Iubire de mamă! Andreea Bălan, declaraţie emoţionantă pentru fiicele sale: "Să fiţi mai fericite decât am fost eu"

22 aprilie, 2020
3 andreea balan 25 jpg jpeg

Andreea Bălan, chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă, e fericită datorită fetiţelor sale. Ella şi Clara cresc pe zi ce trece, iar cântăreaţa îşi doreşte să le ofere tot ce e mai bun. 

Ne aflăm în izolare de aproximativ o lună de zile, aşa că multe evenimente, proiecte, concerte au fost anulate sau amânate. Andreea Bălan a rămas acasă, la fel ca mulţi alţi artişti de la noi. Acum are mai mult timp să stea alături de micuţele ei, de Ella şi Clara. Pentru ele, Andreea Bălan îşi doreşte tot ce e mai bun. 

De-a lungul anilor, în repetate rânduri, artista declara că nu a avut o copilărie prea fericită, că repeta mult, mergea de mică la concerte, nu se putea bucura de joaca cu prietenii, de lucrurile simple. Acum, Andreea Bălan a mărturisit că îşi doreşte ca cele mici să aibă o copilărie mult mai frumoasă decât a ei. Chiar dacă ea trece printr-un divorţ dureros de George Burcea, speră că fetiţele sunt puternice şi că vor lupta atunci când vor creşte pentru toate dorinţele lor. 

"De mică am visat că voi avea 2 copii şi după ce am alergat ani de zile să mă stabilizez emoţional şi financiar, am îndrăznit să îmi îndeplinesc visul. Îmi doresc că Ella şi Clară să fie mai fericite decât am fost eu, să aibă o copilărie minunată, fără lipsuri emoţionale sau de orice fel, să se joace şi să fie educate frumos şi să ştie că nimic nu este imposibil şi niciun vis nu e prea departe!

Dragostea de mama este infinită!", a scris pe Facebook Andreea Bălan. 

2 fiicele andreei balan 2 jpg jpeg

Andreea Bălan, declaraţii despre o eventuală relaţie după divorţ

Andreea Bălan se află în divorţ de George Burcea, tatăl fetiţelor sale. Chiar dacă este dezamăgită de situaţia prin care trece, cântăreaţa crede în continuare în iubire şi speră, la un moment dat, să cunoască iubirea adevărată.

"Acum mi se încheie căsnicia după 4 ani şi jumătate, normal că este şocant şi pentru mine şi pentru public, dar nu sunt nici prima şi nici ultima şi faptul că am avut atât de puţine relaţii în decurs de 15 ani nu înseamnă că am dat fail în relaţiile amoroase şi că am ghinion în ale bărbaţilor. Cred că trebuie să mai experimentez şi să ies la dating, un dating pe care nu l-am făcut pe când eram tânără. Zic peste şase luni, un an...eu nu am avut aşa mare experienţă. Sunt convinsă că la un moment dat, dacă voi cunoaşte alte tipologii de bărbaţi, cu siguranţă voi găsi persoana potrivită. Eu cred în dragoste, în iubire. De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?",  a declarat cântăreaţa într-un interviu live susţinut de Cristi Brancu.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}