Peter Andre & Emily MacDonagh: ”E o misiune imposibilă să găsim toate camerele”

1 decembrie, 2016
PeterAndre1 jpeg

Intră împreună cu OK! în luxoasa vilă din West Sussex în care solistul şi soţia lui s-au mutat recent şi se bucură de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor.

Peter Andre şi soţia lui, Emily Macdonagh

Cum păşim pragul superbei vile din East Grinstead, Anglia, mirosul îmbietor ne duce mai aproape de bucătărie. O desco­perim pe Emily (27) şi pe ajutorul ei de nă­dejde, fiica lor în vârstă de doi ani, Amelia, pe care o strigă Millie. „Mi-am dat seama chiar înainte să veniţi că aveam prea multe banane în fructiera din living şi m-am gândit să vă pregătesc un chec cu banane“, spune Emily. Descoperim apoi sufrageria cu geamuri imense, dincolo de care se vede un pavilion pentru zilele însorite, o casă de oaspeţi cu două dormitoare şi o superbă piscină, un teren de tenis şi unul de fotbal, construite pentru Junior, fiul lui Peter din căsnicia cu Katie Price. Urmează un adevărat tur al propri­etăţii, în care Emily ne este ghid. Patru etaje, nouă dormitoare şi nouă băi. Dormitorul conjugal este un apartament în sine, în care patul abia dacă este observat. Din dormitor ajungem în cele două camere transformate în dressing, şi chiar dacă Emi­ly a primit camera mai mare, Peter are cele mai multe haine. Lângă dormitorul lor sunt dormitoarele copiilor, unul pentru Millie şi celălalt, cu paturi suprapuse, pentru ceilalţi doi copii ai solistului, Junior şi Princess, care stau cu ei două săptămâni pe lună. Mansarda nu este locuită şi a devenit locul de joacă a lui Pete, construindu-şi un studio şi o sală de biliard. „E o misiune imposibilă să găsim toate camerele“, a declarat solistul. Dar să aflăm povestea lor, aşa cum se scrie ea acum pe noul domeniu din Sussex, unde a locuit chiar şi Tom Cruise.

Este o casă impresionantă. Cum v-aţi acomodat într-un spaţiu atât de mare?

Peter Mai avem până să aranjăm totul, momentan câteva came­re sunt pline cu cutii nedesfăcute. N-am avut prea mult timp să punem totul la punct.

Dar camera bebeluşului aţi pregătit-o?

Emily E gata. Am cumpărat aproape totul, am montat mobila, dar la început copilul va dormi cu noi, aşa cum s-a întâmplat şi cu Milli.

Princess şi Junior s-au bucurat şi ei de noua casă?

Da, au apucat să doarmă de câteva ori aici şi s-au plimbat cu Segway-urile pe coridoare.

Junior şi-a invitat un prieten şi au adormit în sala de ci­nema. (

)

image

Care este camera voastră preferată?

Emiliy A mea este camera lui Milli. Este cea mai mică, dar atât de primitoare.

Mie îmi place camera copiilor, deşi cel mai mult timp îl petrecem în living şi în bu­cătărie.

Millie ce părere are despre acest nou cămin?

Ea crede că suntem într-o vacanţă şi ne întreabă mereu când mergem la noi acasă.

Pentru ea, „acasă“ e şi la părinţii mei, unde am stat când era foarte mică, iar eu aveam de susţinut rezidenţiatul la medicină.

Pete, ce fel de mamă este Emily?

Este o mamă incredibilă, ea a impus re­gulile în casă, a făcut ordine în vieţile noastre şi a transformat casa într-un cămin. Nicioda­tă nu îi voi putea mulţumi îndeajuns, sunt un tip foarte norocos.

Dar Peter ce fel de tată e, Emily?

Poate suna ciudat, dar acesta este unul dintre motivele care m-au determinat său fiu cu el, îl vedeam tatăl copiilor mei. Eu voiam să fiu o mamă tânără şi am văzut cum se com­portă cu ceilalţi copii ai lui. Am văzut cum îşi făcea „reclamă la propriul brand“.

. N-am ce să-i reproşez ca tată şi n-am cum să-mi doresc mai mult. Sunt extrem de no­rocoasă.

Suntem o echipă fantastică, ne place să gătim împreună şi să facem curăţenie cu toţii. Ultimele două luni au fost un haos total, am avut doar o zi liberă, dar iată unde am ajuns, sunt mândru de noi.

Spuneai că intenţionezi să dai o petrecere tematică, de vreme ce Tom Cruise a locuit şi el aici...

Suntem destul de ocupaţi cu noua casă şi cu bebeluşul care de-abia a venit pe lume; cred că o vom amâna pentru anul următor. Dar m-am pre­gătit recent, apărând dezbrăcat şi făcând câ­teva mişcări din Top Gun.

Vă gândiţi la această casă ca la un cămin temporar?

Este un loc minunat şi suntem foarte recunoscători că a devenit căminul nostru, dar suntem conştienţi că nu va fi casa noas­tră pentru totdeauna, pentru că este departe de şcoala copiilor. Pentru moment, însă, este casa de vis. Avem o piscină superbă, sală de fitness, terenuri de sport, plus un studio pen­tru mine. Este extrem de spaţioasă, iar Emily a spus încă de la început că este prea mare, dar după ce despachetăm şi aranjăm tot, va arăta altfel, cu siguranţă.

Deci ce părere ai, Emily?

E minunată, dar tot cred că nu avem nevoie de atâta spaţiu.

Câte case aţi vizionat până aţi găsit-o pe aceasta?

Au fost două pe shortlist, cealaltă era jumătate cât asta.

Şi ce v-a făcut să o alegeţi pe asta?

Junior şi Princess ne-au implorat să o luăm pe aceasta şi asta m-a determinat. Este foarte mare, iar fiecare are camera lui şi spa­ţiul lui de „joacă“.

image

A fost un copil planificat?

Am tot vorbit să mai avem un copil, acum că Milly va împlini trei ani. Şi cumva da, a fost planificat, pentru că voiam să fiu şi eu OK din punct de vedere medical, dar să nu fie nici o diferenţă mare între ei.

Păi şi atunci cum vă imaginaţi casa visurilor?

Visul nostru este să cumpărăm o bucată de teren şi să ne construim o casă aşa cum vrem noi. Dar ştim că nu va fi o misiune uşoa­ră, aşa că ne mulţumim cu asta.

Cum vă simţiţi atunci când toată lumea comentează diferenţa de vârstă dintre voi?

Ştiu că multă lume ne critică din acest motiv. Am 27 de ani şi par şi mai tânără, dar noi suntem extrem de compatibili. Lumea spune că arăt ca şi cum aş fi fiica lui, dar noi ne înţelegem foarte bine, iar Peter nu se comportă în conformitate cu vârsta pe care o are. Nu a îmbătrânit deloc.

Emily, ar trebui să iei toate lucrurile astea ca pe un compliment! Lăsând gluma la o parte, avem o căsnicie foarte solidă, iar vârsta nu contează.

Pete, dar l-ai întâlnit vreodată pe Tom Cruise, despre care se spune că a locuit aici?

Nu, dar dacă vrea să bem vreodată o cafea, îl aşteptăm cu drag. Îi putem oferi şi un tur al casei.

Unde veţi petrece Crăciunul?

Cel mai probabil la părinţii lui Emily.

interviu: phil gould; foto: james rudland/the can group; calendarul peter andre 2017 este pus la dispoziţie pe peterandre.backstreetmerch.com de către global merchandising services ltdRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg