Sore, despre fiica ei, Erin, și noua relație: „Este absolut superb ca femeie să lași loc să fii cucerită“

4 iulie, 2024

Le-am invitat pe Sore și pe fiica ei de opt ani, Erin, la o ședință foto estivală. Artista ne-a povestit despre bucuriile și provocările vieții de mamă, dar și despre relația pe care o ține departe de ochii curioșilor.

Sore și fiica ei Erin foto Ok Magazine DSC 3648 (4) jpg

Sore Mihalache (34) este fericită. Nici nu era nevoie să ne-o spună, se vede din modul cum se mișcă, cum vorbește, cum privește. La doi ani de când s-a despărțit de tatăl fetiței sale, artista are o nouă iubire, despre care însă, discretă din fire - și nu de ieri, de azi - vorbește cu mari rezerve.

Motive de fericire are, totuși, în fiecare zi, de când a venit pe lume Erin, actriță în devenire și mic expert în social media. Sunt șanse mari să-i calce pe urme mamei sale, având în vedere dezinvoltura cu care a pozat pentru ședința noastră foto. Sore ne-a vorbit pe larg despre conexiunea specială cu fiica ei, dar și despre multe alte aspecte ale vieții sale, de la experiențe definitorii până la slăbiciuni, haine sau, de ce nu, mâncare.

Tu și Erin sunteți un duo veritabil pe rețelele sociale, faceți tot soiul de filmări simpatice împreună. E aproape ca un parteneriat de business. Este Erin consultată în procesul creativ?

Sore

Absolut. În primul rând, a fost dorința ei, de la bun început, să apară în filmări (probabil și pentru că mă vedea pe mine și copiii reproduc, în primă fază, ce face mama), să ne jucăm în tot soiul de contexte creative și de multe ori vine cu sugestii, îi place tot ce ține de scenariu și montaj. Seamănă cu mine. (zâmbește)

După cum știi, sunt părinți celebri care preferă să nu-și arate copiii în social media, dezbaterea nu e de ieri, de azi... Tu cum ai decis să o faci?

Sore

Respect și înțeleg și decizia celor care nu doresc să fie în online. Cu Erin a venit foarte natural tocmai pentru că este un copil expresiv, expansiv și carismatic, care de micuță a spus că vrea să joace în filme. Și apoi, ce exercițiu mai bun de a fi natural în fața camerei, dacă nu jucându-se cu mami? Așa am început și, în continuare, orice facem împreună în online este o joacă. Chiar dacă unele sunt și colaborări plătite, eu le fac în ritmul ei și doar dacă ea dorește.

Are Erin smartphone personal? Și dacă da, de când? Ce reguli ați stabilit în privința folosirii telefonului și, implicit, a rețelelor sociale?

Sore

Are telefon, însă și câteva reguli. Rețelele de socializare nu există pe telefonul ei, are acces doar la YouTube Kids pentru vârsta ei și doar puțin timp pe zi. Am noroc de un copil foarte cuminte și ancorat în discuțiile noastre, astfel încât nu e nevoie să avem dezbateri în legătură cu telefonul. A înțeles foarte bine de ce există aceste reguli și lucrurile merg lin.

Mi-aș dori ca toți copiii în situații similare să aibă părinți așa dedicați

Cum vă împărțiți tu și tatăl lui Erin responsabilitățile de părinți? Cât timp petrece Erin cu fiecare?

Sore

Ne împărțim timpul și responsabilitatea 50/50. Mi-aș dori ca toți copiii în situații similare să aibă parte de părinți așa dedicați.

Desigur că s-a creat ceva rumoare când ai anunțat, acum circa patru luni, că ai o nouă relație. Ai avut dificultăți în a te deschide din nou în fața cuiva, a te vulnerabiliza după ce ai trecut printr-o despărțire?

Sore

Cred că trecuse suficient timp de solitudine, ha-ha. Am fost mai atentă, cum e și normal, dar nu mi-am închis sufletul. Pur și simplu, când ajungi la vârsta la care știi mult mai bine ce vrei și ce ai nevoie, e și mai ușor să triezi, până ajungi la ce ți se potrivește cu adevărat.

Probabil că te gândești de două ori înainte să accepți o nouă iubire în viața ta. Care au fost principalele criterii după care ți-ai ales actualul partener, ce teste a trebuit să treacă?

Sore

Te gândești și de trei, patru ori, în cazul meu. Nu a fost foarte simplu. (zâmbește) Nu am avut teste gândite și strategii, pur și simplu a fost nevoie să mă cucerească, lucru pe care l-aș recomanda oricărui cuplu aflat în perioada de tatonare. Este absolut superb ca femeie să lași loc să fii cucerită, iar pentru un bărbat îmi imaginez că e plăcut să vezi că străduința ta dă roade, încet-încet. Despre asta a fost vorba și în cazul nostru, despre o curtare ca la carte, perioadă în care eu m-am convins că este un om pe care mi-l doresc alături.

Tu și fetița ta sunteți ca două prietene, este vizibil din social media și ai spus și tu acest lucru, de altfel. Cum gestionezi situațiile în care se impune puțină…exigență?

Sore

Sunt exigentă când trebuie și foarte simpatică în rest. (râde) Noi nu ne certăm, nu am pedepsit-o niciodată, pentru că e un copil care înțelege tot ce o rog sau o rugăm doar din simple discuții. Avem niște reguli pe care încercăm să le respectăm, mai facem excepții, însă încercăm în ceea ce privește școala, alimentația și programul de somn să urmăm o rutină corectă.

Povestește-ne un pic și despre copilăria ta, până în momentul în care ai devenit celebră, odată cu trupa Dolly. Te recunoști în Erin?

Sore

Se simte de parcă m-aș uita în oglindă, deși ea este mult mai blândă, mai dulce și mai și în toate aspectele. Am avut o copilărie superbă, am descoperit de mică ce îmi place să fac și am avut noroc de părinți care mi-au suflat în aripi. Același lucru îl fac și eu cu Erin, mi se pare vital ca părintele să îi dea încredere copilului să își descopere talentul, vocația și pasiunea, fără teama de eșec.

Ai intrat în showbiz pe la 10 ani. Practic, erai cu nici doi ani mai mare decât Erin acum. Concerte, drumuri prin țară și tot ce înseamnă meseria de artist. Ce repercusiuni a avut asupra ta acest stil de viață început din copilărie?

Sore

Singura repercusiune este o încredere ușor oarbă în visuri și planuri. Dar este un aspect pozitiv, eu așa îl văd. Nu am considerat niciodată că NU pot realiza vreuna din ambițiile propuse.

Activezi din copilărie într-o industrie în care aspectul exterior e important. O industrie care poate fi foarte crudă. Care au fost cele mai crude lucruri care ți s-au spus ție de-a lungul vremii?

Sore

Perioada în care am avut acnee a fost mai dificilă, însă în ceea ce privește presa. S-au scris multe articole care puneau în umbră reușitele de la vremea aceea, axându-se doar pe problemele mele cu tenul. Iar ca și adolescent sau tânăr adult, cum eram atunci, a fost dificil de gestionat așa ceva, însă sunt o învingătoare, am găsit rețeta câștigătoare. Atât din punct de vedere al încrederii în sine, cât și tratamentele potrivite pentru a scăpa de probleme.

Pentru actori, obișnuiți cu castingurile, respingerea vine la pachet cu meseria. Cum ai gestionat primul casting picat? Că nu vorbim doar despre reușite, eșecul trebuie normalizat. Mai ții minte ce gânduri ți-au trecut prin cap?

Sore

La mine lucrurile au început invers: primul casting dat, primul casting luat. Este vorba despre cel pentru Pariu cu Viața. E un lucru rar, ce-i drept. Și cel de-al doilea casting a fost tot un succes, pentru filmul lui Tudor Giurgiu – De ce eu?. Dar da, au fost castinguri ulterioare - ba pentru loc de jurat, ba pentru seriale -  pe care le-am picat, însă nu le-am văzut ca pe eșecuri. Mereu am gândit că ce nu iese, nu este menit să fie pentru mine. Și cred că e o gândire sănătoasă.

Te-am întrebat despre eșecuri pentru că aparent ai avut parte doar de succes. Cum tu ești o fire directă, te întreb direct: ți s-a urcat vreodată la cap celebritatea?

Sore

Nu cred. Am avut parte de o echipă senzațională în Pariu cu Viața, care ne-a învățat de la bun început cât de important este să rămâi modest și cumva am purtat asta cu mine mereu. Sigur, probabil că au fost momente, în cariera mea, când poate m-am simțit mai puternică decât eram, însă sunt firești, cumva succesul îți dă aripi care te fac să crezi că poți zbura nelimitat. Însă de aceea e important cu cine te înconjori, cu cine lucrezi, cine sunt oamenii care te fac atent când greșești, oamenii care nu se tem să îți spună și lucrurile incomode.

Pari să te simți foarte bine în pielea ta, te miști cu lejeritatea omului fără complexe. Acum zi-ne tu dacă doar pare sau chiar așa este. Cu ce nesiguranțe te-ai luptat la viața ta și cum le-ai depășit?

Sore

Sunt un om fericit. Atât în viața mea, cât și în pielea mea. Însă această lejeritate despre care vorbești cred că vine după ce te pui față în față cu tine, fără menajamente, ești dispus să vezi ce defecte ai, ce calități ai, să le accepți, să lucrezi mereu spre a fi mai bun și să nu trăiești doar pentru validări exterioare. Dacă vorbim despre nesiguranțe, ele nu cred că dispar niciodată. De exemplu, noi, femeile, mereu ne vom analiza picioarele să vedem cât de tare se vede celulita sau dacă a mai apărut vreun rid la ochi. Dar cred că aici important e cât de dispus ești, tu ca om, să faci ceva în privința nesiguranțelor tale. Atât pentru nesiguranțele fizice, cât și pentru cele interioare, mereu m-am montat să fac ceva. Fie sport, terapie, dicție etc. Și nu am nicio jenă să recunosc asta oricui.

Sore foto Ok Magazine DSC 3648 (2) jpg

Te lăudau părinții când erai mică, te complimentau? Tu cum o încurajezi pe Erin, ce-i spui cel mai des?

Sore

Mă lăudau, mă felicitau, dar mai puțin decât o fac eu cu Erin. Cel mai des îi spun că o iubesc, asta e clar. Îi subliniez reușitele, îi spun mereu că sunt mândră de ea și o întreb dacă ea este, la rândul ei, mândră de ce reușește. Cred că e important, astfel, să îi arăt că impresia ei despre sine este în egală măsură importantă.

Sore, eu nu te-am văzut pe tine niciodată agitată, nervoasă, copleșită, supărată. E o chestie de exercițiu? Tu te-ai confruntat vreodată cu anxietate, cu atacuri de panică?

Sore

Agitată și nervoasă sunt foarte des, pentru că am un temperament vulcanic. Însă îmi trece foarte repede, știu să îmi cer și scuze când greșesc, inclusiv față de copil sau în relație. Anxietate și atacuri de panică nu am avut, doar unul singur, acum un an, când am fost pusă în fața perspectivei de a lua un proiect în altă țară, care ar fi presupus să fiu departe de Erin pentru două luni și nu puteam să concep așa ceva. Altfel, sunt un om pozitiv, luminos și găsesc întotdeauna luminița de la capătul tunelului.

Ar fi totuși ceva neliniștitor la tine… de ce sari peste micul dejun?

Sore

De când am născut-o pe Erin țin un fel de fasting. Excepție o fac vacanțele și câteva sâmbete pe an. Nu mă trezesc niciodată cu foame dimineața, am învățat să îi ofer corpului mâncare doar atunci când o cere și întotdeauna mă opresc din mâncat înainte de a mă simți sătulă.

Ce plăceri vinovate ai când vine vorba de mâncare? Și din preparatele gătite de tine  - din ce văd pe Instagram ești destul de pricepută – care sunt cele mai lăudate?

Sore

Pastele sunt la loc de cinste când vine vorba de gătit, mă pricep bine și la fructele de mare. Îmi place să experimentez în bucătărie, în zona italienească sau asiatică. Românesc, în afară de șnițele cu piure, nu prea am făcut, recunosc. Dacă ar fi să fac un top al preparatelor, primele trei locuri ar fi ocupate de paste cu creveți și dovlecei ( sau broccoli), cu sau fără chilli, depinde de “client”, tacos cu creveți, avocado și ceapă prăjită și wok Asiatic picant.

Și apropo de slăbiciuni… ești cheltuitoare sau mai degrabă cumpătată când vine vorba de haine? S-a schimbat ceva la percepția asupra shoppingului de când ai tu însăți un business în fashion?

Sore

M-ai prins, slăbiciunea mea este, într-adevăr, în zona fashion. Îmi place să cumpăr haine, atât pentru mine, cât și pentru Erin. Încerc, chiar am încercat să fiu mai cumpătată în ultima perioadă, să aplic mai des Smart Shoppingul. Businessul Hard Coeur îmi aduce o imensă bucurie, o dată pentru că observ atâtea persoane îmbrăcate în produsele mele și da, îmi oferă o perspectivă mult mai în detaliu asupra producției textile. Și am devenit mai conștientă de importanța recirculării hainelor. Din acest motiv, tot ce nu mai port, donez, iar hainele Hard Coeur sunt gândite în așa fel încât să existe cât mai puțină pierdere de materiale.

Ai o viață profesională plină. Ești antreprenor, apari la TV la Vorbește Lumea, ai activitate intensă în social media, dar cum rămâne cu muzica și cu actoria? Lor când le vine rândul?

Sore

Toate pasiunile mele își au loc în viața mea, dar, așa cum e normal, în funcție de priorități. Actoria este în planul meu actual, aștept proiectul care să mi se potrivească, iar muzica este acea prietenă veche pe care o vizitez să mai stăm la povești. Am lansat anul trecut o piesă care s-a bucurat de foarte mare succes, remake-ul pentru Un Actor Grăbit alături de Bitza, însă prioritățile mele s-au schimbat, odată cu trecerea timpului, iar zonele în care mă vedeți că activez constant, anume televiziunea, antreprenoriatul și activitatea din mediul online sunt cele care au atenția mea, în acest moment.

Foto: Sorin Stana

Aranjamente florale: MILKANDHONEY.RO



Recente pe Ok! Magazine

Ela Craciun si fiica ei, Alesia   (1) jpg
David Beckham si mama sa Beckham, Sandra Beckham, cu David Attenborough la Wimbledon   profimedia 0886338777 jpg
Jennifer Lopez foto Instagram jpg
Andreea Sasu il face tatic pe Philipp Plein   Instagram jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la început de iunie 2024, Profimedia (2) jpg
Agatha Ruiz de la Prada   Facebook 5 jpg
Gina Pistol la MasterChef   Pro TV jpg
Berecleanu Andreea in Turcia 4 (1) jpg
edi iordanescu fb3 jpg
Celine Dion   Profimedia jpg
Amal și George Clooney, vacanță romantică la St Tropez, Profimedia (4) jpg
Ileana Stana Ionescu jpeg
Carmen Tanase png
FotoJet Bennifer jpg
Trump vs  Biden FOTO gettyimages webp
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (6) jpg
Shannen Doherty divorțează de soțul Kurt Iswarienko, Getty (2) jpg
Daniel Nuta jpg