Mila Kunis: ”Maternitatea mi-a schimbat viaţa”

9 septembrie, 2016
Premiere Of Warner Bros  Pictures' "Jupiter Ascending"   Arrivals jpeg

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, soţia lui Ashton Kutcher vorbeşte cu relaxare şi satisfacţie despre fiica lor, Wyatt, şi despre viaţa de familie.

E însărcinată a doua oară

Anul acesta, în noiembrie, va veni pe lume noul membru al familiei, iar cei doi declară că nu vor să se oprească aici. Micuţa Wyatt are aproape doi ani, iar părinţii ei au ani­versat anul trecut un an de căsătorie. Chiar dacă actriţa în vârstă de 33 de ani susţine că povestea de dragoste cu Ashton a înce­put exact ca în filmul Prieteni cu beneficii, cei doi formează în prezent unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. În plin turneu de promovare a celui mai re­cent film al ei, Mame bune şi nebune, aceas­ta se destăinuie despre experienţa care i-a schimbat viaţa.

Felicitări pentru cea de-a doua sarcină, Mila. Te-a schimbat experienţa cu Wyatt?

Mila Da, materninatea mi-a schimbat viaţa. Mi-a oferit un fel interesant de încredere. Priorităţile mele s-au schimbat şi am deve­nit foarte altruistă. Faptul că am dat naşte­re unei fiinţe m-a făcut să mă gândesc că trebuie să renunţ la o grămadă de chestii, dar nu regret. Nu am privit niciodată lucrul ăsta ca pe un sacrificiu. Vreau să fac asta, simt să fac asta.

Ţi-a schimbat şi perspectiva asupra muncii tale?

Da, te face să alegi altfel proiectele în care te implici. Când aveam 20 de ani, nu aveam nimic de pierdut. Călă­toream în jurul lumii, lucram încontinuu, viaţa părea minunată chiar dacă nu aveam un loc pe care să-l numesc „acasă“. Şi apoi, dintr-o dată, aveam un soţ şi un copil, şi un cămin, şi o familie.

Pe o scară de la unu la zece, cât eşti de bună ca mamă?

Zece înseamnă că nu îmi pasă sau că îmi pasă prea mult...?

Nu, zece înseamnă mama perfectă.

Atunci sunt o mamă de nota zece pentru fiica mea, pentru că sunt singurul zece pe care îl ştie. (râde) Acesta este adevărul, nu are cu ce compara, aşa că sunt cel mai bun lucru pe care îl poate avea în prezent.

Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la mama ta?

Mama nu prea se pricepea la sfaturi. Nu mi-a zis nicio­dată ceva de genul: „Lasă că te învăţ eu cum să îţi trăieşti viaţa“. Mama este minunată şi aşa a fost mereu doar pen­tru că mi-a fost mereu alături.

Te vezi în Wyatt?

E cam micuţă ca să mă pronunţ. Are aproape doi ani, dar sper ca atunci când va creşte să fie mult mai bună ca mine în toate aspectele vieţii. E foarte haioasă, îţi spun sincer, ne amuză mereu.

Ashton a văzut cel mai recent film al tău?

A văzut proiecţia şi i-a plăcut din prima, chiar foarte mult. Dacă nu i-ar fi plăcut, te-aş fi minţit şi ţi-aş fi spus că nu a văzut filmul până acum. (râde)

Ar putea fi acesta un motiv de divorţ?

Nu de divorţ, dar cu siguranţă de separare. (

) Nu, glumesc, chiar ne-am distrat la proiecţie. Au venit şi pri­etenii noştri, ne-am simţit foarte bine.

Ce i-a plăcut cel mai mult la acest film,

?

Ar trebui să-l întrebi pe el, dar a râs cu lacrimi. Nu e un umor tipic feminin în film, e un umor universal, contagi­os. Trebuie să mergi să vezi ca să înţelegi la ce mă refer.

Să schimbăm puţin registrul. Ce părere ai despre situaţia politică actuală din America?

Cui îi pasă ce am eu de spus? O să îmi dau cu părerea, dar în realitate nimeni nu ar trebui să ţină cont de ceea ce zic eu. Lumea ar trebui să se educe, să se documente­ze înainte să meargă la vot. Eu sunt o imi­grantă, am venit aici cu viză de refugiat din Ucraina, am o părere diferită despre ceea ce se petrece acum în America şi în lume.

Cadrul de familie

Dar ce părere ai despre viitoarele alegeri care bat la uşă?

Mereu spun: documentează-te şi fii cel mai bun în domeniul tău sau în lucrurile la care te raportezi. Pe mine mă interesează foarte mult politica. Am avut recent privi­legiul de-a o întâlni pe Hillary Clinton.

Şi cum ţi s-a părut?

E o femeie foarte inteligentă şi cred că lu­mea o subestimează în acest sens. Tot ce se spune despre ea este marketing negativ, ea este o tipă genială. În plus, angajează numai profesionişti, oameni foarte inteligenţi, pe care îi stimulează, îi lasă să-şi facă treaba cum ştiu ei mai bine. Şi asta e mare lucru.

Ea a devenit recent bunică, tu aştepţi al doilea copil. Aţi vorbit despre copii?

Nu, nu, nu, am vorbit doar despre politică. Aveam nişte cunoştinţe comune şi ne-am întâlnit la ei aca­să.

Text: Lucy Allen/HotFeatures; foto: guliver/getty images/splashnews, hepta, instagram, www.cinemagia.roRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia