Interviu Magda şi sora ei, Ioana Pălimariu

10 septembrie, 2012

Se vede treaba că, în familia vedetei ProTV, frumuseţea e în gene – mai puţin pasiunea pentru munca în televiziune. Sora Magdei (foto dreapta) lucrează în M.A.I. şi

Se vede treaba că, în familia vedetei ProTV, frumuseţea e în gene – mai puţin pasiunea pentru munca în televiziune. Sora Magdei (foto dreapta) lucrează în M.A.I. şi îşi doreşte să devină procuror, „lucru care se va întâmpla după ce voi parcurge anumite etape necesare“, mărturiseşte ea cu seriozitate.

Magda O apreciez foarte mult pe sora mea pentru că e un om realist, e foarte conştiin­cios şi reuşeşte să îmbine sensibilitatea cu forţa şi tăria de care are nevoie în meseria pe care şi-a ales-o. Oana (aşa îi spunem) este un om inteligent, a urmat două facultăţi la stat, în paralel (Drept şi Ştiinţe Economice), cu note de 9 şi 10. Şi, pe lângă toate acestea, mai e şi foarte frumoasă! Să mai zic? (râde)

Ioana Eu o văd pe Magda realistă, ambiţioa­să şi sufletistă. Apreciez la ea simţul umoru­lui! Dă întotdeauna tonul distracţiei în casă. E pusă mereu pe glume şi pe şotii. De altfel, ea făcea cele mai mari năzbâtii prin casă când eram mici. În acelaşi timp, e sensibilă şi are înclinaţii spre zona artistică de când era copil. Îi spuneam mereu „artista casei“, pentru că îi plăcea să cânte şi să danseze.

Care e cea mai amuzantă amintire pe care o aveţi împreună?

Avem foarte, foarte multe amin­tiri haioase împreună, dar am să vă spun despre momentul în care am descoperit împreună cine este, de fapt, Moş Crăciun. În seara de Ajun, am vorbit noi două să-l şicanăm pe Moşu’. Zis şi făcut! Am cântat, am recitat poezii, ne-am primit cadourile, ţopăiam de bucurie pe canapea şi, în timp ce-l ţineam pe Moşu’ de vorbă, sora mea l-a tras de barbă şi i-a descoperit faţa. Surpriza a fost de propor­ţii, pentru că nu ne aşteptam niciuna dintre noi să fie chiar tata.

V-aţi simţit vreodată în competiţie una cu cealaltă?

Din fericire, nu. Ne-am susţinut întot­deauna una pe cealaltă, am ales drumuri di­ferite în carieră, însă mereu ne-am încurajat, am fost un sprijin una pentru alta. Nu ezităm să ne cerem sfatul. Orice problemă am, mă consult, mai întâi, cu ea.

S-a întâmplat vreodată, în adolescenţă, să vă certaţi din cauza unui băiat?

Nu!

Ştiu că vă petreceţi vacanţele împreună. Anul acesta cum a fost? Şi cât de des vă mai strângeţi în familie?

Am fost deja la Sibiu şi am petrecut o săptămână împreună, mai ales că a fost şi ziua de naştere a Oanei şi, la fiecare aseme­nea ocazie, obligatoriu ne reunim. Nici anul ăsta nu ratăm plecarea în Grecia, aşa cum am făcut-o aproape în fiecare an. Chiar acum ne pregătim pentru asta.

Ce notă-ţi dă Ioana pentru prestaţia de pe „sticlă“? Obişnuieşte să te critice?

Nu e vorba de critică, dar accept părerile ei, sunt un bun feed-back pentru mine. Ce-i drept, însă, Oana ţine mereu cu mine şi-mi dă 10.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg