Natalia Mateuț: "În filmul Transilvanian Ninja sunt destul de supusă, deci diferită de viața reală"

16 septembrie, 2024

Vedeta TV Natalia Mateuț revine pe marele ecran, într-un film care o vede într-o postură inedită: în gașca lui Puya.

Natalia Mateuț revine pe marele ecran, în mult așteptatul film Transilvanian Ninja, în rolul personajului Ollie, o fată care face parte din gașca lui Puya și care, alături de altele două amice, interpretate de Diana Sar și Cezara Munteanu, are parte de aventuri de neuitat.

 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale

Prezentatoarea TV nu este la prima colaborare cu regizorul Alin Panc, cel care a decis să investească în jur de 500.000 de euro în această comedie spumoasă, care va intra în cinematografe din 6 decembrie.

Una peste alta, Natalia ne promite că publicul va fi surprins odată ajuns în sala de cinema și că se va râde mult și cu poftă. Mai multe despre această inedită colaborare între Natalia, Puya, Ozana Barabancea și Cornel Palade în interviul de mai jos.

Transilvanian Ninja urmează să apară în cinematografe. Cum crezi că va fi primit acest film?

Natalia Mateuț Cred că filmul va fi primit excelent, așa cum de altfel au fost toate cele produse de Alin Panc și Varu’, pentru că au autenticitate și mult adevăr în ele. Este o comedie desprinsă din viața reală și din hazardul zilnic, care aduce în fața oamenilor personaje super simpatice, cu fețe foarte cunoscute publicului larg, care întâmpină tot felul de situații la care nu te aștepți. 

Natalia Mateuț JPG

Ce ne poți spune despre rolul tău din film? 

Eu sunt Ollie, o fată care face parte din gașca lui Puya și care, alături de altele două (Diana Sar și Cezara Munteanu) își urmează gașca și îi ține partea în toate aventurile ei. Este o fată înfiptă și sigură pe ea, dar care face ce zice gașca și se aliniază regulilor ei. Destul de supusă, deci diferită de viața reală. (râde)

Cum a fost colaborarea cu regizorul filmului, Alin Panc? 

Nu mă aflu la prima colaborare cu el, deci m-am simțit foarte în largul meu. Alin este un om mișto în primul rând, care te face să te simți foarte relaxat și bine în pielea ta pe set, îți dă indicațiile necesare și apoi te lasă în pace. Este un profesionist, dar și un om care știe cum să se poarte cu actorii. Partea amuzantă era mereu după ce se dădeau replicile, toți începeam să râdem pentru că toți se iau în serios, în film. Iar partea și mai distractivă venea după ziua de filmare, când ne adunam toți la masă, seara, și începeam să vorbim. S-a creat o gașcă tare frumoasă la filmări, cred că ăsta este secretul unui proiect reușit. 

Spune-ne 3 motive bune pentru care publicul ar trebui să vină la Transilvanian Ninja? 

Actorii sunt foarte cunoscuți publicului larg și vei vrea să îi vezi în situații și în roluri la care nu te aștepți, scenariul este desprins din realitate, cu faze, glume și replici foarte actuale, și nu în ultimul rând, îi vedeți pe Alin și pe Văru’ îmbrăcați în ninjal! Sunt foarte sexy! 

Foto: PR, arhiva personală



Recente pe Ok! Magazine

Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg