INTERVIU Minelli: “Nu îmi pot imagina viaţa fără copiii mei”

3 septembrie, 2021
4 minelli24977 jpg jpeg

Dacă ai dansat pe piesele ei energizante, sigur vei dori să afli cine este, de unde vine şi ce mai are de oferit această artistă fresh.

La vârsta magică de 33 de ani are cam tot ce-ţi poţi dori. Cei care o admiră de la distanţă pe solista hit-urilor Rampampam şi Mariola, văd o tânără superbă şi cool, cu un fizic de milioane, şi nu-şi imaginează că femeia mişto din clipurile cu milioane de vizualizări pe YouTube este o româncă ambiţioasă din Slobozia. Luisa Ionela Luca pe numele ei adevărat, cântăreaţa difuzată pe repeat la radio nu este doar fizic, ci şi talent pe măsură, căci Minelli compune cu aceeaşi râvnă cu care şi cântă, pentru nume grele precum INNA sau Antonia. Şi dacă mai vreţi motive pentru a încerca să o cunoaşteţi mai bine pe frumoasa cântăreaţă, aflaţi că viaţa de familie a acesteia este surprinzător de... aşezată.

OK! Toată lumea ştie melodia ta, Rampampam, hitul acestei veri. Mai puţini o cunosc pe solista acestei melodii. Ca şi în cazul hitului Mariola, multă lume nu îşi imaginează că fata aceasta cu voce puternică este româncă. Aşadar, cine este, de fapt, Minelli?

Minelli Mereu mi-a fost greu să răspund la întrebarea asta. Îmi e greu să vorbesc despre mine, să mă definesc, dar mă rezum la faptul că sunt un artist care face muzică de la 11 ani, îmi place să compun şi mă bucur că reuşesc să fac ce îmi place. M-am născut în Slobozia şi am început să mă ocup mai serios de muzică la 11 ani, când mi-am făcut o trupă împreună cu verişoara mea. Ulterior, am participat la câteva festivaluri, apoi, pe la 16-17 ani, mi-am găsit locul în trupa Wassabi, care a rezistat vreo trei ani. După încă un capitol încheiat, mi-am căutat un nume nou şi aşa am început să lucrez la proiectul Minelli.

Cum ai ajuns în trupa Wassabi?

Am intrat în contact cu Marius Moga, căruia i-a plăcut mult timbrul meu vocal şi a decis că voi face parte din proiectul lui de fete.

Piesa Rampampam a luat cu asalt lumea întreagă, ajungând în doar câteva săptămâni să aibă aproape 50 milioane de vizualizări. Cum aştepţi să evolueze lucrurile în cazul tău?

Momentan mă bucur de tot ce se întâmplă cu Rampampam, lucrez în continuare la piese noi, pe care le voi lansa în curând, repetăm pentru concertele care urmează. Nu vreau să spun ce planuri avem pentru proiect pentru că aş vrea mai întâi să se întâmple, înainte să vorbesc despre ele.

Cum e Minelli în postura de mamă? Cum reuşeşti să jonglezi cu cei doi copii ai tăi şi o carieră solicitantă în muzică?

Încerc să îndeplinesc acest rol cât mai bine posibil şi, deşi mai am momente când simt că obosesc, nu uit cât de frumos e că îi am şi că pot să fac şi ceea ce îmi place, iar asta mă face să îmi revin instant. Sarah Maria are 11 ani, iar Filip, aproape 4, şi nu îmi pot imagina viaţa fără ei.

Cum reacţionează ei când aud piesele tale?

Ei aud toate demo-urile posibile şi, deşi uneori îi mai aud spunând “Iar pui piesele tale?”, le place să asculte tot ce fac şi îşi aleg melodiile preferate.

Succesul din carieră presupun că are legătură cu echilibrul pe care-l găseşti acasă. Ştiu că ai o căsnicie fericită. Cine este bărbatul din spatele unei femei împlinite, aşa cum pari tu?

Lucian, soţul meu, este un bărbat echilibrat, care prin iubirea lui mă împlineşte şi mă face să mă bucur de tot ce am în jur. Ne-am cunoscut în 2007, la un studio de înregistrări, unde el lucra la producţia unor proiecte.

Care sunt cele mai fericite sau pregnante amintiri din copilăria ta?

Prima care îmi vine acum în minte este atunci când ieşeam în faţa scării cu un casetofon negru, împreună cu verişoara mea, şi cântam până ieşeau toţi oamenii la ferestre şi se uitau la noi ca la spectacol. (râde)

Privind în urmă, ce ţi-ar fi plăcut să fi făcut părinţii tai diferit cu tine, în ceea ce ţine de parenting?

Greu de spus, mai ales acum că şi eu sunt părinte. Poate că mi-ar fi plăcut să nu fi fost atât de stricţi cu programul, să mă fi ascultat un pic mai mult.

Ce a însemnat pandemia pentru tine şi activitatea ta şi cum te găsim acum, când s-au reluat concertele şi festivalurile? Îţi lipseşte timpul liber, fie el şi unul impus în mod forţat, cum a fost cel din pandemie?

Pentru mine a fost un moment bun de compus, de stat cu familia, de explorat şi alte laturi şi... da, acum că a reînceput activitatea, mai am momente când mă montez greu, dar mă bucur că începem să revenim la normal.

Cum ai descrie cel mai sincer relaţia cu soţul tău? Ce admiri cel mai mult la el? Şi cum reuşiţi să aveţi o relaţie atât de stabilă şi de lungă durată?

E o relaţie normală, cu bune, cu rele, avem de multe ori păreri diferite, însă totodată ne înţelegem foarte bine. Îmi place cum are grijă de mine mereu, ne respectăm, iubim, ascultăm şi îl simt deja ca o prelungire a mea.

Este gelos având în vedere că are o soţie râvnită de mulţi?

Poate uneori mai e, dar nu arată. Dar nu îi dau motive să fie gelos, avem încredere amândoi în noi.

Eşti în punctul în care te simţi mulţumită şi cel mai împlinită? Pare că ţi-au ieşit toate… ce-ţi mai poţi dori?

În muzică mai sunt multe lucruri pe care mi le doresc, dar cel mai important e să rămânem sănătoşi şi să ne bucurăm de prezent.

Cum reuşeşti să te menţii atât de suplă şi fit? Multă muncă la sală, alimentaţie sau doar nişte gene de milioane?

Acum doi ani m-am apucat de sală mai serios, fac cam trei antrenamente pe săptămână cu instructorul Florin Cujba şi echipa lui de la Optimize Body Center. Mă bucur că am reuşit să fiu constantă, în sfârşit, şi să văd rezultatele, fizic şi psihic.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate