bucur că am avut ideea scenariului pe care l-am adus la viaţă împreună cu Adi Popa. Urmează multe noi proiecte muzicale, urmează noi produse pentru brandul meu de skincare, urmează un nou brand de make-up, urmează foarte multe lucruri. Am şi eu dorinţele mele pe care mi-e frică să le dezvălui, prefer să mi le îndeplinesc şi apoi să le împărtăşesc. Este o presiune cam mare, dar nu pot să nu mi le doresc şi sper să am cel puţin o vacanţă într-un loc frumos, cu palmieri, aşa cum îmi place mie.

3 6ig jpg jpeg

Ce este special la pantofii Nike Air Zoom Pegasus Shield?

Tracţiune ridicată pe vreme umedă

Talpa exterioară oferă tracţiune ridicată pe vreme ploioasă. Are texturi inspirate de anvelopele de iarnă. Microcanelurile aderă cu uşurinţă la drum, în timp ce formele multidirecţionale ajută la scurgerea apei de pe talpă pentru a facilita contactul perfect cu pavajul şi a împiedica alunecarea.

Acoperire perfectă

Suprafaţa superioară a pantofului, din textil de înaltă performanţă, este uşoară, lejeră, rezistentă la intemperii, respirabilă, asigură o bună ventilaţie pentru un nivel echilibrat al transpiraţiei, ajutând la menţinerea piciorului uscat. Inspirată de îmbrăcămintea performantă de exterior, stratul superior are un finisaj DWR (durabil, hidrofug) pentru a nu reţine apa pe suprafaţa pantofului.

Amortizare  la mişcare

Tehnologia Nike foloseşte o spumă uşoară, durabilă, care oferă o amortizare sporită la mişcare,  protejând piciorul la impact. Perna de aer Air Zoom din partea frontală oferă un boost de energie, asigurând un imbold pentru sprinturi energice în deplină siguranţă.

Colecţia Nike Weatherised poate fi achiziţionată din reţeaua magazinelor Nike din Mega Mall Bucureşti, AFI Cotroceni Bucureşti, AFI Braşov, Iulius Town Timişoara şi Iulius Mall Cluj. În colecţia Nike Weatherized pentru anotimpul rece puteţi regăsi şi articole de îmbrăcăminte special create pentru vreme umedă, ploioasă sau chiar ninsoare, echipamente pentru antrenament tip fitness şi modele cool de purtat în timpul liber, versatile, care pot fi adaptate uşor oricărui outfit.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg
6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg