Ioana Petric de la "Cronica cârcotaşilor", momente de coşmar după întoarcerea din Bali: "Nu am cum să fac testarea pentru coronavirus"

28 ianuarie, 2020
1 ioana jpg jpeg

Vacanţa în Bali a costat-o pe Ioana Petric, colega lui Şerban Huidu de la "Cronica Cârcotaşilor", mai mult decât ar fi bănuit vreodată.

Vedeta Prima TV a fost lovită de gripă la întoarcerea din sejurul petrecut departe de ţară. Ioana a vrut să afle cu fel de virus se confruntă, dar asta a pus-o faţă în faţă cu alţi oameni bolnavi.

„Din seria eternă şi fascinantă Românie: Pe 24 ianuarie m-am întors în ţară, după aproape o lună de zile petrecută în Asia, mai exact Bali, cu o superbitate de gripă. Două zile m-am îndopat cu N***, sperând să fie doar o răceală de la schimbarea de temperatură. Când am văzut că simptomele persistă, m-am dus la farmacie, că tot omul, să cer un T****- antigripalul minune despre care vorbeşte toată lumea. Ei bine, acolo mi s-a spus că acest medicament nu se eliberează fără o testare prealabilă şi că oricum, ţinând cont de datele problemei, ar trebui să mă prezint la Institutul Matei Balş pentru o testare”, a scris Ioana un cont de socializare.

A stat s-a gândit şi a decis să meargă la medic. “Acum eu, care am văzut prea multe filme la viaţa mea, m-am tot fâstâcit dacă să merg sau nu, pentru că imi imaginam că voi fi reţinută în carantină pentru testare. Dar pana la urmă, pentru liniştea mea şi a tuturor celor cu care am intrat in contact de când am venit acasă, am zis sa fac ceea ce este corect, mai ales în haosul care e acum, şi să mă prezint la doctor.

Azi dimineaţă, la ora 11 eram la camera de garda a institutului Matei Balş. Mi-am prezentat situaţia şi mi s-a spus că nu am cum să fac testarea pentru coronavirus, că ei nu au aşa ceva, dar dacă prezint simptome de gripă, să aştept totuşi să mă vadă domnul doctor. Şi am aşteptat. 8 ore, într-o încăpere de 10 mp cu alţi 40 de bolnavi infecţioşi. A fost frumos. Am făcut schimb de nervi, de frustrări şi cel mai important de boli şi viruşi.", a mai spus prezentatoarea TV.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg