Winona Ryder: „Nu am fost niciodată considerată atrăgătoare“

26 noiembrie, 2012

Actriţa a povestit revistei noastre despre ciudăţeniile copilăriei, omul care afăcut-o celebră şi de ce cred oamenii că aintrat într-un con de umbră.

Actriţa a povestit revistei noastre despre ciudăţeniile copilăriei, omul care afăcut-o celebră şi de ce cred oamenii că aintrat într-un con de umbră.

Ai gravitat mereu între roluri întunecate, dar n-ai încercat niciodată să abordezi un rol de sex simbol...

Încă de pe vremea Beetlejuice eram un copil ciudat. Lydia a fost unul dintre rolurile mele preferate, mă asemănam mult cu ea. Aurmat filmul Heathers, dar am luptat destul de mult pentru a obţine acel rol, pentru că nu am fost niciodată considerată foarte atrăgătoare pentru a deveni o fată populară. Dar am avut norocul să lucrez cu regizori care nu funcţionau ghidaţi de asta.

Cum e să lucrezi cu Tim Burton din nou?

Întotdeauna e o plăcere! Eunul dintre preferaţii mei şi niciodată când colaborez cu el nu am senzaţia că sunt la serviciu. Multă lume vede numai latura întunecată din munca sa, dar e şi o mare doză de romantism în filmele lui. Copiii încă mai vin la mine şi mă întreabă dacă sunt fata din Beetlejuice, ceea ce mă bucură mult.

Ai jucat rolul unei mame în The Iceman. Te-ai gândit că poate şi tu ai nevoie de cineva care să aibă mereu grijă de tine?

Sincer, pentru că am început să lucrez de mică, am fost mereu autosuficientă. Dar, altfel, sunt dependentă de anumite persoane. Toată lumea are nevoie de protecţie, de un cămin. Aflăm, uneori, că prietenii noştri au amante sau sunt dependenţi de droguri, lucuri pe care le suspectezi, dar pe care nu vrei să le crezi. Acum, am un prieten al cărui copil face practică în L.A. în cadrul unui reality show cu o familie nebună de tot, nu-mi amintesc numele.

Kardashian?

Da. Nu ştiu cine sunt aceşti oameni, dar presupun că sunt foarte celebri. Dar, mă gândesc, de ce să-şi dorească cineva să facă asta, de ce să îţi laşi copilul să se expună astfel?!

Înainte, locuiai în L.A. Ce părere ai acum despre Hollywood?

Mi-am petrecut ultimii cinci ani construindu-mi o viaţă în San Francisco şi mulţi m-au întrebat unde am dispărut şi de ce nu mai lucrez. Sunt în continuare la fel de interesată, numai că îmi doresc să fie ceva special, care să merite efortul de-a părăsi o perioadă stilul de viaţă pe care îl am acum. Nu spun că stau într-un turn şi aştept marele rol, dar am găsit bucuria în lucruri care, pe la 20 de ani, nu contau. Nu e normal să trăieşti cu presiunea că trebuie să accepţi orice rol, chiar dacă nu te avantajează. Spre exemplu, în Black Swan, abia apar în film, dar am fost foarte fascinată de rol şi ştiam că nu durau mult filmările. Acum am parte de şi mai multă presiune, pentru că îmi doresc lucruri mai valoroase, care sunt, de obicei, şi foarte rare.

Interviu de Jamie Levy & Christina Radish/Hot Features; Foto: Guliver/Rex FeaturesRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg