Raluca Lăzăruţ: „Nu m-am îndrăgostit la prima vedere“

7 octombrie, 2010
poza bebe exclusivitate  nu uit cicatrice jpeg

După mai multe relaţii care au făcut deliciul presei, prezentatoarea emisiunii „SuperBingo Metropolis“ şi-a găsit liniştea alături de doctorul Tiberiu Irimia. Emisiunea pe care ardeleanca Raluca Lăzăruţ (27) o prezintă alături de Escu la Antena 1 a îm­plinit un an şi se află în topul celor mai urmărite producţii din grila postului din Băneasa. Însă nu acesta e motivul pentru care, de di­mineaţa până seara, este toată numai un zâmbet. Şi-a întâlnit jumătatea şi se pregăteşte să se mute în prima ei casă. Singu­rul lucru care-i lipseşte în acest moment este un copil.

După mai multe relaţii care au făcut deliciul presei, prezentatoarea emisiunii „SuperBingo Metropolis“ şi-a găsit liniştea alături de doctorul Tiberiu Irimia.

Emisiunea pe care ardeleanca Raluca Lăzăruţ (27) o prezintă alături de Escu la Antena 1 a îm­plinit un an şi se află în topul celor mai urmărite producţii din grila postului din Băneasa. Însă nu acesta e motivul pentru care, de di­mineaţa până seara, este toată numai un zâmbet. Şi-a întâlnit jumătatea şi se pregăteşte să se mute în prima ei casă. Singu­rul lucru care-i lipseşte în acest moment este un copil. Dar nu se grăbeşte: şi-a dat un termen de trei ani pentru a deveni mămică.

De când te iubeşti cu Tiberiu?

Bebe, aşa cum îi spun eu, este cel care mi-a lumi­nat viaţa în ultimele şase luni.

Cum v-aţi cunoscut?

Într-o zi friguroasă. Şi nu m-am îndrăgostit la prima vedere, nu cred în asta. Dar cred în chimie şi asta am avut din plin.

Ce-ţi place la el?

Tot. Îmi place că e tandru fără să fie sufocant, că mă face să mă simt în siguranţă fără să mă în­grădească, că ştie să asculte şi să se facă ascultat, că-mi smulge ho­hote de râs cu atâta uşurinţă. Si pentru că e Bebe.

image

Vă gândiţi la ceva mai serios?

Suntem trup şi suflet la modul cel mai sincer şi mai autentic cu putinţă. Mai serios de-atât n-am putea îndura.

Unde te vezi peste cinci ani?

Cu o fetiţă de doi anişori şi cu gândul să fac şi un băieţel, într-o casă cu o grădină imensă, cu lea­găne şi cu pomi fructiferi, iubin­du-l pe tatăl fetiţei mai mult ca oricând, într-o soci­etate ieşită din criza financiară.

În cât timp o să fie gata noua ta locuinţă?

În maximum două săptămâni. Mai aştept să vină din Italia bi­blioteca plus mobilierul de baie, şi mă declar oficial la casa mea.

Cum o să arate?

Mobilierul e modern, dar cu influenţe romantice, vintage, de aceea îi şi spun „căsuţa de poves­te“. Am nişte tablouri la care ţin tare mult, fiecare cu povestea lui. În living am ales două lampadare la care visam de când am cumpă­rat locuinţa şi pe care le-am găsit la un târg de antichităţi. Îmi plac oglinzile, aşa că în baie am op­tat pentru una albă patinată, iar în dressing am pus una vintage, primită cadou de la o prietenă dragă.

Consideri că „Big Brother“ a constituit un avantaj pentru cariera ta?

Bineînţeles. Sunt conştientă că, dacă nu era „Big Brother“, nu ajungeam aici. Emisiunea aceea mi-a dăruit nu doar o ex­perienţă unică, ci şi o şansă de a-mi îndeplini un vis şi am pro­fitat de ea.

Ce-ai fi făcut în cazul în care nu te înscriai la acel reality show?

Aş fi plecat din ţară după ter­minarea facultăţii.

Cât de schimbată eşti faţă de persoana care a părăsit casa „Big Brother“?

Foarte schimbată, deşi mi-am păstrat toţi prietenii pe care-i aveam înainte să intru în casă. Dar nu mi-am schimbat principi­ile după care mă ghidez în viaţă. Sunt poate un pic mai selectivă decât eram la 20 de ani şi am alte pr ior i tăţ i . În rest, am rămas ace­eaşi Ralucuţa, cum îmi spun cunoscuţii.

Ce te-ai vedea făcând în afară de televiziune?

Meseria pentru care m-am pregătit, neştiind că o să ajung să lucrez în televiziune: profesoară de română şi engle­ză.

Ţi-e dor de ştirile sportive?

Da, m-am despărţit cu greu de ele. Ştirile m-au călit, au fost pio­nieratul meu în televiziune. La ul­timul calup prezentat abia m-am abţinut să nu izbucnesc în lacrimi.

Presa te numeşte „o vedetă sexy“. Te consideri aşa?

Eee, nu mă consider nici ve­detă, nici sexy. Am o singură constantă de care nu mă despart niciodată: firescul. Mă simt bine în pielea mea şi am foarte multă încredere în mine. Sunt doar un om care îşi desfăşoară activita­tea profesională în faţa unei ţări întregi. Nu sunt vreun exemplu pentru nimeni. Eu sunt „the girl next door“, nu am pretenţii de divă. Şi dacă zâmbetul până la urechi de fiecare zi i se pare cuiva sexy, atunci sunt sexy.

Ai mai poza dezbrăcată?

Nu văd rostul unei alte apariţii nud. Mi-am făcut damblaua la timpul potrivit, cred eu. Mi s-a părut incitantă ideea şi tocmai de aceea am răspuns invitaţiei. Nu regret experienţa, dar n-aş mai repeta-o.

S-a zvonit că ai avea o rela­ţie cu Florin Chilian. A fost ceva între voi doi?

Cu Florin am avut întotdeau­na o relaţie specială. Împăr­tăşim păreri şi ne dăm sfaturi unul altuia. Am fost prima care i-a citit textele câtorva dintre piese, a fost primul căruia i-am trimis un articol scris de mine. Între noi e o amiciţie frumoasă, n-a fost şi nu va fi niciodată mai mult de atât.

foto: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}