Lavinia Pârva: ”Nu am programat nimic din ceea ce trăiesc”

14 aprilie, 2016
img 5311 edit jpeg

Celebra cântăreaţă lămureşte lucrurile într-un interviu despre ceea ce contează cu adevărat pentru ea: cariera.

image

Mereu am apreciat demersul Laviniei de ade­rare la celebra sintagmă: „dar să vorbim despre carieră“. Un fel de a face ordine în percepţii. Să ne fie clar, nu povestea de dragoste cu Ştefan Bănică este punctul ei forte, ci cariera muzicală. Întotdeauna am apreciat capacitatea artiştilor de a pune accentul pe atuul lor. Şi Laviniei i-a ieşit. Acum scoate o piesă nouă, ceea ce până la urmă e tot ce contează în viaţă. Restul sunt detalii.

Îţi place ideea că toate vin la timpul lor. Am citit-o de câteva ori. Acum, în viaţa ta, pentru ce e timpul?

Lavinia Când eram copil şi îmi doream să fac anumite lucruri care nu erau potrivite pentru vârsta mea, părinţii mei îmi spuneau mereu aces­te cuvinte: „Ai răbdare, toate la timpul lor“. Cu si­guranţă este rodul educaţiei de acasă, însă, odată cu timpul, am înţeles că este foarte adevărat. Este, în mod cert, o lege nescrisă pe care, înţelegând-o, ne vom da seama cât de mult ne va uşura viaţa. Datorită acestei îndrumări, cred că am făcut toate lucrurile la „timpul lor“, iar acum este timpul dez­voltării mele profunde, ca femeie.

Cum îşi dă seama o femeie că e timpul să devină mamă?

Cred că este vorba despre acel instinct matern care apare în noi, femeile, la un moment dat. Acel instinct care ne hrăneşte dorinţa de a fi mamă şi care ne ajută, ulterior, să dăm tot ce este mai bun din noi.

Ai tu zâmbetul acela. Ce ţi-l aduce? Că cine ştim.

Îi mulţumesc mamei mele că m-a înzestrat cu acest zâmbet. Este, într-adevăr, unul dintre deta­liile care mă diferenţiază, deşi atunci când eram mică am pătimit multe cu el. Majoritatea oame­nilor mari aveau deosebita plăcere de a mă ciupi de obraji, dorind parcă, să mă lase fără gropiţe. Zâmbetul mi-l aduce faptul că sunt sănătoasă, am o familie frumoasă, fac o meserie care îmi place şi, mai nou, petrec mult timp alături de prietenii mei de la New Talents, Studioul de Dezvoltare Artistică pentru copii, pe care îl re­prezint. Ei, zi tu, cum să nu zâmbesc?

image

Ce-ţi lipseşte?

În ultimele zile, urmăresc concertele lui Mi­chael Jackson, unul dintre idolii mei. Şi chiar vedeam în repetiţiile pentru ultimul său con­cert, This is it, cum şi-a adunat echipa în faţa că­reia a ţinut un discurs despre cum iubirea poate aduce mai multă pace între noi şi în lume. Cred că asta ne lipseşte tuturor, nu doar mie...

Eşti dintre femeile invidiate. Dintre cele care par a fi reuşit în viaţă. Dintre toate calităţile tale, care să fi contat cel mai mult?

Deşi am realizat că sunt percepută ca fiind o femeie care îşi organizează şi îşi programează foarte bine lucrurile în viaţă, am să îţi spun un secret. Niciodată nu am programat, premeditat, vizat nimic din ceea ce am trăit şi trăiesc, ci pur şi simplu am luat lucrurile aşa cum mi le-a dat viaţa, indiferent dacă au fost frumoase sau mai puţin frumoase. Se spune că şi lucrurile mai pu­ţin bune care apar în viaţa noastră sunt daruri, dacă ştii să le îmbrăţişezi. Cu siguranţă ele sunt menite să te înveţe ceva şi uite aşa evoluăm... Cred că am înţeles asta.

Dintre toate succesele tale de până acum, care e cel mai important?

Am simţit succesul cu adevărat atunci când am fost apreciată pentru ceea ce sunt, pentru caracterul şi educaţia dată de părin­ţii mei. Însă nu pot să nu mă bucur de faptul că milioane de oameni îmi apreciază piese­le. Cel mai recent single al meu, Aroma del Amor, a adunat într-un timp foarte scurt cinci milioane de vizualizări.

Cum te-ai schimbat de trei ani încoace, de când trăieşti împreună cu Ştefan?

Sunt acelaşi om, cu observaţia că sunt convinsă că noi, oamenii, evoluăm odată cu trecerea timpului. Bineînţeles, dacă avem în vedere acest lucru.

Cum e Ştefan şi nu ştiai că e până acum trei ani?

Este exact acelaşi artist pe care l-am apre­ciat dintotdeauna, iar în ceea ce priveşte viaţa personală, nu voi intra în detalii, dar este de bine.

foto: Mihai Capsaz

Citeşte restul acestui interviu în noul număr al revistei OK!, disponibil de astăzi la toate chioşcurile din ţară.



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG