OK! Special. Răzvan Simion: „Şi mie, şi lui Johnny Depp ne place viaţa!“

19 februarie, 2016
razvan jpeg

Pentru a celebra cea de-a 88-a ediţie a premiilor Oscar, OK! a invitat şase vedete autohtone să intre în pielea actorilor hollywoodieni cu care seamănă. Un joc plin de glamour şi de umor, aşa cum o dovedesc imaginile de mai jos, de la şedinţa foto. Aşadar, recunoaşteţi starurile din Cetatea Filmului?

Răzvan Simion, Diana Dumitrescu, Claudia Pavel, Cristina Cioran, Dani Oţil şi Petre Fumuru

Răzvan Simion alias Johnny Depp

Mulţi dintre voi poate că au aflat, urmărind la Ante­na 1 Neatza cu Răzvan şi Dani, că jumătatea brunetă a acestui cuplu de prezentatori de succes este un mare fan al starului hollywoo­dian. Dar nu ştiaţi şi cât de departe merge admiraţia lui pentru Johnny. Asemănările ar putea merge, dincolo de look, până la viaţa personală. Şi ar putea ajunge şi în cea profesională, aşa cum tânjeşte Răzvan, care aş­teaptă în continuare un rol... pe mă­sura lui Depp!

image

Ţi se spune des că semeni cu Johnny?

Răzvan Tot timpul. Până să-mi las mustaţa nu mi se spunea. Acum nu ştiu dacă sunt către obsesie, dar pe-acolo... Adică ştiu toate fil­mele lui Johnny.

Eşti mega-fan...

O, n-ai înţeles! Cu totul! Poveştile, dezamăgirile... Am făcut un remake la videoclipul lui Natalie Portman – pentru piesa lui Paul McCartney, My Valentine. L-am făcut anul trecut eu şi Flavia (n.r. colega lui de la matinal) şi a fost cam cea mai tare chestie pe care am făcut-o legat de asta. Ea era Natalie, eu eram Johnny.

Fiind aşa mare fan, înţeleg că i-ai studiat personalitatea. Unde simţi că semănaţi ca fire?

Sunt multe asemănări. Dar în ultima perioadă, joacă prea mult. Şi în interviuri, şi în viaţa lui. Cred că, la un moment dat, nu mai poţi să le separi prea bine. Sunt foarte mulţi actori din România, cei din generaţia veche, care joacă zi de zi, fie că vorbesc cu tine sau pe scenă la TNB sau că filmează la un lungmetraj, ei sunt la fel. Îi simţi că joacă, aşa s-a întâmplat şi cu Johnny de la Chocolate încoace.

Dar la darul băuturii cum staţi ca asemănare?

Din punctul ăsta de vedere, Viorica de la Clejani i-a cântat şi lui, şi mie! Ne place viaţa! Lui mai mult! Adică el n-are responsabilităţile mele, nu lucrează în fiecare zi.

Ca parcurs al vieţii personale chiar pare că vă asemănaţi. Punctul de cotitură şi schimbarea din viaţa lui Johnny o vedem şi la tine. Adică o citim prin ziare. Există o paralelă.

Dacă te uiţi la actuala lui soţie, Amber Heard, şi mai citeşti ziarele din vremea asta, s-ar putea să găseşti şi acolo nişte similitudini. Iar el e născut şi în aceeaşi zi cu Lidia. Deci probabil şi asta e o simili­tudine...

Vorbind de gusturile la femei, dintre doamnele de aici – Marilyn, Cher şi Cameron – cum ar fi pentru tine topul femeilor sexy?

Mie nu mi s-a părut niciodată Marilyn Monroe o tipă sexy. Dar a avut o energie corozivă pentru cei din jurul ei...

Eu ştiam că lui Johnny îi place la nebunie Marilyn. Şi chiar i-a făcut pe vremuri cadou Vanessei Paradis o pereche de pantofi care fusese purtată de ea.

El are o obsesie pentru Marilyn Monroe. Dar tu nu crezi că sunt Johnny Depp toată viaţa mea... Ştefan Bănică mi-a zis o chestie: că dacă lui i se spune Elvis de România, el n-a luat de la Elvis decât ce i-a trebuit şi i-a plăcut. Revenind la top, aş pune-o pe Cher pe primul loc.

Răzvan şi Dani

Păi, ce facem aici: Dani a pus-o pe Cher pe ultimul loc!

Dar ştii de ce-a pus-o pe ultimul loc? Nu-ţi seamănă cu nimeni?!

Ştiu că mulţi văd asemănarea...

După Cher, Marilyn e pe locul doi şi Cameron pe ultimul loc.

Iar un top al băieţilor?

Brody pe primul loc, Ryan şi Johnny.

Eşti modest. Ei doi te-au văzut pe tine pe primul loc...

Mi se pare normal!

Dacă ţi s-ar oferi un rol mişto, ai juca într-un film?

Ştii de câte ori mi s-a promis un rol? De barman, de chelner... Cos­tel de la Stand Up Comedy apare în 4,3,2... Vine şi-ntreabă: „Doriţi o cafea?“. Şi revine: „Nesam nechezol“. Asta-i toată replica lui. Mă, dar a apărut în 4,3,2...? A apărut. Mie nici măcar rolul ăsta nu mi l-au dat. Nici măcar Chişu, care mi-a promis de atâtea ori, nu mi-a dat un rol. „S-a născut talent şi a murit speranţă“, ăsta sunt eu. Deşi am capacităţi!

Dani nu e convins că ar putea să joace. Ar putea şi nu prea, zice.

Păi, n-ar putea, că el nu e actor. Dragoş Bucur are o şcoală de ac­torie de film, unde am fost şi eu între primele generaţii. Şi e altceva, total diferit de televiziune, unde totul e alert. Să joci aşteptarea 20 de minute e ceva complicat. E adevărat că e mai mult actorie de film românesc, adică mănânci o ciorbă cu spatele la cameră, dar e un exerciţiu foarte interesant. Eu l-am făcut. Am şi memorie. Ţin minte replici. Dani, nu. Dani doar seamănă. (râde)

Te-ai obişnuit, asemenea lui Johnny, să se scrie agresiv despre viaţa ta personală?

Nu-mi doresc decât staff-ul lui. La un moment dat te vaccinezi, nu te mai interesează. Pe mine m-a învăţat bunica, Dumnezeu s-o ierte, că „tot râsul te râde“. Asta e o expresie ce-i aparţinea, un fel de „râde ciob de oală spartă“. Întotdeauna cel ce te va judeca are ceva de ascuns judecându-te pe tine cu proiecţia pe care şi-o face. O nemulţumire, o dezamăgire, o frustrare. Am învăţat asta şi mi-e uşor să trec peste. Nu citesc, nu mă interesează. Sunt detaşat, eu cu mine, cu viaţa mea.

Dar nu ştiu cum v-aţi vorbit tu şi cu Dani, fiindcă sunteţi echilibraţi şi-n raport cu presa. A fost o perioadă când Dani era în atenţie cu viaţa personală, acum el a luat o pauză, e rândul tău.

Da, aşa am fost tot timpul. De-asta producătoarea noastră e mul­ţumită că nu ni se întâmplă toate deodată amândurora. Când unul, când altul e OK. Nu mi-am dorit, îţi dai seama că n-am plecat cu gân­dul „Dom’ne, ideea principală e să apărem noi în presă!“. Nici vorbă. Se-ntâmplă. Nu poţi să controlezi traficul, vrei să controlezi dragos­tea?! S-a întâmplat când la unul, când la altul, acum face Dani ce fă­ceam eu pentru el atunci: păzeşte gardul de ăia care vor să-l sară.

Ce i-ai spune lui Johnny dacă l-ai întâlni?

Am făcut exerciţiul ăsta de mai multe ori... M-am întâlnit cu unii mari pe care-i apreciam, cărora n-am putut să le adresez nici măcar un „Hello“. Ultima dată când am fost la X Factor în UK să vedem galele live, am stat în spatele lui Gary Barlow. N-am putut să-i spun unuia care are 12 hituri de no 1 în UK Top 40 nici măcar „Salut! Eu sunt Răzvan“. Am o jenă, am încă un complex al provincialului. Habar n-am ce l-aş întreba pe Johnny. Cred că aş face un joc cu el, o provocare în stil Neatza, am arunca împreună ciorapi la coşuri.

Cu el măcar te-ai îmbăta...

Dacă plăteşte el... Am înţeles că bea scump! Bine, acum referitor la stilul lui în general, sunt mulţi care nu-l văd un fashion icon. Dar el e, dincolo de orice o energie, o stare de spirit.

Ai văzut filmele de Oscar? Ai vreun favorit?

Mi-e ciudă că n-a fost nominalizat Will Smith. Iar Iñárritu e preferatul meu. Am doi mari preferaţi în ultimii cinci ani: Iñárritu şi Sorrentino. Iar Leo sigur ia Oscarul pentru rol masculin. Dar, ca idee generală, eu nu mă mai raportez la Oscaruri. Până acum cinci ani mă trezeam noaptea să văd Oscarurile. Au fost ani când le transmiteam la radio la Timişoara. Am parti-prius-uile mele şi îi iert pe membrii Academiei. Ştiu că Oscarul e show, marketing, consumerism. Şi n-am suportat niciodată ideea de premiu. Cred că totul e extrem de subiectiv. Adică şi eu am văzut filme de nota 7 pe imdb.com cărora le-aş fi dat 9 sau filme de 8,5 pe care le-aş fi lăsat pe toamnă. Totul depinde de starea în care sunt.

Vestimentaţie: Consiglieri, Il Passo

Mai multe despre şedinţa foto specială, realizată cu prilejul Premiilor Oscar, şi restul interviurilor găsiţi în noul număr OK!, acum la chioşcuri!

Foto: Sorin Stana. Stilist: Madena Pasăre. Hairstyle: Gabriel Ilie (FHT by Radu Şerban), Ana Herghelegiu (Salon Ana/Ploieşti), Ligia Lăscuş (Salon Londra 17), Iulia Braharu (Bella Salon). Make-up: Roxana Minea (Make–up Artist AVON). mulţumim showroom domicilio, şoseaua pipera nr. 59Recente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg