Vladimir Drăghia: „Augusta Lazarov e un om foarte valoros“

12 iunie, 2012

A fost o surpriză când Vladimir a accep­tat să fie cuceritorul de la „Burlacul“ şi o premieră când cei de la Antenă au renunţat la el în mijlocul emisiunii.

A fost o surpriză când Vladimir a accep­tat să fie cuceritorul de la „Burlacul“ şi o premieră când cei de la Antenă au renunţat la el în mijlocul emisiunii. O lovitură al cărei şoc a fost parat cu eleganţă de tânărul de 26 de ani. Căci Vladimir n-a căutat nici atunci, dar nici acum, răspunsuri inuti­le şi n-are timp de regrete. Curând, viaţa lui va lua forma unei expediţii periculoase în jungla amazo­niană, acolo unde nu-i loc de iubiri regizate. Este cel mai frumos vis şi cel mai greu examen pentru tânărul actor. O aventură în urma căreia speră să nu primească un trandafir echivalent cu respingerea.

Există viaţă după „Burlacul“?

Vladimir Da. Şi e o viaţă mai bună, mai liniştită. Mi-am găsit imediat un nou proiect în care m-am vârât cu totul, documentarul pe care îl voi face în Ecuador. „Gold Rush“ se numeşte. Aşa că n-aş putea să zic că m-am relaxat, dar nici nu-mi doresc. Plec pe 13 iunie. Acum caut sponsori, pentru că eu am făcut totul pe banii mei. Plec cu Adrian, eroul filmu­lui, şi cu încă un cameraman. Vom fi trei, maximum patru în echipă. Trebuie să fim o echipă mică, să nu ştie lumea care-i treaba cu noi, pentru că este foarte periculos. Vom sta 21 de zile în junglă.

Nu te-a ofertat nicio televiziune după ce-ai plecat de la „Burlacul“?

Am primit de la ProTV, acum o săptămână şi ceva, o ofertă pentru un rol episodic în serialul „Las Fier­binţi“. Era mişto, trebuia să apar undeva, într-un vis, eram Făt-Frumos călare pe un cal alb, ceva de genul ăsta. Mie îmi plac oamenii de acolo, cunosc vreo doi, trei actori care-mi sunt şi prieteni şi-aş fi vrut să joc cu ei. Numai că mi-au propus o sumă ridicolă pentru rolul ăsta.

Să-nţeleg că te-ai certat cu cei de la Ante­nă?

Nu sunt certat deloc.

Dar mai eşti sub contract cu ei?

Nu, am încheiat contractul chiar atunci când am încheiat cu emisiunea. Chiar am o relaţie foarte bună cu ei. Am avut o discuţie când am terminat. Da, dom’ne, asta e! Eu nu le-am zis nimic, nici ei mie. Au fost foarte profi. Eu cu casa de producţie se pare că am avut probleme, deşi n-au fost pe faţă. M-am trezit pur şi simplu aşa, dat la o parte.

Ce probleme au fost?

Habar n-am. Mi se pare atât de stupid încât mie mi-e foarte greu să cred că există cu adevărat un motiv. Eu nu sufăr de mania persecuţiei. Cu oame­nii ăia n-am avut niciodată vreo discuţie pe faţă. După ce s-a terminat toată treaba, au apărut o sută de mii de articole prin presă, declaraţii citând surse din casa de producţie... Cretine e puţin spus. Nişte mizerii, cum că le băteam pe fete, le ameninţam.

Şi-atunci cine a vrut să scape de tine?

Nu ştiu, e ciudat. Dacă voiau să scape de mine, de ce m-au mai luat? Bine, nu m-a luat casa de pro­ducţie, am fost propus de Antenă. Şi asta cu propu­nerea Antenei, altă poveste. Cei care scriu aceste articole ori sunt foarte proşti, ori sunt rău intenţio-naţi. Nu ai cum să scrii că te-a propus X, în cazul nostru X=Augusta Lazarov, care este director de divertisment. Dar ca Augusta mai sunt directori în Antenă. Nu ar avea ea puterea să zică: „Eu îl vreau pe Drăghia, c-aşa vreau eu!“. Peste ea mai sunt oa­meni care ar fi zis: „Ia vezi-ţi de treaba ta cu Drăghia al tău sau al oricui ar fi, că nouă ne place de Vasili­că!“. Dar, repet, pentru mine este un episod peste care am trecut. Însă am avut surpriza plăcută să pri­mesc un feedback pozitiv din partea publicului. Nu mă aşteptam să înţeleagă situaţia. Oamenii care se uitau la show s-au împărţit în două: gospodinele, care n-au înţeles nimic şi care consideră că sunt un nesimţit că am vorbit urât cu fetele, care sunt nişte zambile şi nu trebuie rănite, şi oamenii care au mai mult de doi neuroni în cap şi care au înţeles că tre­buia să mă pretez la anumite lucruri şi am ales să n-o fac. Eu, din câte ştiu, am fost singura persoană din formatul ăsta care şi-a băgat picioarele şi-a zis: „Eu nu fac asta!“. Da, le-am stricat show-ul! (râde)

Şi, totuşi, îmi vine greu a crede că nu ai fost curios să afli cine te-a săpat, pe româneşte?

Nu, abia după ce s-a terminat emisiunea m-am dus la Antenă şi-am vorbit cu oamenii de acolo, care au spus că s-a decis aşa. „S-a decis“ e ca aia cu „s-a stricat“. Nu se strică aşa, cineva a stricat-o. Că au nişte ratinguri… Bine, cum vreţi! Singurul lucru pe care l-am avut de reproşat a fost că eu eram singurul care nu ştia de treaba asta. Toată lumea se vorbise, era aşa, ca un complot. Dar dacă reacţionam ciudat? Dacă începeam să plâng? Sau poate începeam să înjur sau s-o bat pe una? Dacă mă făceam de rahat? Nu am făcut asta, ba din contră, eu sunt foarte mân­dru de cum am reacţionat. A fost o situaţie foarte grea. Îţi dai seama, te trezeşti că vin alea cu florile, apoi te filmează pe tine, îţi bagă camerele în faţă. Şi eu le-am luat pe rând: tu eşti bolnavă, tu ai proble­ma asta, tu asta, îmi pare rău că nu reuşesc să vi le rezolv, îmi pare bine de cunoştinţă… A, nimeni n-a zis nimic despre faptul că la sfârşit am fost un domn şi le-am dat tuturora, în afara filmării, trandafirul înapoi, pentru curajul pe care l-au avut. Că nu-i uşor să vii să te filmeze ăştia aşa şi sunt sigur că cel puţin două chiar au venit pentru mine.

Cu toate astea, nu te-a atras niciuna…

Nu. De dragul show-ului, cred că puteam să mă apropii de vreuna. Dar aşa, încordat... Interesant este că, după concurs, am primit un mesaj de la o fată pe Facebook. Şi-am cunoscut-o, tipa era foarte mişto, vorbea bine. Fusese la preselecţie la „Burla­cul“, dar n-au ales-o ăştia. Însă, sincer, mie mi s-a părut mai mişto decât tot ce a fost în concurs. Mi s-a părut incredibil! Au chemat-o pe Vasilica şi pe Georgica şi n-au chemat-o pe ea. Chiar vorbeam că poate ajungem să avem o relaţie de un an şi asta ar fi lovitura de graţie: „Prietene, sunt cu una pe care aţi refuzat-o voi, nici măcar n-aţi adus-o în primele 20 sau câte au fost la început!“.

Bine, tu ai fost cuplat, vrând, nevrând, şi-n timpul show-ului. Exemplul Augusta Lazarov. Poate că au renunţat la tine pentru a se stinge zvonurile despre relaţia voastră.

Oamenii din Antenă sunt deştepţi, nu sunt cretini. Pe mine o relaţie cu Augusta Lazarov nu m-ar fi ajutat în niciun fel. Din contră.

Păi nu te-a ajutat, c-ai plecat de la emisiune.

Nu, dar la un moment dat a apărut într-o revistă ceva de genul: „Drăghia se laudă că are o relaţie cu Augusta“. Băi, sunteţi cretini! De ce-aş face asta? Din contră, aş ascunde asta, nu? Dar, din momen­tul în care se renunţă la logică, n-ai cu ce argument să vii. Prefer să tac, ceea ce am şi făcut.

Şi să-i laşi pe oameni să creadă ce vor?

Tu ai cunoscut-o pe Augusta? E foarte mişto! Nu­mai faptul că am putut fi alăturat ei este o onoare pentru mine. Este printre cei mai valoroşi oameni pe care i-am cunoscut. Pe mine m-a flatat că aş pu­tea să…, dar nu. Pur şi simplu ea răspundea de programul ăsta. Pe ea am cunoscut-o acum şase, şapte ani, când am făcut prima telenovelă. A trecut mult timp până am trecut la pertu. Iar după ce am semnat cu „Burlacul“, treceam tot timpul pe lângă biroul ei. Mi-a zis că ea va fi responsabilă de pro­iect. Şi a trebuit să ne intersectăm de multe ori. A venit pe la biroul meu aşa cum ai venit şi tu. Ăia au publicat nu ştiu ce filmuleţ când ieşea de la mine. Era iarnă, 7 seara, îţi dai seama că era întuneric.

Dar puteaţi să vă vedeţi la biroul ei, de ce-a venit la tine?

Păi am fost şi eu la biroul ei. Îmi pare rău! Ne-am întâlnit şi la ceai…

Aţi discutat după ce au apărut pozele cu pricina?

Am discutat chiar în ziua aia. Mi-a zis că se aştep­ta, că de mult vrea cineva să scrie despre ea ceva. Probabil că au găsit ocazia atunci. Şi să stau liniştit că nu este nicio problemă. Dar, repet, nu de aici a fost problema. Problema a fost din producţie.

Şi n-ai încercat să afli?

Nu. Uită-te la mine! Azi am avut cinci întâlniri. Vreau să fac un film. A scris vreodată cineva că toţi banii de la „Burlacul“, plus toţi banii mei, i-am băgat într-un film de artă? Nu! Au scris că Dră­ghia şi-o trage cu toate femeile cu bani.

Foto: sorin stana, arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG