Soré: ”Mi-am dorit de mică să fiu o mamă tânără“

26 noiembrie, 2015
DSC 5286 jpeg

După ce a şocat pe toată lumea cu vestea că va fi mamă, solista a lămurit tot ce rămăsese de lămurit într-un interviu sincer

Şi actriţă, şi prezentatoare TV, şi cântăreaţă. Şi frumoasă, şi isteaţă, şi responsabilă. Şi tânără, şi mamă. Şi la bine îmbră­cate, şi la decente. Şi la celebre, şi la discrete. Cineva trebuie să facă ceva. Este evident că nu putem rămâne cantonaţi în complimente şi constatări pozitive. O jumătate de oră m-am luptat cu Soré, una dintre iconurile noii generaţii. Soré şi fe­lul ei de-a fi. Nimic compromiţător. Dar e încă tânără.

image

Cine-ţi plăcea din spaţiul public înainte să ajungi celebră? Cine voiai să fii?

Andra. E mai mare cu un an şi jumătate. Mi-a plăcut de la început şi avem cumva o traiectorie similară. În rest, îmi place Loredana.

Toată lumea, că Loredana…

Păi, e un etalon. Chiar mă întreb…

Te enervează şi pe tine? Recunoşti?

Nu mă enervează, dar nu înţeleg. Cum de îi iese tot? Poţi să ai echipă, dar contează cum eşti construit tu, ca individ. Iar ea, sunt convinsă, controlează tot. Şi de la ea pleacă tot. Restul execută. Cunoscându-l pe Smiley, ştiu că aşa se pro­cedează şi în cazul lui. De aceea şi eu fac la fel.

Ca să-mi dau seama de ce gusturi ai: de cine erai îndrăgostită înainte să ajungi celebră?

Când eram mică? Aveam postere cu Animal X, îmi plă­ceau mult.

Te-ai întâlnit cu ei bănuiesc.

Normal!

Ai văzut că nu erau mare lucru.

(râde) Da, gusturile mi s-au mai schimbat între timp.

M-am trezit acum, recent, cu tine în acel film greu, De ce eu?.

Primul meu film de lungmetraj.

Lasă că lung, dar foarte greu.

M-am bucurat că debutul cinematografic n-a fost într-un film uşor.

Da, a fost un film atât de important, încât nu putem să spunem că „a fost prietenă cu regizorul şi de-aia a intrat“. Şi atunci te-ai întrebat probabil…

De ce eu? Da, m-am întrebat. M-au sunat de la Libra film într-o zi de ianuarie, imediat după Revelion. M-au întrebat dacă vin la un casting. M-am dus, normal.

N-ai întrebat, „De ce eu?“?

(

) Am sperat că ştiu ei. Am dat proba cu Emilian Oprea, actorul principal. De la el a pornit filmul şi a fost primul ales. Şi, după o lună, îmi sună telefonul. Nu mai aveam nicio speranţă…

Probabil nici baterie.

(

) Eram trezită din somn. M-au sunat la opt dimi­neaţa să-mi spună că am luat rolul. Eram convinsă că s-a trecut peste mine. Toate prietenele mele actriţe dăduseră probă pentru rolul acesta.

Şi nu s-au enervat: „Ia uite cine a luat rolul!“?

Nu mi-au spus în faţă, dar probabil. Şi eu m-aş fi enervat dacă ar fi luat altcineva. Tudor Giurgiu mi-a zis că am fost prima chemată şi ultima rămasă. L-am întrebat de ce şi el mi-a spus că i-a plăcut că m-am jucat, că am fost foarte inocentă. Acum poate n-aş mai fi fost la fel. Ţine şi de vârstă poate, şi de ceea ce trăieşti în momentul respectiv.

Acolo tot un rol negativ, erai amantă. Să spunem lucrurilor pe nume.

În film ţi s-a părut că ar şti ceva despre cealaltă? Nu ştia că e amantă, era o fată îndrăgostită. În realitatea după care a fost făcut filmul, lucrurile au stat altfel.

Nu ne băgăm pe realitate, că e dureroasă.

Este, dar lucrurile au stat altfel. Personajul meu a fost doi ani implicat în acea relaţie. Am stat de vorbă cu o „ea“ o zi întreagă. Mi-a povestit toate detaliile. În fine, acum ur­mează un alt lungmetraj. În 2016, după naştere. La sfârşi­tul lui martie nasc. Şi în iulie încep filmările.

Crezi tu că atât de repede te refaci?

Da!

Naşti natural?

Nu, cezariană. Am auzit că recuperarea durează. Dar am exemplul Antoniei. La şase luni după naştere, deja avea pătrăţele.

image

Am citit că-ţi ia locul Oana Mareş în emisiune.

Eu mă înţeleg bine cu ea, chiar ne-am amuzat pe subiec­tul înlocuirii mele.

Te întorci repede la emisiune?

Da, dar chiar şi aşa, în lipsa mea, m-aş bucura să fie alea­să Oana. Mi se pare că suntem din aceeaşi apă şi acelaşi pământ.

Mă întorc la film. Ce-ţi e cel mai greu într-un rol?

Scenele de dragoste mi se par îngrozitoare.

Şi la De ce eu? chiar ai avut una.

Am avut. Şi a fost şi prima scenă pe care am filmat-o. Pri­ma!

Celor care au „deschis“ mai târziu televizoarele să le spunem că e o scenă în care făceai dragoste cu actorul principal.

Da. În film ai impresia că e totul veridic. Partea bună e că aveam lenjerie intimă şi tot ce trebuie. M-am bucurat foarte tare că a fost lumina difuză şi nu s-a văzut foarte bine. Tata m-a felicitat la finalul filmului. A zis că am moş­tenit de la el toate calităţile. (

) E un om foarte glumeţ. Şi asta spun, mi se par oribile aceste scene. În primul rând pentru că se desfăşoară de faţă cu foarte multă lume. Şi în al doilea rând e foarte ciudat să joci natural o scenă intimă cu un străin.

Prietenul tău ce-a zis?

Îţi dai seama că nu e uşor pentru nimeni. Nici mie nu mi-ar plăcea să-l văd pe el actor sau neactor, asta ar fi chiar nasol (

), să-l văd într-o scenă aşa. Dar totuşi pot face diferenţa.

Emisiunea merge bine, urmează să joci într-un film…

Urmează şi un single nou!

Şi eşti şi însărcinată.

Sunt.

Cine e tatăl, îl cunosc?

Nu. N-are o meserie publică. E avocat.

E o meserie importantă acum.

(

) Am contractele foarte bine negociate.

De cât timp sunteţi împreună?

Suntem împreună de doi ani. Deşi se vehiculează că am fi de ieri, de azi. N-am fost prea generoasă în declaraţii, dar nici nu ne-am ferit. Chiar am citit un articol că mergem doar pe întuneric. Să nu fim văzuţi. Prostii! Locuim împre­ună de mult timp.

Citeşte restul acestui interviu în noul număr al revistei OK!, disponibil de astăzi la toate chioşcurile de presă din ţară!

foto: sorin stana; mulţumim showroom domicilio - şoseaua pipera nr. 59; stilist: madena pasăre; vestimentaţie: 34 zara, balmain by H&M, juicy couture/ collective, BCBGMaxazria; make-up: maria el dani



Recente pe Ok! Magazine

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg