Ioana Ginghină, sfătuită de fiică să se despartă de Papadopol: „Dacă eram în locul tău, divorţam“

6 august, 2019
1 ioana ginghina si fetita ei ruxy jpg jpeg

Sfârşitul lunii mai aducea din partea presei mondene o informaţie care era greu de crezut de publicul larg: Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au decis să divorţeze, după un mariaj de aproape 12 ani.

Imediat după ce informaţiile au apărut în presă, Ioana Ginghină a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu soţul ei, iar actele de divorţ au fost semnate în urmă cu aproximativ o lună, în toată această perioadă actorul dorind să nu comenteze pe marginea acestui subiect.

Însă, Ioana Ginghină a oferit mai multe detalii despre despărţire, iar recent a oferit un interviu în revista Viva, unde a afirmat că inclusiv fetiţa ei a sfătuit-o să divorţeze de Alexandru Papadopol.

„Ruxandra este extraordinar de curajoasă. Câteodată cred că este îngerul meu păzitor. M-a ajutat atât de mult în această perioadă şi, într-un fel, am făcut o echipă. Oricum, nici ea nu avea parte de un tratament diferit de al meu. Deşi trăiam toţi trei în aceeaşi casă, eram doar noi două. Ajunseserăm să ne bucurăm când eram singure şi să fim mai liniştite aşa, însă eu nu aveam curajul să conştientizez asta. Apoi, am auzit-o pe Ruxandra, ca o voce a conştiinţei: «Mamă, eu, dacă eram în locul tău, divorţam». A durut foarte tare să aud asta, însă mi-am dat seama că vreau să fiu un exemplu de femeie puternică pentru ea. Acum este mult mai responsabilă ca înainte. S-a maturizat mai repede din cauza acestor probleme. Dar este bine“, a spus Ioana Ginghină.Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg