Cum arată iubita lui Ronaldo în costum de baie, la doar două luni după ce a născut! Georgina Rodriguez a făcut senzație pe iaht

28 iunie, 2022
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg

Partenera de viață a celebrului fotbalist și mama a doi copii cu starul, Georgina arată fabulos la doar două luni de la naștere.

Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza (7) jpg

Evenimentul din aprilie a fost unul dulce amar pentru cei doi îndrăgostiți, căci doar fetița a supraviețuit la naștere. Ronaldo a anunțat tragedia că și-au pierdut băiețelul pe pagina sa de socializare și a făcut apel la discreție și empatie.

Acum, cele două vedete au depășit durerea tragediei și se bucură de vacanță, soare și timp frumos pe un iaht de lux în Ibiza. Dat fiind că este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz, Georgina este urmărită de paparazzi, iar imaginile obținute acum sunt spectaculoase.

Căci o vedem pe iubita lui Ronaldo în toată splendoarea sa, o femeie frumoasă, cu forme armonioase, care și-a revenit spectaculos în doar două luni, după ce a purtat sarcina gemelară.

Ea a fost surprinsă într-un costum de baie foarte sexy, verde, care îi evidențiază bustul proeminent, talia subțire și picioarele voluptoase.

Georgina s-a bronzat, a înotat și a făcut sărituri în apă de pe iacht. De asemenea, s-a distrat copios alături de iubitul său, celebrul fotbalist Ronaldo. Sportivul este, de asemenea, într-o formă fizică de zile mari. El a purtat un șort de baie alb, care i-a scos în evidență bronzul și abdomenul spectaculos, meticulos lucrat la sală.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg