Oceana: „N-am nevoie de droguri!”

18 februarie, 2010

Oceana zâmbeşte modest şi iubeşte viaţa. În plus, iubeşte şi România. Are vocea uşor răguşită, ca cea a lui Rod Stewart, ambiţia Tinei Turner, râde constant precum Kate Hudson şi dansează lasciv ca Beyoncé. OK! a stat de vorbă cu artista despre dragoste, viaţă şi bucurii mărunte.

Oceana zâmbeşte modest şi iubeşte viaţa. În plus, iubeşte şi România. Are vocea uşor răguşită, ca cea a lui Rod Stewart, ambiţia Tinei Turner, râde constant precum Kate Hudson şi dansează lasciv ca Beyoncé. OK! a stat de vorbă cu artista despre dragoste, viaţă şi bucurii mărunte.

Care a fost primul lucru pe care l-ai remarcat în România? Oamenii sunt foarte frumoşi. Şi-mi place şi oraşul (n.r. Bucureşti).

Păi de ce?

Îmi place arhitectura. Nu ştiu. E o atmosferă pe care o găseşti în Franţa şi în Italia. Oamenii sunt foarte prietenoşi. Par a avea foarte multă dragoste în interior.

Ce ştiai despre ţara asta înainte să vii?

Ştiam că Michael Jackson a avut unul dintre cele mai mari concerte ale sale aici.

Vreun român celebru ştii?

Nu prea. Ştiu despre Transilvania, mitul lui Dracula...

Bun. Care e diferenţa dintre cum ţi se părea ţara aceasta şi cum e ea de fapt?

Probabil nu mi se părea atât de modernă. Nu ştiu de ce. Uneori, oamenii din Germania au impresii ciudate despre alte ţări.

Discutăm aici despre aroganţă?

Da. Trebuie să recunosc, sunt cam aroganţi. Eu sunt pe jumătate nemţoaică. Mama mea este din Germania, dar eu nu sunt o nemţoaică tipică. Iubesc Bucureştiul. Am mai fost şi în Constanţa. Am fost la plajă şi a fost frumos. Apa era curată, m-am simţit aproape ca-n Caraibe, de unde este tatăl meu.

Nu mă păcăleşti?

Nu. M-am simţit extraordinar. Şi băieţii din formaţia mea s-au simţit foarte bine, pentru că româncele sunt deosebit de frumoase.

Oamenii care zâmbesc mult ştiu totuşi şi cum e să fie nefericiţi. Am văzut multe lucruri în viaţa mea şi am câteva poveşti de spus. Nu doar pentru asta am cântat

. Pentru mine, cântecul acesta are un mesaj pozitiv. E important ca oamenii să se simtă bine când îl ascultă. E un cântec melancolic. Eu mă simt bine când îl ascult.

Da... da, da. Îl ştiu.

Este povestea celei mai bune prietene. Am crescut alături de ea. La un moment dat, a început să ia droguri. Eram amândouă adolescente. Ea a început să întâlnească oameni dubioşi şi a intrat în cercuri vicioase.

Tu ai luat vreodată droguri?

Nu. Nu-mi plac drogurile. N-am nevoie de ele.

Am fost în studiouri unde oamenii fumau iarbă. Dar nu iau. Nu-mi plac. În industria muzicală dai de droguri la tot pasul, dar eu n-am nevoie de ele.

Eu nu gândesc aşa. Când cânt şi când dansez, primesc mai mult decât atât. Sfatul meu pentru tineri este să-şi găsească lucruri pe care chiar să le iubească. Să aibă pasiuni adevărate. Unele lucruri nu le poţi găsi în dragoste. Unele lucruri nu le poţi găsi în familie. Poţi să iubeşti să cânţi, să scrii sau să citeşti.

Da.

Este foarte important pentru mine să mă căsătoresc, dar nu acum. Eu sunt mai de modă veche. Cred în dragostea adevărată. Vreau să mă căsătoresc, să am copii, dar nu acum. Acum vreau să mă bucur de carieră.

Săptămâna trecută. Plâng mult. Când sunt doar cu mine, plâng mult, din lucruri mici. Dar şi zâmbesc foarte mult, deci balanţa este echilibrată.Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}