Special Exatlon! Anca Surdu: "Nu pot spune că sunt flatată de această celebritate"

6 august, 2018
DSC 9039 W jpeg

Revista OK! le-a reunit pe unele dintre cele mai aprige concurente din echipa Războinicilor şi cea a Faimoşilor într-o şedinţă foto fierbinte, la piscina Oasis de pe malul lacului Străuleşti.

Claudia Pavel, Anca Surdu, Diana Bulimar, Larisa Vasile, Alina Pană şi Anca Mihăilescu au acceptat să îmbrace, pentru noi, cele mai sexy costume de baie şi să vorbească despre experienţa lor de la Exatlon şi viaţa lor de după show.

image

Astăzi, vă prezentăm interviul cu fosta campionă de gimnastică aerobică Anca Surdu!

Anca Surdu

Vârsta: 27 de ani

Locul naşterii: Constanţa

Într-o relaţie de doi ani

OK! Cum a început povestea ta la Exatlon? Anca Am primit un telefon de la cineva din echipa de producţie a emisiunii. Când am auzit de emisiune, am fost puţin reticentă, dar m-au convins, până la urmă, mai ales că avea profil sportiv.

Am înţeles că producătorul a vrut ca decizia finală să stea în mâna publicului, pentru că cei doi care ajung în finală sunt amândoi foarte buni. Pentru public, diferenţa a făcut-o, poate, caracterul. Eu mă bucur că cel care a câştigat a fost de la noi din echipă, dar, din punct de vedere sportiv, susţin faptul că au fost foarte aproape cei doi finalişti.

Acolo, mi s-a pus diagnosticul dermatită de contact, din cauza soarelui. Nu aveam condiţii, nu puteam să-mi curăţ tenul cum trebuie, mă mânca faţa, era destul de neplăcut. Mi s-a recomandat să port şapcă sau mască la probe. De când m-am întors acasă şi nu m-am mai expus la soare puternic, cum era cel de-acolo, a început să se retragă erupţia. Încă urmez un tratament pentru problema asta.

image image

În urma meciurilor internaţionale cu Mexicul, ţi-ai câştigat şi fani mexicani, nu-i aşa?

Da, eu am participat şi la un campionat mondial în Mexic, în Cancun, şi pot să spun că aveam deja nişte fani. Dar, într-adevăr, există mulţi mexicani, mai degrabă decât mexicance, care mă simpatizează.

Nu. Dacă aş fi dat curs acestor complimente, poate că da, dar nu este cazul.

Sinceră să fiu, nu pot să spun că sunt flatată de această celebritate. Sunt bucuroasă, însă, când mă opresc copiii să facem poze sau să mă felicite.

image

Cu ce te ocupi acum, după Exatlon?

Sunt antrenor de fitness, dar, în ultima vreme, încep să mă dezvolt cât mai mult pe partea de online. Să motivez persoanele să trăiască mai echilibrat, nu neapărat sănătos. Eu mănânc şi ciocolată, şi salată, când trebuie.

În primul rând, mă cunoaşte mai multă lume, căci nu toţi ştiau de rezultatele mele în gimnastica aerobică. Într-adevăr, acum am 145.000 şi am pornit cu 12.000 sau ceva de genul. Nu m-aşteptam să-mi crească atât de mult capitalul de imagine.

Foto: Sorin StanaRecente pe Ok! Magazine

Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez la premiera Atlas, Profimedia (2) jpg
Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg