Speak: “Abia așteptăm să ne reîntâlnim cu fanii și să facem schimb de energii!”

5 mai, 2022
speak1 jpg

Când vine vorba despre amintirile din copilărie, despre modă și stil, vedetele sunt și ele ca noi. Poveștile lor se învârt în jurul acelor sneakerși originali care te scoteau din anonimat în sala de sport și pe care-i admirai în picioarele unor superstaruri precum Michael Jordan.

Am vorbit cu Speak, unul dintre ambasadorii Nike din România, despre modă vintage, pasiunea lui pentru vestimentația sport , Nike Air Max Day  și planuri profesionale actuale. 

Cum a apărut ideea colaborării tale cu Nike și ce te-a atras la acest proiect?

Speak Inițial, colaborarea noastră a început cu un proiect legat de sport, body transformation, după care am continuat să facem lucruri împreună. Cel mai mult m-a atras faptul că din cel mai mare fan al brandului Nike am devenit reprezentant. Este o bucurie foarte mare să pot face asta pentru brandul pe care îl iubesc încă de când eram copil.

Îți amintești de prima ta pereche de pantofi sport Nike? Cum erau, cât de cool te simțeai în ei?

Prima pereche de sneakerși Nike a fost și prima pereche “originală”, cum se zicea la vremea respectivă. Eram în clasa a VI-a și până atunci jucam baschet în teniși, pentru că aveau un preț pe care familia mea nu și-l permitea. Tatăl meu m-a dus la un magazin second hand și mi-a cumpărat o pereche de Nike cu “talpă de ceară”, talpă care scârțâia în sală. Așa îți dădeai seama dacă erau buni sau nu. Nu mai știu modelul, dar i-am iubit foarte mult, și cred că de atunci a pornit această legătură cu Nike. (râde)

speak2 jpg

Ne imaginăm că ai o colecție impresionantă de sneakerși Nike în dressingul tău. Așa este, eșți pasionat de genul ăsta de pantofi?

Sunt pasionat nu doar de sneakerși, ci și de streetwear și sportwear, eu făcând sport toată copilăria și adolescență mea. Această pasiune a luat naștere dintr-o frustrare a copilăriei mele, când nu îmi permiteam să am sneakerși “originali”.

speak5 jpg

Anul acesta reîncep concertele, festivalurile. Ai un program încărcat vara asta din punct de vedere al cântărilor?

Am un program foarte încărcat și cu filmări, și cu concerte. Abia așteptăm să înceapă concertele, să ne putem reîntâlni cu fanii și să facem din nou schimb de energii. Sper, totuși, să avem timp și pentru o scurtă vacanță.

Chiar voiam să te întreb dacă printre aceste proiecte profesionale au loc și planurile de vacanță. Tu și Ștefania nu plănuiți nimic?

Cum ziceam, ne dorim o vacanță, sperăm că vom găsi timp, dar dacă nu, aia e, este foarte importantă munca, mai ales la vârsta noastră.

Se împlinesc 35 de ani de la lansarea legendarului Air Max 90, modelul care a făcut istorie. Cum ți se pare nouă colecție Air Max?

Păi… nouă colecție deja o port și pot spune că nu știu cum reușesc oamenii ăștia, de la an la an, să mă surprindă plăcut. Sunt foarte fresh și eleganti! Ii poti asorta usor la orice tinuta casual, ma fac sa ma simt mereu in largul meu!

Tu pentru ce sport outdoor îți pui în picioare sneakerșii? Baschet, jogging, tenis, fix în ordinea asta.

Speak este deja cucerit total de noul pantof  Air Max 97 Special Edition Sport Turbo, ediție specială, realizat in gama de  culori negru, turcoaz, cu mici detalii de alb. Baza este din plasa neagra asociata cu suprapuneri din denim si corduroy. Mai mult,  invita fanii brandului sa participe la   Nike Air Max Day , pentru a se bucura de modelele Air Max care au facut istorie de-a lungul anilor.

Înscrie-te și tu pe https://www.sporttimetraderegister.ro/air-max și descopera surprizele pregătite in cadrul workshop-urilor Air Max din data de 7 Mai, intre orele 12-21! Let’s GIVE FRESH AIR BUCHAREST!



Recente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg