Kim & Khloé Kardashian: ”Ne simţim ciudat fără camerele de filmat lângă noi!“

29 martie, 2015
nup 166807 0991 jpeg

Faimoasele surori lansează cel de-al zecelea sezon al reality show-ului lor, Keeping Up With the Kardashians, despre care au povestit la conferinţa de presă din Los Angeles

Faimoasele surori lansează cel de-al zecelea sezon al reality show-ului lor, Keeping Up With the Kardashians, despre care au povestit la conferinţa de presă din Los Angeles.

Kim şi-a făcut apariţia la întâlnirea de la Hollywood cu jurnaliştii purtând un costum negru foarte lejer, ce amintea de o pijama sexy din satin. Probabil fiindcă voia să se simtă în faţa ziariştilor cât mai relaxată, întocmai ca pe canapeaua din livingul ei. Dar n-a uitat, desigur, de ma­ke-up-ul şi coafura impecabile. „Acum să ne asigurăm că nu se vede nimic şi dacă se vede, bucuraţi-vă!“, a spus Kim, veri­ficându-şi generosul decolteu. O replică simbolică pentru cea care ne-a lăsat să vedem absolut tot despre ea, printr-o strategie care a combinat intenţionatul cu neintenţionatul. Şi a făcut din asta cel mai fun şi bine plătit job, care a transformat-o într-un star mondial. Alături de ea: Khloé Kardashian, a doua în rang în clanul care a dus reality show-ul Keeping Up With the Kardashians la cel de-al zecelea sezon, cu premiera la postul E! pe 22 martie, de la ora 20.00. Kourtney a lipsit, însă, de la conferinţă şi poate nu întâmplător, dacă ne gândim la sarcastica replică a lui Kim: „Nu-ţi cumpăr pantofi, doar ţi-am cumpărat întreaga carieră!“. Un nou sâmbure de conflict în animatul clan, despre care surori­le ne-au povestit la conferinţa desfăşurată chiar în sediul E! de la Hollywood.

Cum vă simţiţi înainte de cel de-al zecelea sezon al show-ului Keeping Up With The Kardashians?

Kim: E nebunie curată! Nu ne vine să credem că am ajuns la zece sezoane. Suntem foarte fericite.

Khloé: Cred că nimeni nu s-a gândit că vom ajunge în acest punct. La primul sezon, nici nu ne-am dat seama ce se întâmplă. Am zis că au anulat un alt show şi au nevoie rapid de cineva ca să umple golul din grilă. Şi ne-am lăsat duşi de val. Iar restul e istorie!

Vă doriţi vreodată să daţi timpul înapoi, atunci când nu eraţi înconjurate de camere de luat vederi, când nu eraţi urmărite de paparazzi la fiecare pas? Spun asta mai ales pentru tine, Kim, fiindcă acum eşti mamă...

Kim: Da, atunci când devii mamă, priorităţile tale se schimbă. Vrei să ai cât mai bine grijă de copilul tău şi să dispui de cât mai mult timp liber pentru el. Soţul meu mereu spune: „Dacă ne-am putea lua duminica liberă!“. Asta nu înseamnă, însă, că aş vrea să renunţ la viaţa pe care o avem acum, datorită căreia pot călători oriunde în lume. Pentru asta, mă simt binecuvântată. Am fost într-o mulţime de locuri în care n-am fi ajuns dacă n-ar fi fost acest reality show. Ne simţim cu adevărat noro­coase pentru aceste oportunităţi.

Khloé: Eu mereu am spus că show-ul nostru ne-a adus mai aproape unii pe alţii, fiindcă de obicei, când îţi înte­meiezi propria familie şi faci copii, te distanţezi de fa­milia de bază, din care ai pornit. Acest show, în schimb, ne ajută să petrecem cu toţii mai mult timp de calitate decât orice om obişnuit care are în jur de 30 de ani...

Kim:...şi care nu locuieşte în continuare cu mama! Glu­mesc! Uite, ca să-ţi dau un exemplu, filmăm de la 9 dimi­neaţa la 7 seara. Eu mă duc acasă la Kourt­ney şi o iau şi pe fiica mea cu mine. Aşa că North are ocazia să se joace cu verişorii ei întreaga zi cât noi filmăm, pe deasupra şi eu mă bucur să mă joc cu ei. Deci n-am cum să nu mă simt norocoasă cu un astfel de job.

Cariera lui Kendall e în centrul atenţiei în noul sezon, din câte am văzut în trailer. Ce influenţă aţi avut tu şi Kanye asupra ei atunci când a ales lumea modei?

Kim: Uite că mi-ai amintit... Am citit pe Daily Mail că i-aş fi replicat eu lui Kendall: „Nu-ţi cumpăr pantofi, doar ţi-am cumpărat întreaga carieră!“. Că aş zice asta într-unul dintre episoadele noului sezon... Dar nu lui Kendall i-am spus asta.

Khloé: Şi nici mie!

Altei surori! Revenind: eu şi Kendall cred că ne-nvârtim în aceleaşi cercuri de fashion. Iar eu sunt cel mai mare susţinător al ei. Vorbim mereu şi ne sfătuim. Ea îi cere sfatul şi lui Kanye. Aşa se întâmplă într-o familie adevărată. Dar ea munceşte mult cu adevărat. Iar asta i se datorează doar ei. Şi m-a durut când oamenii au crezut că i-aş fi putut spune ei că i-am cumpărat o carie­ră... Nici n-aş fi avut cum. Se descurcă sin­gură. Le-a spus de mică mamei şi lui Bruce că vrea să fie model. Şi-a alcătuit singurică book cu pozele făcute în camera ei de ea şi de Kylie şi i l-a arătat părinţilor. Iar din acel moment, au luat-o în serios şi au ajutat-o să se lanseze în modă.

Şi până la urmă la cine te refereai cu acea replică despre carieră?

Nici la Kylie, deci puteţi s-o eliminaţi şi pe ea de pe listă. Iar prin eliminare...

Trebuie să fi fost Kourtney, atunci.

Kourtney a fost mai dificilă în ultima vreme. Da, veţi vedea.

Câte din momentele de dramă din show-ul vostru sunt reale şi câte sunt create de producători, pentru audienţă?

Lucrăm cu aceiaşi producători de la primul sezon. Şi dintotdeauna am realizat acest show ca pe un documentar, ei sunt la faţa locului fără să se amestece. Oricum n-ar avea niciun motiv. Toţi din familia noastră sunt temperamentali, avem destu­le momente tensionate. Deci nimeni nu ne spune ce să facem şi nu avem scenarii după care să filmăm. Singurele lucruri aranjate sunt legate de locaţii: „Alegeţi-vă restau­rantul la care mâncaţi, ca să mergem în prealabil să montăm luminile pentru filma­re!“. De-asta show-ul are succes. Altfel s-ar vedea când lucrurile sunt forţate.

Câteodată mă gândesc că dacă cineva ar fi scris un scenariu de comedie, nici prin cap nu i-ar fi dat să inventeze lucrurile care se petrec în mod real în fa­milia noastră. Iar după zece sezoane, ajungi să te simţi cât se poate de confortabil filmând în casa ta, cu familia ta şi camerele de luat vederi. Ăştia suntem, până la urmă. Cu bune şi cu rele. Câte surori nu se ceartă şi nu-şi spun lu­cruri urâte la nervi? Nu ne place să intrăm la montaj şi să cerem să se scoată anumite scene. Oricum, presa inventează lucruri mai nebuneşti despre noi. În plus, aşa am ajuns să avem cea mai cuprinzătoare colecţie de filme de familie în arhiva noastră. Zilele trecute chiar mă uitam la toate DVD-urile şi mă gândeam cum i le voi arăta fiicei mele într-o zi.

image

Aţi reuşit să vă creaţi fani chiar şi printre celebrităţi. Cum sunteţi primite la evenimentele mondene?

Da, e foarte amuzant. Chiar îi povesteam de dimi­neaţă lui Khloé că am fost în New York şi m-am întâlnit la lift cu Jennifer Lawrence. Eu intram, ea ieşea şi, de­părtându-se, mi-a strigat: „Îmi place la nebunie show-ul tău şi mă uit la el!“. Sunt momente din astea în care suntem şocaţi de oamenii celebri care ne spun asta.

Da, oameni despre care nu m-aş gândi că se uită la show sau că măcar ştiu cine suntem.

Noi ne gândim: „Păi stai aşa, că noi ne uităm la filmele tale!“.

V-aţi planificat momentul în care veţi pune punct reality show-ului?

Suntem conştienţi că totul are un sfârşit. Dar încă nu ne gândim la asta. Tu te gândeşti, Khloé?

Nu, suntem atât de recunoscători pentru lon­gevitatea show-ului... Ştim că toate lucrurile frumoase au termen de garanţie, dar până atunci ne bucurăm realmente de ceea ce avem.

Mai e ceva pe lista ta de dorinţe nebifat? Ceva ce ţi-ai propus să faci şi ai tot amânat?

Unul dintre lucrurile pe care vreau de mult să le fac este să merg în Armenia, acolo unde avem rădă­cinile familiei. Vom avea, în sfârşit, ocazia să facem asta în luna aprilie, când se vor comemora 100 de ani de la genocidul armean. Aşteptăm cu mare emoţie momentul. Tatăl meu nu a avut această şansă. Nici bunicii mei. Şi suntem curioşi dacă mai avem acolo rude...

Dar voi două, tu şi Khloé, cum vă înţelegeţi, de fapt? Ai spus la un moment despre Khloé că ar mai trebui să slăbească...

Păi chiar eram grasă! Dar în ultima vreme, ne înţelegem din ce în ce mai bine, nu?

Da. Toată lumea ia prea în serios orice remarcă de-a mea. Khloé, în schimb, are simţul umorului.

Chiar mă îngrăşasem când a spus asta. Dar ce mi-a plăcut a fost că n-am avut idee că a comentat despre mine pe la spate şi am descoperit asta la TV. Iar când am văzut, mi-am zis: „Pe bune?!“.

Ah, dar asta se întâmplă mereu. Aşa aflu şi eu lucruri pe care le spui tu despre mine.

Dar eu ţi le-aş spune şi-n faţă!

Dar n-o faci!

Ai fi putut să-mi spui: „Khloé, arăţi atât de grasă în jeanşii ăia! Schimbă-te!“.

Adevărat!

Sursă foto: E! Entertainment TelevisionRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg