Interviu și pictorial exclusiv pentru OK! Irina Columbeanu: „Legătura mea cu tata e neschimbată“

13 iulie, 2024

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu va împlini peste câteva luni 18 ani, așa că am profitat de revenirea ei în țară pentru a realiza primul ei pictorial fashion.

Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (4) jpg

Pe Irina Columbeanu am revăzut-o la distanţă de şapte ani, adică pentru prima oară după mutarea ei în Statele Unite. Echipa OK! a avut ocazia de-a ajunge, între timp, în Malibu, acasă la Monica Gabor, însă Irina era atunci în vacanţă în România. Acum, am prins-o din nou la Bucureşti, în mult aşteptata ei vizită la tatăl său, Irinel Columbeanu, şi ne bucurăm să vedem cât de frumos a crescut, cu câtă eleganţă vorbeşte despre viaţa ei şi cum îi surâde chipul atunci când povesteşte despre familia sa.

OK!: Toată lumea a vorbit despre revenirea ta. Cum ai găsit acum România?
Irina ColumbeanuAm găsit o ţară la fel de frumoasă, dar mai deschisă către nou. Am fost la Cluj şi totul e impecabil acolo, iar lumea e foarte amabilă. Îmi place mult ce am văzut acum, dar eu mereu mi-am iubit ţara.

Naşul tău, Matei Miko, te-a dus şi la TIFF, şi la Sports Festival…
Irina ColumbeanuDa. Mi-a plăcut foarte tare, a fost ceva nou pentru mine. Am urmărit și meciul de tenis al Simonei Halep, pe care o admir şi o consider un om deosebit. Îmi doream de mult s-o văd. A fost captivant, chiar ne-am distrat.

Ce ai făcut în aceste trei săptămâni?
Irina ColumbeanuÎntâi am stat cu tatăl meu, după aceea cu verişorii şi cu mătuşile mele şi apoi am fost în vacanţă cu nașul meu. De data aceasta, am avut ocazia să văd pe toată lumea.

Îţi place la Bucureşti?
Irina ColumbeanuDa, îmi place. Practic, aici am crescut şi mereu o să fi e în inima mea.

Îţi amintești și de casa în care ai crescut?
Irina ColumbeanuDa, normal. Îmi amintesc că era cea mai frumoasă casă din lume şi chiar dacă nu mai este, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea. Acei 12 ani petrecuți acolo sunt memorabili.

Acum, că eşti mare, deprinzi şi o lecţie din asta, că lucrurile pot fi efemere?
Irina ColumbeanuAm învăţat că e bine să ai prieteni care chiar să ţină la tine şi care să-ţi fi e alături şi la greu, nu doar când totul e bine.

Cum a fost revederea cu tatăl tău?
Irina ColumbeanuDe-abia aşteptam să-i sar în brațe!

Cum îl simţi că e acum?
Irina ColumbeanuEste același tată inteligent, iubitor, foarte politicos și foarte amuzant. Este tatăl meu aşa cum a fost întotdeauna, iar legătura noastră e neschimbată. Dacă mă întrebi cum mi se pare acum, că au trecut anii, e normal, cu toții îmbătrânim, nu putem face nimic legat de asta.

Ştiu că ţineţi legătura aproape zilnic.
Irina ColumbeanuDa, pe Facetime şi prin mesaje.

A fost un pic intimidat să te vadă atât de mare?
Irina ColumbeanuN-aş spune intimidat, aş spune fericit că am crescut şi că mama a avut atât de bine grijă de mine. A fost un pic uimit, dar şi bucuros să mă vadă mare.

Am vrut să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine

Ce ai ţinut să-i spui personal?
Irina ColumbeanuAm vrut să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine şi să-i spun în faţă că-l iubesc, să petrecem timp împreună, ca să avem şi mai multe amintiri frumoase cu noi doi.

În ce puncte te asemeni cu el şi în ce puncte cu mama ta?
Irina ColumbeanuDe exemplu, tata ştie foarte multe limbi străine şi el m-a încurajat să învăț și franceza, și engleza şi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. E clar că am moştenit de la el apetenţa pentru limbile străine şi pentru studiu, în general. El mereu îmi povestește întâmplări din istorie şi sunt mereu fascinante. Cumva, învăţăm împreună, ne place să ne uităm la filme, ne plac cam aceleaşi lucruri şi avem cam acelaşi simţ al umorului. Iar cu mama mă asemăn la faptul că suntem amândouă în zodia Capricornului, suntem empatice, intuitive și avem compasiune. Și toți trei avem în comun setea de a învăța.

Când ai plecat prima oară din România, în 2018, cum era acasă, aici?Irina ColumbeanuEram cu tati, eram fericiţi, totul era bine.

Și când ai ajuns în America cum a fost?
Irina ColumbeanuPrima oară, îmi imaginam că lumea e foarte rea, aşa cum vedeam prin fi lme. Iar eu aveam și un accent foarte pregnant, de care mulți cam râdeau. Cumva, era normal, pentru că eram un fel de outsider. Dar m-am adaptat repede, toţi au fost amabili și respectuoşi şi asta îmi place mult la americani.

Cum te înțelegi cu fratele tău vitreg, Anthony? Acum a crescut şi el.
Irina ColumbeanuAcum are 13 ani. Ne înţelegem bine.

Te-a ajutat şi el să-ţi corectezi accentul?
Irina ColumbeanuMai mult singură am făcut-o. Citeam câte o carte pe zi cu voce tare, ca să mă aud, şi, în scurt timp, mi-am corectat şi accentul.

Ai legat prietenii acolo?
Irina ColumbeanuDa, am două prietene foarte apropiate şi multe amice, colege… Nu cred că ai nevoie de mai mult de una-două prietene bune.

Oricum, mama ta rămâne cea mai bună prietenă a ta.
Irina ColumbeanuDa, mama este prietena mea cea mai bună, într-adevăr, o iubesc foarte mult și vorbim mereu despre tot.

Citește continuarea interviului în numărul revistei OK! aflat acum la chioșcuri!

OK371 01 Coperta 1 png

foto: SORIN STANA/OK! ROMÂNIA; make-up: MIHAELA GHERMAN; hair: CRISTINA ȘUVĂGĂU; stilist: EDUARDO MARICA; vestimentație: Chanel, Gucci, Roberto Cavalli/Budoir, Vestiaire d’un Oiseau Libre, Royal Pajama’s Club; mulțumiri speciale: DIANA HAIDINGER, MATEI MIKO



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a împlinit 55 de ani, Instagram PNG
FotoJet Sue Ellen jpg
Michelle Obama   profimedia 0900293828 jpg
Ella Emhoff, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
SJP collection   Instagram jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck profimedia 0874148830 jpg
FotoJet Roxana Diana jpg
Orlando Bloom cu fiul Flynn în 2014, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0877450414 jpg
FotoJet Ben (2) jpg
Ben Affleck Jennifer Garner Fin și Violet profimedia 0899798954 jpg
Bennifer Paris jpg
Victoria Principal în Dallas, Profimedia (3) jpg
banner Anca Turcasiu png
FotoJet (37) jpg
FotoJet J Lo, Ben, Garner jpg