Patrick Heusinger, eroul sexy din serialul "Absenţa": "Am avut parte de multe respingeri"

25 septembrie, 2017
ABSENTIA   SEASON 1   Episode 101 jpeg

Din 25 septembrie, AXN difuzează un nou serial original marca Sony Pictures Television: Absenţa (Absentia), în fiecare luni, de la ora 22:00. Cea mai importantă producţie difuzată pe televiziunea AXN în acest sezon, noul serial de 10 episoade este mai mult decât o urmărire apăsătoare a unui criminal în serie.

Patrick Heusinger

Actriţa Stana Katic interpretează rolul agentei FBI Emily Byrne, care dispare în timp ce investighează cazul unui criminal în serie. Emily este declarată moartă, dar după şase ani de la dispariţie este găsită într-o cabană părăsită. Odată întoarsă acasă, întregul univers pe care îl cunoştea are acum alte coordonate: soţul s-a recăsătorit, copilul ei nu o mai recunoaşte. Peste toate, Emily nu îşi poate aminti ce i s-a întâmplat în aceşti şase ani de absenţă.

În rolul soţului lui Emily, şi anume agentul special Nick Durand, apare actorul american Patrick Heusinger (36), cunoscut pentru rolurile lui din serialele TV Girlfriends' Guide to Divorce, Gossip Girl sau Royal Pains. OK! a avut prilejul să stea de vorbă cu Patrick Heusinger chiar pe platourile serialului Absenţa, din apropierea oraşului Sofia (Bulgaria), într-un moment în care filmările se aflau la debut.

Stana Katic şi Patrick Heusinger

În rolul agentului FBI Nick Durand

Spune-ne câte ceva despre tine, Patrick.

Sunt din Jacksonville, Florida. M-am născut şi crescut în acest oraş cu profil militar din Florida. Este un loc interesant, cu plaje frumoase. L a 18 ani, m-am mutat, însă, la New York, ca să merg la facultate. Am trăit acolo 11 ani, apoi m-am mutat în Los Angeles, la început de 2011.

Cum arată o zi obişnuită pentru tine, în Los Angeles?

Arată excelent. Merg la călărie trei zile pe săptămână, petrec foarte mult timp cu iubita mea (foto jos, Instagram), ne uităm la filme. Ne plac foarte multe muzeele, suntem ahtiaţi după tot ce înseamnă ştiinţă. Ne mai place să mergem cu cortul, eu mă dau în vânt după activităţile outdoor.  Pe de altă parte, nu ies în cluburi, nu petrec. Sunt un anti exemplu din acest punct de vedere, în ceea ce priveşte actorul din Hollywood. Uită-te la Tom Brady, faimosul jucător de fotbal american! Urmează o dietă strictă, fără zahăr, nu bea şi este concentrat pe ceea ce face. De asta e cel mai bun. La fel ca el, şi eu simt obligaţia asta faţă de scenarii. Şi nu vreau ca publicul acestui serial să aibă impresia, văzându-mă jucând, că nu sunt implicat, că doar am apărut şi eu în scenă, că am venit pentru bani. Nu vreau să se îndoiască de integritatea experienţei pe care o au urmărind serialul. Îmi plac oamenii serioşi în ceea ce fac, precum Meryl Streep. Cei care iau în serios meseria lor. Câte poveşti aţi auzit despre ea în tabloide?

Ce seriale urmăreşti la rândul tău?

Încep, desigur, cu cel mai bun serial difuzat vreodată, Breaking Bad. Cu greu găseşti altul mai bun. Apoi, The Bridge, serialul original, cel suedez. Şi, desigur, Game of Thrones. Nu are cum să nu-ţi placă show-ul ăsta. Îmi mai plac House of Cards, bineînţeles, Transparent, Modern Family, 30 Rock.

Când găseşti timp să urmăreşti toate aceste seriale?

Tu ce faci când te trezeşti de dimineaţă? Te duci la muncă. Şi eu la fel. Am un job de la 9 la 5, iar acesta este să cunosc serialele pe care toată lumea iubeşte să le urmărească. Trebuie să le ştiu. Altfel, nu aş şti în ce direcţie se mişcă televiziunea. O altă parte a jobului meu este să merg la sală, să mă menţin în formă şi sănătos fizic şi mental. Dar, pe de altă parte, sunt devotat şi aspectelor ce ţin de viaţa reală, familia şi prietenii.

Spune-ne ceva despre culisele muncii de actor. Despre audiţii şi, de ce nu, despre respingeri.

Dacă eşti actor, respingerea trebuie să facă parte din viaţa ta profesională. Dacă eşti actor şi nu ai fost respins la castinguri, aproape că îmi pare rău pentru tine. Eu unul apreciez mai mult actorii care au avut parte de un drum mai dificil spre împlinirea profesională. Şi eu sunt unul dintre ei.  Nu am absolvit colegiul şi imediat după am primit de muncă în domeniul ăsta. Sunt un actor complet diferit şi faţă de cum eram acum trei ani. Şi asta tocmai pentru că am avut parte de multe respingeri. În ceea ce priveşte serialul acesta, producătorii au ştiut, ce-i drept, cine sunt eu, dar voi probabil că n-aţi auzit de mine. Am mai jucat în cinci episoade pilot, dar niciunul n-a ajuns pe micile ecrane. A fost, de atâtea ori, vorba de mine şi de un alt tip, pentru atâtea roluri. Roluri pe care le ştiţi foarte bine, cu care sunteţi foarte familiarizaţi, în filme de comedie, dramă sau la TV. A fost vorba de acest actor foarte cunoscut şi de mine, în foarte multe situaţii. Este atât de dificil să nu fii tu cel ales.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate