Magda Pălimariu şi Piticu’: „Fiecare zi împreună e o sărbătoare”

22 februarie, 2013

Prezentatoarea rubricii „Vremea” de la ProTv şi Ionuţ Dumitru aka Piticu’ de la trupa Simplu alcătuiesc unul dintre cele mai hot cupluri de la Pro. Perechea a început anul aniversând trei ani de logodnă. În 2010, au aniversat momentul la Praga. Acum momentul i-a prins în Bucureşti, dar la fel de îndrăgostiţi.

Prezentatoarea rubricii „Vremea” de la ProTv şi Ionuţ Dumitru aka Piticu’ de la trupa Simplu alcătuiesc unul dintre cele mai hot cupluri de la Pro. Perechea a început anul aniversând trei ani de logodnă. În 2010, au aniversat momentul la Praga. Acum momentul i-a prins în Bucureşti, dar la fel de îndrăgostiţi.

Magda, lămureşte-mă cum e treaba cu melodia aceea, „Ne minţim ca la meteo...”? Cum vine asta?

Sinceritatea este foarte importantă într-o relaţie, de la bun început ne-am învăţat sa spunem lucrurilor pe nume, întotdeauna când am avut o problema, am rezolvat-o discutând despre ea. Cât despre meteo, acolo în general nu minţim, ANM-ul ne dă date corecte. (râde)

Ionuţ, aţi împlinit trei ani de logodnă. Cum a fost momentul zero, de acum trei ani, când v-aţi logodit? L-ai pregătit îndelung?

Piticu’: Îmi amintesc că m-am plimbat cu inelul după mine vreo săptămână, am tot aşteptat momentul potrivit, am avutemoţii foarte mari până când am reuşit să i-l dau.

Ce credeţi, există un prag într-o relaţie, la trei ani? Mă refer la povestea aceea, cu „dragostea dureaza trei ani”... Cum stau pentru voi, în acest moment, lucrurile?

Magda: Au trecut atât de repede anii, încât nici nu-mi dau seama cum au zburat! Dacă într-adevăr există un prag, noi ne aflăm exact acolo, însă între noi nu au intervenit nici plictiseala, nici rutina, cred că depinde de la relaţie la relaţie şi este foarte important cât de mult îţi doreşti să faci lucrurile să meargă.

Pentru amândoi: Vă amintiţi când a fost spus primul „Te iubesc!”?

Amandoi: Nu mai ştim exact, oricum după câteva luni de relaţie.

Piticu’: Oricum, eu îi spun în fiecare zi că o iubesc!

Ce înseamnă Valentine’s Day pentru voi? Marcaţi această sărbătoare în calendar sau, din contră, nu vă interesează şi faceţi glume pe seama ei?

Magda: Pentru noi fiecare zi împreună este o sărbătoare, nu trebuie să aşteptăm să vina 14 februarie ca să ne demonstram cât de mult ne iubim.

Piticu’: Este o zi ca oricare alta, de fapt Valentine’s este doar o sărbătoare importată, la noi nu are o importanţă prea mare. În general, este un alt prilej pentru o mică atenţie, poate un cadou sau o cină în oraş.

Magda, povesteşte-mi, te rog, o amintire în doi emoţionantă, una foarte aproape de sufletul tău...

Magda: A fost foarte emoţionant momentul când s-a nascut nepoţica lui, Cristiana, si ne-am dus amândoi la spital să o vedem imediat ce am aflat vestea. Suntem amândoi înnebuniţi după ea.

Asta vă duce cu gândul căsătorie, copii... Cât mai aveţi până ajungeţi acolo?

Magda: Se va întâmpla atunci când ne va permite şi timpul, oricum sunt de parere că lucrurile se întâmplă atunci când trebuie, iar când va fi momentul potrivit, probabil că toate se vor lega de la sine.

Magda, spune-mi ce chestii te scot în sărite la el?

Magda: Nu-mi place că se enervează repede, dar e bine că-i şi trece la fel de repede. Ar mai fi şi faptul că ne certam din lucruri mărunte.

Iar pe tine?

Piticu’: Mă enervează că nu are răbdare să-i arăt coregrafiile mele pe bucăţi, vrea să vadă numai rezultatul final... Şi mă mai enervează faptul că nu se orientează prea bine în spaţiu, de multe ori ni se întâmplă să ne pierdem unul de altul pe pârtie.

Ce ai învăţat de la Ionuţ în aceşti trei ani? Mă gândesc şi dacă te regăseşti cumva schimbată de această relaţie – faţă de Magda cea de acum trei ani...

Într-adevar, m-am schimbat, m-am maturizat împreună cu Ionuţ, am învăţat că în viaţă lucrurile depind foarte mult de cât de tare ţi le doreşti. În orice caz, ne simţim foarte bine împreună, ne ajutăm şi ne susţinem reciproc.

Iar tu, Ionuţ?

Piticu’: Sunt mult schimbat faţă de cum eram în urmă cu trei ani, înainte eram mai cu capul în nori, nu luam lucrurile foarte mult în serios. De când sunt cu Magda, sunt mai matur, mai ancorat în realitate.Recente pe Ok! Magazine

Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg