Irinel Columbeanu se reinventează după ce a pierdut averea. La 63 de ani, afaceristul scrie o carte

23 februarie, 2021
2 irinel columbeanu scrie o carte jpg jpeg

A pierdut averea, nu mai locuieşte în vila de la Izvorani, dar e sănătos şi încă are zâmbetul pe buze şi puterea de a merge mai departe! Irinel Columbeanu se reinventează la 63 de ani. Pe ce se concentrează acum?

Irinel Columbeanu a trecut în ultima perioadă prin momente mai puţin plăcute, şi-a pierdut averea, vila de la Izvorani în care a locuit alături de Monica Gabor şi Irina Columbeanu, fiica lor. Cu toate acestea, afaceristul e sănătos, fericit, în putere pentru a crea lucruri, afaceri noi. Acum, la 63 de ani, acesta se concentrează pe un nou proiect. 

Nimeni nu se aştepta ca acesta să aibă aşa înclinaţii, dar iată că surprinde. Despre ce va fi cartea la care munceşte deja? Ştefan Mandachi, antreprenor, a stat de vorbă cu Irinel Columbeanu şi a aflat câteva detalii. Spune că afaceristul de 63 de ani are multe de împărtăşit:

"Irinel Columbeanu este dovada indubitabilă: în România eşti criticat masiv indiferent de situaţie: fie ai bani să-i învârţi cu lopata, fie ai pierdut totul. Judecata de pe margine atinge cote gigantice, chiar dacă eşti sărac sau bogat. Am avut discuţii consistente cu dl. Columbeanu.

Am reuşit să-l cunosc mult mai bine şi sunt resemnat cât de mult (şi de uşor) se minte în societatea românească atunci când unii se agaţă de un sâmbure de scandal. În opinia mea, potenţialul proiectului său actual este foarte mare şi cred că se va reinventa uşor întrucât munceşte cu patimă la scrierea unei cărţi. Şi credeţi-mă, are ce să scrie în ea. Concluzia: luptă pentru prosperitate, pentru abunenţă, pentru bani. Fie că ai, fie că n-ai, nimănui nu-i va păsa!", a dezvăluit afaceristul pe Facebook. 

irinel columbeanu si stefan mandachi jpg jpeg

Cât îl costau pe Irinel Columbeanu cheltuielile pentru vila din Izvorani: “Banii se pot pierde foarte uşor!”

Irinel Columbeanu a pierdut o avere, dar nu disperă. Omul de afaceri vorbeşte cu nonşalanţă despre pierderile suferite, pentru că, nu-i aşa, valoarea nu ţine de partea financiară.

“Banii poate că au fost mai puţini, poate că au fost mai mulţi. Nu ştiu cum procedaţi să faceţi asemenea evaluări, probabil va luaţi după alţi colegi din presă, dar va previn că s-ar putea să greşiţi în ceea ce priveşte sumele. Eu zic că dacă este 100, 150 sau 200 sau orice altă cifra de ordinul milioanelor, este oricum mult. Banii se pot pierde foarte uşor. (…) Probabil că pierderile la care va referiţi şi pe care doriţi să le lămuresc, se referă la cele de ordin financiar, din afacaeri(…) Practic, deciziile au fost greşite în alegerea locului de desfăşurare al afacerii, care ar fi putut fi oriunde în lume, mai puţîn prielnică această desfăşurare a afacerii, domeniul era foarte nou, iar climatul ce înconjura această afacere cu, hai să îi spunem ciment, a devenit neprielnic prin neîndeplinirea unor obligaţi de mediu de către România”, a explicat Irinel Columbeanu la Kanal D.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg