Exclusiv! Ramona Olaru: “Nunta cu Cazacu a rămas aproape stabilită pentru începutul verii următoare”

13 octombrie, 2022

Am vorbit cu frumoasa de la Neatza despre furtuna... liniștită din viața ei personală.

ramona olaru foto revista Ok jpg

Înaltă, frumoasă, cu un chip perfect de păpușă. Dar mai ales dezinvoltă și foarte sinceră în tot ceea ce ne-a comunicat atunci când am stat de vorbă pe malul lacului Snagov, așezate la una dintre cele mai spectaculoase terase din zonă. Așa am cunoscut-o noi pe Ramona Olaru, într-o zi cu totul specială. Știi întrebarea aia: ce făceai în ziua în care-a murit Regina Angliei? Noi petreceam o după-amiază superbă de toamnă cu cea mai hot prezență de la Neatza cu Răzvan și Dani. Într-adevăr, la cei 33 de ani ai săi, Ramona este pe un val mare la Antena 1, dar și în viața particulară. Vara aceasta, “colegul ei de apartament”, Cătălin Cazacu, i-a cerut să fie soția lui, iar frumoasa blondă a acceptat, chiar dacă campionul la motociclism a cerut-o cu inelul greșit. Povestea lor merge mai departe, în ciuda zvonurilor, nu și fără peripeții, însă.

Ramona, anul ăsta pare-a fi anul tău. Profesional, la Antena 1, ai avut o recoltă bogată: ai prezentat Splash! Vedeta la apă, ești pe val și la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani. Ești mulțumită?

Ramona Olaru

Sunt mai mult decât mulțumită, pentru că am primit mult mai mult decât m-aș fi așteptat. Lucrurile se întâmplă mult peste ceea ce credeam eu că pot duce ca om: și fizic, și profesional, și intelectual. Au venit către mine proiecte și lucruri pe care n-am crezut niciodată că sunt în stare să le fac. Și sunt mândră de mine. Dar nu mi se urcă la cap. Eu rămân în continuare aceeași fată simplă, modestă și plictisitoare de la țară (râde). Da, chiar am crezut despre mine că sunt plictisitoare până să mi se demonstreze de cele mai multe ori că sunt chiar amuzantă. Oamenii asta cred și insistă să fiu în proiectele lor. E bine, e foarte bine.

Ai depășit, cumva, tiparul multora dintre asistentele de la Neatza.

Da, nu mă așteptam să ajung aici, deși am început de foarte de jos, poate mult mai de jos decât celelalte colege ale mele. Noi nu suntem asistente TV, suntem Vecine. Lucrurile se datorează în mare parte echipei emisiunii și mai ales băieților, care au văzut că sunt umilă și fac ceea ce am de făcut fără să cred că sunt ceva mai mult. Ei sunt cei care au pus bazele formării mele.

Și ai demonstrat că ești și o fată isteață, nu doar frumoasă. Probabil că te-ai lovit de aceste prejudecăți.

Tot timpul m-am lovit de aceste prejudecăți și sunt întrebată în continuare ce iubit am la Antenă de am ajuns atât de bine la acest post. Lucrurile acestea mi se par la un nivel mult prea penibil pentru a le mai băga în seamă, darmite să le și răspund. Am devenit cumplet imună. Pentru mine, cel mai important este să fiu eu fericită în fiecare zi, cu mine, atunci când ajung acasă și mă urc în pat. Eu cu pisicile mele. Și cu bărbatul din viața mea.

Câte pisici ai, până la urmă? Că pe bărbat îl cunoaștem...

Am rămas la două momentan. Eu aș mai vrea, dar nu și... colegul meu de apartament (râde). Și omul care mi-a pus acest inel de logodnă pe deget.

Cătălin Cazacu, pentru cine nu știe.

El era genul de om care nu suportă deloc pisicile. Nu și le dorea în casă. Acum le iubește, le mângâie și le piaptănă în fiecare zi. Iar eu am crescut cu pisici de când eram mică. Îmi spuneam atunci că, în ziua în care o să am casa mea, o să am grijă de toate pisicile pe care le găsesc.

Și-odată cu pisicile, l-ai domesticit și pe Cătălin Cazacu.

Nu de tot, dar sper că, într-o zi, o s-o fac complet.

ramona olaru foto ok jpg

Oricum, noi nici nu știm ce să mai credem despre voi: acum vă certați, acum sunteți bine și cu inelul de logodnă pe deget.

Noi n-avem niciodată motive serioase de ceartă. Dar mie îmi plac lucrurile exacte, la minut, la oră, la secundă. Și ăsta e un motiv de ceartă. Chiar dacă ne certăm des, nu sunt certuri serioase, care să ducă la despărțire. De fapt, mă cert doar eu, că el nu prea mai zice nimic. A observat care este problema și încearcă pe cât de mult poate să fie la timp și la linie cu ceea ce zic eu. Îmi dau seama, acum când mă aud, că sună foarte aiurea (râde).

Tu ce zodie ești?

Rac, iar el este Taur. Suntem compatibili și potriviți. Ar fi și păcat, după cât a umblat după mine și cât mă iubește.

Ok, dar totuși v-ați șters de pe Instagram pozele cu momentul cererii în căsătorie. Ăsta nu pare un fleac.

Da, asta s-a întâmplat după o ceartă, dar mai exista și un alt motiv. Trebuia să vină inelul pe care-l am acum pe deget. Iar poza aceea trebuia ștearsă oricum, pentru că acela este inelul pe care mi l-a luat el. Iar acesta este cel pe care mi l-am dorit eu. Așadar, în fotografia care a însoțit anunțul că ne-am logodit, nu apăream cu inelul pe care mi l-am dorit și pe care-l voi purta pentru restul vieții noastre împreună.

Și ce s-a întâmplat cu celălalt inel?

Îl mai am și pe acela, dar cel de acum este mai finuț. Este cu rubin și diamante. I-am zis că atunci când nu ne vom mai permite niște lucruri, avem un inel în plus pe care să-l vindem și să facem rost de bani. Nu e o investiție proastă. Este, totuși, o piatră prețioasă. Mai multe, de fapt.

Deci este o dragoste cu năbădăi între voi, dar e bine că este dragoste. Bănuiesc că ați vorbit despre nuntă.

Da, desigur, și a rămas aproape stabilit pentru începutul verii următoare. Trebuie să ne adunăm și să ne organizăm, căci sunt foarte multe lucruri de pus la punct.

Am citit pe undeva că tu ai fi șefa în relația asta.

Nu îmi place chestia asta. Nu îmi place să fiu eu sau el sau altcineva șeful în familie. Într-adevăr, Cătălin pare mai liniștit și nu mai este același nebun care face ce vrea, oricând vrea. Ceea ce mie mi se pare o normalitate, atunci când intri într-o relație serioasă și ai gânduri de căsătorie. Și atunci probabil că pare că eu sunt șefă pentru el, în fața prietenilor sau a oamenilor care îl cunosc. De obicei, eu sunt genul care se aruncă cu capul înainte, dar atunci când mă stabilesc lângă cineva, totul este calculat. Nu mai suntem în două sau trei bărci în același timp.

Asta clar.

Asta clar acum, că înainte nu era așa, cel puțin nu pentru el. Sau pentru bărbați, în general.

Am înțeles. Iar pasul următor de la nuntă și pisici ar fi copiii.

Da, îmi doresc foarte mult o fetiță. Creață și cu ochii verzi și pe care să o cheme Ema. De fapt, poate să fie orice, numai fată să fie...

Să vorbim și despre foști iubiți. Sunt curioasă cum a fost pentru tine perioada în care te-ai despărțit de Cuza și trebuia să lucrezi cu el, la matinalul Antenei 1.

A fost foarte ciudat, multă vreme, în primele luni după ce ne-am despărțit. Pentru că, atunci, la început, nu se îngropase încă securea războiului. Nu se încheiaseră foarte bine toate lucrurile între noi. Și normal că a fost ciudat. Dar am învățat că în orice situație trebuie să fii profesionist, orice s-ar întâmpla sau orice ai simți. Pe sticlă trebuie să fii perfect. Dar fiecare și-a făcut treaba foarte bine în pătrățica lui, n-a deranjat nimeni pe nimeni și asta a făcut să ne fie foarte ușor să fim o echipă, la Neatza de duminică.

Ziceai la începutul interviului că ești la un nivel profesional la care nu te-așteptai să fii. Sau, cel puțin, nu acum. Să-nțeleg că ești mulțumită și financiar.

Da, și până la urmă sunt plătită fix pentru ceea ce fac. Și nu este rău să fiu plătită pentru efortul depus. Vorbim de niște ani adunați, nu de ceva care s-a întâmplat peste noapte. Da, sunt mulțumită de cât câștig. Mi-am luat și mașină și, în curând, eu și Cătălin vrem să ne luăm și o casă. Dar nu ne grăbim, stabilim deocamdată de ce avem nevoie.

Ești genul care economisește, având în vedere vremurile astea tulburi?

Da, tot timpul am bani puși deoparte. Asta pentru că știu foarte bine cum este să fii strâmtorat. Am cam câteva salarii puse deoparte, așa cum este și normal, din punct de vedere al economisirii.

Deci frumoasă, deșteaptă și chivernisită.

Cu deșteptăciunea n-aș exagera. Deși am mers la școală, sunt inginer agronom și masterand în Agricultură durabilă.

O meserie înțeleaptă pe vremurile astea.

Da, am și dreptul la niște fondurii europene, fiind absolventă, și pot să fac treaba asta oricând. Este un domeniu care nu moare niciodată. De hrană avem nevoie mereu. Și, mai presus de asta, ca să citez chiar din mine, am școala vieții. (râde).

Foto: Sorin Stana

Locație: Chefs By The Lake/Snagov



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg