Mirela şi Bogdan Stelea: „N-avem timp să ne plictisim“

5 februarie, 2011

Cu cât cunosc mai multe dintre soţiile fotbaliştilor din „generaţia de aur“, cu atât înţeleg mai mult de ce se juca mai bine atunci şi mai prost acum. Mirela Stelea este într-o dinamică totală. Abia reuşeşte să se convingă să stea de vorbă un sfert de oră. Are tot timpul ceva de făcut. E complicat să n-o simpatizezi. Şi

Cu cât cunosc mai multe dintre soţiile fotbaliştilor din „generaţia de aur“, cu atât înţeleg mai mult de ce se juca mai bine atunci şi mai prost acum. Mirela Stelea este într-o dinamică totală. Abia reuşeşte să se convingă să stea de vorbă un sfert de oră. Are tot timpul ceva de făcut. E complicat să n-o simpatizezi. Şi Bogdan Stelea e greu de urnit în conversaţie. Nu-şi propune să înţeleagă faptul că, în toată lumea aceasta, fotbalul e iubit şi pentru ce se întâmplă în afara terenului. Dar el şi toţi cei din „generaţia de aur“ merită consideraţia noastră. Acum, când am uitat cum e succesul. Acum, când ne uităm spre discursul soţiilor lor, parcă înţelegem şi de ce.

Bogdan Stelea nu este foarte generos în declaraţii. Cel puţin nu legat de căsnicia sa cu Mirela. Dar în final, a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări importante.

OK! Eşti pe locul 88 în topul portarilor din lumea fotbalului ultimilor 25 de ani. E mult sau puţin? Bogdan Stelea Dacă nu eşti în primii zece, nu înseamnă nimic, eşti trecut la „şi ceilalţi“.

Am renunţat pentru că mi-am dat seama că mă avantajează mai mult o chelie mai deasă, decât un păr mai rar. Îmi era şi comod la antrenamente.

Da, a fost foarte greu. Şi acum regret că am renunţat, pentru că nu am consumat tot ce aveam de consumat ca jucător. Consider că puteam să mai joc doi ani uşor, numai că nu aş mai fi avut foarte multe de demonstrat, în afara faptului că aş fi bătut un record de vârstă jucând!

Îmi propun să ajung antrenor principal, iar dacă o sa fiu unul aşa cum îmi doresc eu, cu siguranţă o sa ajung şi antrenorul Echipei Naţionale.

Nu sunt timid şi nu încerc să ascund nimic. Sunt sensibil la tot ce înseamnă condiţie animală. Şi aici includ şi omul. Cum mă percep alţii din exterior e pur şi simplu problema lor.

N-am avut emoţii nici la prima, nici la a doua căsătorie. Pentru mine, evenimentul în sine nu înseamnă mare lucru. Sunt alte lucruri mai importante care leagă doi oameni!

E o întrebare mult prea personală, la care nu doresc să răspund.

Când ai realizat că te-ai îndrăgostit de Bogdan?

E o întrebare dificilă. Când ne-am cunoscut, n-am crezut că vom avea vreodată o relaţie. Nici nu ştiam care e povestea lui. Nici nu ştiam că-şi încheiase fosta relaţie. Cred că mi-am dat seama în timp ce simt, poate după câteva luni, tot întâlnindu-ne, tot stând de vorbă. El e un om deosebit. Are câteva chestii pe care foarte puţini oameni le au.

La felul lui de-a fi. E cel mai cinstit om pe care-l cunosc. Nu ştie să mintă. Dacă o face, o face prost.

Asta rămâne doar între mine şi el. Toţi minţim, depinde doar cum şi în ce situaţii.

Se preface. În interiorul lui, este cu totul altă persoană. E sensibil. E un om cu un suflet foarte bun. Şi-n cea mai grea perioadă a vieţii lui, tot la cei din jur se gândeşte.

Poate cu chestia aceasta. E atât de sensibil, cu toate că pare atât de dur. Şi eu, înainte să-l cunosc, aveam aceeaşi senzaţie, că e un tip dur sau, ştiu eu, mare. Impozant.

Noi ne-am căsătorit în secret acum doi ani şi ceva. N-am zis nimănui. Îţi dai seama că asta a implicat ceva romantic. Dar, tocmai pentru faptul că a fost doar între noi, aş vrea să şi rămână aşa. N-o să-ţi povestesc cum s-a întâmplat, dar pot să spun că a fost romantic.

Vreau ca numele Mirela Stelea să devină un brand în România. Am început experienţa mea în modă ca pe un hobby. Am făcut pauză un an şi jumătate după ce ne-am căsătorit, timp în care am avut alte priorităţi. Am avut nevoie de o perioadă de linişte, dat fiind faptul că relaţia noastră a fost destul de agitată. Câtă vreme n-am mai pregătit nicio prezentare, am simţit nevoia să fac lucruri pentru mine. Am călătorit. Am urmat nişte studii care mă ajută foarte mult. Acum am revenit, pentru că îmi era dor. Nu fac treaba asta pentru bani. Odată ce faci un lucru pentru că-ţi place, banii vin de la sine.

Ţie ţi se pare că îi semăn?

Depinde. Probabil că vorbeşti despre generaţia aceasta mai nouă. Pentru că cele din generaţia mai veche sunt cu totul altfel. Acum, fără să fiu rea, dar aşa este.

Bogdan mă face să râd foarte mult. Tot timpul face glume. De dimineaţă, de când ne trezim, până seara. Cu Bogdan e foarte greu să te plictiseşti. Nu ştiu... La acest capitol, aş trece momente din călătoriile noastre. Am fost în Statele Unite, acum, în luna iulie. Nu ştiu, sunt multe momente, dar ţi-am spus, mă face să râd. Şi-atunci sunt fericită.

Foto: arhiva personală



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg