Magda Vasiliu, primul interviu după despărţirea de soţ„Un divorţ nu-i sfârşitul lumii“

1 decembrie, 2014
2 dsc 8967 jpg jpeg

Acum un an, de Sfântul Valentin, o cunoş­team pe soţia Magda Vasiliu. Soţia lui Andrei Vintilescu. Aşa că avalanşa de schimbări din viaţa ei personală, divorţul şi, apoi, relaţia cu cel care i-a readus zâmbetul pe buze, Cosmin Stoian, m-au luat cumva pe nepregătite.

În primul său interviu de după divorţ, vedeta Prima TV ne-a arătat ce echipă bună face cu băieţelul ei, Vlăduţ

Acum un an, de Sfântul Valentin, o cunoş­team pe soţia Magda Vasiliu. Soţia lui Andrei Vintilescu. Aşa că avalanşa de schimbări din viaţa ei personală, divorţul şi, apoi, relaţia cu cel care i-a readus zâmbetul pe buze, Cosmin Stoian, m-au luat cumva pe nepregătite. Pe mine, reporterul şi martorul iubirii care o lega de fostul ei soţ. Dar Magda nu tră­ieşte pentru gura lumii şi-şi asumă noua viaţă şi noua relaţie. Singura constantă din viaţa ei, despre care nimeni n-ar putea să se îndoiască vreodată, este fiul şi marea ei dragoste, Vlăduţ. La fel ca anul trecut, de Sfântul Valentin.

Cum te simţi după ce ai pus punct oficial unui mariaj de cinci ani?

Magda Unui mariaj de cinci ani şi unei relaţii de zece ani. Noi am fost împreună din 2004 şi ne-am separat în toamna anului trecut. Practic, sunt nouă ani, nu chiar zece, dar am continuat să locuim în acelaşi apartament, încercând cumva să reconci­liem problemele dintre noi de dragul lui Vlad, deşi nici eu, nici fostul soţ nu eram adepţii ideii că părinţii trebuie se rămână împreună de dragul copilului. Am încercat, nu am reuşit, iar acum mă simt cumva liniştită că am făcut tot ce-a fost omeneş­te posibil. Mă simt eliberată, cumva.

Ce-a înţeles fiul vostru, Vlăduţ, din această situaţie?

I-am explicat că şi mami, şi tati îl iubesc foarte mult, dar că mami şi tati nu se mai iubesc între ei şi atunci fiecare va sta într-o altă casă, dar el va sta şi cu mami, şi cu tati. Vlad a înţeles pentru că este un băiat mare şi inteligent.

Dar familia voastră cum a privit această ruptură? N-au încercat să vă facă să vă răzgândiţi?

Nu, nici mama, nici sora mea (tatăl meu nu mai trăieşte) n-au intervenit în niciun fel, mi-au zis că e decizia mea, îmi aparţine. Părinţii fostului soţ sunt, la rândul lor, nişte oameni echilibraţi şi ne-au înţeles că lucrurile nu mai merg. Probabil că apare ru­tina, apare o distanţă care duce la izolare, lipsă de comunicare, când fiecare înţelege educaţia copilului în feluri diferite, când priorităţile nu mai sunt aceleaşi. Atunci e mai bine să meargă fiecare pe drumul lui. Şi ai mei, şi ai lui au înţeles asta.

Femeile, în general, se agaţă de o relaţie, gândindu-se că nu mai au altă şansă de a-şi întemeia o familie.

Noi, totuşi, am încercat, timp de un an de zile, chiar dacă suntem separaţi de pe la mijlocul lui septembrie, 2013. Dar am încercat, inclusiv de Revelion, am plecat împreună, cu prietenii, cu Vlad. Am încercat să reconciliem situaţia, dar nu a fost posi­bil. Dar tocmai pentru că era vorba despre o despărţire de care ştiau toţi, divorţul nostru n-a venit ca o lovitură de trăsnet. Era o consecinţă firească a unei situaţii pe care o cunoşteau toţi.

Să-nţeleg că, până la urmă, faptul că fostul tău soţ era cu şapte ani mai tânăr n-a ajutat în relaţia voastră?

Nu cred că diferenţa de vârstă a fost motivul. Şi nu vreau să comentez mai mult despre ce anume a provocat ruptura.

Am apreciat şi că ai avut deschiderea de a te afişa cu noul bărbat din viaţa ta, Cosmin, de a-ţi asuma relaţia, atât de vizibilă şi pe contul tău de Facebook.

Eu n-am trăit niciodată pentru ce spune lumea. În momentul în care am realizat că eu şi fostul soţ oricum nu mai avem nicio şansă, şi asta se întâmpla undeva prin primăvară, nu m-am dus să caut o altă relaţie. Ne-am separat, fiecare cu treburile lui, eram OK, eram liniştită, îmi creşteam copilul, dacă era să apară, la un moment dat, cineva, foarte bine... Deşi, în momentul ăla, ca orice femeie după o despărţire, ziceam că nu mai vreau să aud de relaţii. Şi s-a întâmplat să apară Cosmin, dar a fost un lu­cru neprogramat, ne aveam în lista de prieteni de pe Facebook. Am început să discutăm, dar fără să ne gândim prea departe. Nu mi-era frică de singurătate, îl am pe Vlad, oricum. Când ai un copil de patru ani şi jumătate, nu poţi să spui că ai timp să te gândeşti că eşti singur. Însă comunicarea cu Cosmin, lucrurile pe care le-am descoperit a le avea în comun, afinităţile, astea m-au făcut să merg înainte. Şi, oricum, totul între mine şi el s-a întâmplat extrem de repede. Râdeam cu o prietenă că, la 40 de ani, nu mai stai şapte luni să-l descoperi: ai alt discernământ, ştii ce vrei şi ce nu vrei. Şi el urmează să împlinească 37 de ani, eu 40. E mult mai simplu.

image

Nu-ţi arăţi deloc vârsta.

Mulţumesc, semăn cu mama. Şi am zis că nu am nimic de ascuns, pentru că nu trăiesc pentru ce spune lumea. Fa­milia şi colegii ştiau care este situaţia mea acasă, deci că mă afişam cu altcineva până se pronunţa divorţul nu era o chestie imorală. N-am văzut nimic imoral în asta. Este o relaţie pe care mi-o asum. Şi, în niciun caz, nu este o relaţie menită să şteargă ceva din trecut. După un an de zile, eram deja obişnuită cu ideea, nu sufeream în niciun fel. Nu su­făr în niciun fel. Sunt destul de echilibrată şi puternică.

Poate că asta e relaţia care trebuie.

Nu poate, sigur este.

Dar sunteţi de puţin timp împreună.

Am început să ieşim împreună undeva pe la mijlocul lui septembrie, anul acesta.

Şi te-ai îndrăgostit atât de repede?

Da, nu ştiu, eu consider că avem ceva deosebit împreună şi nu vreau să discut mai mult despre asta.

Chiar pe Facebook v-aţi cunoscut, nu v-aţi văzut înainte, faţă în faţă?

Am discutat foarte protocolar odată, a fost o urare sau o chestie de genul ăsta, imediat după ziua mea, undeva prin mai. Apoi, n-am mai discutat nimic până-n august. Chiar şi atunci, nu vorbeam nimic personal. Iar acele conversaţii mie mi-au plăcut, era un bărbat cu care puteam să stau de vorbă, care nu avea nimic aluziv, mi s-a părut o comunica­re de bun simţ, pe care am continuat-o, în consecinţă.

image

Am văzut pe pagina ta de Facebook declaraţii de dragoste şi m-am bucurat pentru tine, că ai ajuns în punctul ăsta. Înseamnă că eşti cu adevărat fericită.

Au fost unii care au zis că este ostentativă treaba asta. Dar e pagina mea de Facebook, nu m-am dus să scriu ches­tia asta pe ziduri de clădiri. E liber oricine să-mi scrie orice acolo, eu, la rândul meu, pot să mă manifest cum vreau.

Vlăduţ îl acceptă pe Cosmin?

Lui Vlăduţ i-am explicat că, indiferent cine ar fi alături de mami, tatăl lui e tatăl lui. Părinţii mei au divorţat când eu aveam trei ani şi jumătate, mama s-a recăsătorit cu cel care m-a şi crescut, dar şi el, şi mama mi-au explicat că tata e tata, iar Radu, al doilea soţ al mamei, este Radu. Vlad poate să aibă o relaţie extraordinară şi cu tatăl său, şi cu Cosmin. Eu cred că este în beneficiul lui. Copilul trebuie să ştie cine este tatăl lui, vreau să petreacă cât mai mult timp cu el. Nu a fost un soţ potrivit pentru mine, dar poate fi un tată excepţional pentru fiul lui. Şi n-am orgolii din astea. Al doilea soţ al mamei şi tatăl meu s-au înţeles foarte bine, co­municau în ceea ce priveşte educaţia mea. Vlăduţ îl place pe Cosmin, Cosmin îl place, la rândul lui.

Apropo, el în ce domeniu lucrează, tot în mass-media?

Nu, nu are legătură cu presa. Lucrează în alt domeniu şi nu vreau să dau amănunte.

Bănuiesc că nu ai spune NU unei noi căsnicii.

Nu, eu chiar cred în instituţia căsătoriei şi în relaţii de lungă durată. În momentul în care copilul meu şi Cosmin s-au cunoscut, mie mi-era clar că relaţia noastră este una care va evolua bine. Pentru că, dacă n-aş fi avut certitu­dinea asta, nu mi-aş fi permis să i-l prezint pe Vlad. E o relaţie serioasă şi-mi doresc să fie una de lungă durată.

Foto: Sorin Stana. Stilist: Madena Pasăre. Vestimentatie: Zara, Next, Icon, BCBG MaxAzria, Ted Baker/Magazin Collective. Hairstyling: Ionela Coman/GETT’S Artistic Team. Mulţumim Hotel Ambasador Bucureşti, Bulevardul Magheru 8-10Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia