Iulia Albu a criticat-o dur pe Oana Roman după vacanţa acesteia în Egipt: ” Nu te mai poza aşa, Oana, pentru că nu este OK”

29 aprilie, 2021
1 screenshot 2021 04 28 at 20 30 14 png png

Iulia Albu este un critic de modă slobod la gură, după cum ştim, care spune exact ce gândeşte, taxând dur apariţiile publice ale vedetelor. De data aceasta a venit rândul Oanei Roman să fie luată la bani mărunţi de Domniţa de Alba. 

Oana Roman a petrecut câteva zile în Egipt, unde şi-a serbat ziua de naştere alături de fiica sa şi de Vica Blochina. Încântată de peisajele de vis, dar şi de mare şi soare, vedeta care tocmai a împlinit 45 de ani a pozat în ipostaze ceva mai îndrăzneţe. Dar deloc adecvate, după cum a remarcat Iulia.

Oana Roman
Oana Roman

”Eu nu aş fi făcut niciodată o astfel de postare. Da, este ok să stai aşa la plajă, dar nu este neapărat ok să te pozezi în această ipostază. Nu înţeleg de ce a făcut-o. Nu te mai poza aşa, Oana, pentru că nu este OK. Încearcă să te uiţi în nişte reviste de modă, vezi cam cum se pozează. Nu are legătură cu câte kilograme are. N-are nicio legătură cu asta. Are legătură doar cu faptul că unele poziţii sunt elegante şi altele nu”, a declarat Iulia Albu în emisiunealui Măruţă. 

Iulia Albu
Iulia Albu

Oana are alte preocupări, în schimb, în această perioadă. După întoarcerea din vacanţa în Egipt, Oana Roman a dezvăluit regimul pe care îl ţin pentru a scăpa de kilogramele în plus.

”Am început postul intermitent, dieta pe care o ţin, în vacanţă nu am băut ceai şi m-am răsfăţat puţin. Când m-am cântărit am observat că am luat un kg şi un pic, nu e mare nenoricire pentru că din când în când merit şi eu o pauză. Am mâncat după 16 ore şi am reînceput să beau ceai”, a scris Oana pe Instagram.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg