Îţi aduci aminte de Puya din La Familia? Căntăreţul s-a căsătorit şi are 3 copii. A apărut recent alături de soţie

18 februarie, 2020
1 puya la familia jpg jpeg

Puya a dispărut pentru o periodă din lumina reflectoarelor. Acum, artistul are o familie frumoasă, are trei copii alături de soţia lui. 

Anii au trecut rapid şi Puya nu mai e tânărul rebel pe care îl ştiam din videoclipuri. Acum are 40 de ani şi o familie cu care se mândreşte peste tot. Iată că nu numai muzica îl face fericit acum, ci şi soţia, copiii. 

Puya (Dragoş Gărdescu), la 40 de ani, are trei fete cu soţia lui, Melinda. Nu apar prea des în lumina reflctoarelor, la evenimente, stat departe de viaţa publică. Aceştia au locuit pentru o perioadă în Cernica, însă cântăreţul s-a întors în locul care l-a inspirat, care l-a făcut să iubească muzica: în Sălăjan, în sectorul 3 din Bucureşti. 

 „Nevasta mea e din Deva şi nu înţelege de ce ţin neapărat să stau în acelaşi cartier. De ce? Eu zic, mai în glumă mai în serios, că sunt la mine în sat. Am avut o casă la Cernica, am fost cel mai bogat de la ţară, că să zic aşa, în aşa numitele zone rezidenţiale. Când m-am întors în cartier, am pupat şi bordurile. Şi ce crezi? Sălăjanul are gazon mai tare ca orice curte de vilă, gratis!!! Vin unii, îl tund, îl udă, îl replantează. Ce rost are să te chinui?”, dezvăluie Puya acum ceva vreme pentru ProTV. 

Acesta a adăugat că a rămas singur în cartier, toţi prietenii au plecat: „Lucrul care s-a schimbat este că am rămas singur. Toţi prietenii au plecat şi, mai nou, Sălăjan este o combinaţie de Hunedoara, Buzău, Călăraşi şi Craiova. Când vine Crăciunul rămân singur în bloc”.

Am fost surprinşi să îl vedem pe Puya la cinema, la avanpremiera filmului "Miami Bici". A fost alături de Codin Maticiuc şi de Matei Dima, să îi susţină pentru lansarea producţiei lor. Cântăreţul nu a mers singur la eveniment, ci alături de soţia sa. Acesta a socializat o seară întreagă, a făcut poze la panou şi din când în când mai arunca o privire către soţie. 

Din gesturile lor, se poate vedea că cei doi trăiesc o iubire intensă, din rodul dragostei lor au dat naştere celor trei copii. 

Vedetele s-au înghesuit la avanpremiera "Miami Bici", filmul în care joacă Codin Maticiuc

Codin Maticiuc şi Matei Dima (sau BRomania, aşa cum este cunoscut de public) joacă rolurile principale în filmul "Miami Bici", comedia produsă chiar la Miami şi a cărei avanpremieră a fost aşteptată cu sufletul la gură în România.

Filmul spune povestea a doi români, Ion şi Ilie, care pleacă în Statele Unite ale Americii ca să atingă visul american şi să se îmbogăţească. Din 21 februarie, acesta apare în cinematografe.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg