Iulia Albu a renunţat la machiajul strident şi la hainele extravagante. Are un nou look

6 martie, 2020
11 iulia albu transformare jpg jpeg

Fără machiaj strident, fără haine extravagante, fără găină pe umăr! Iulia Albu a adoptat un nou look, e mai naturală şi mult mai provocatoare!

Pare că a apus perioada în care Iulia Albu îi uimea pe toţi şi crea controverse legate de apariţiile ei! A renunţat la hainele extravagante, la combinaţiile neaşteptate şi s-a transformat într-o doamnă seducătoare şi atrăgătoare. 

Iulia Albu a renunţat la machiajul strident pe care îl purta de fiecare dată când apărea pe stradă sau la vreo televiziune şi optează pentru ceva mult mai natural. Iată că ochii îi are conturaţi mult mai puţin acum şi poartă ruj nude. Vă aduceţi aminte când se dădea cu luciu intens peste conturul buzelor şi în formă de dreptunghi? Vremurile acelea au apus, iar acum ea atrage atenţia cu trăsăturile naturale, foarte frumoase cu care natura au înzestrat-o. 

În mediul online, pe Instagram, acolo unde este foarte activă, Iulia Albu a postat mai multe imagini nemachiată. La 38 de ani, criticul de modă are un chip luminos, nici urmă de imperfecţiuni sau riduri. Priviţi imaginile în galeria foto. 

17 iulia albu naturala 6 jpg jpeg

Cele mai excentrice apariţii ale Iuliei Albu. A atras atenţia cu găina pe umăr

Iulia Albu a avut de-a lungul anilor apariţii excentrice. A fost mereu în centrul atenţiei când apărea cu o găină pe umăr. Iată câteva dintre apariţiile ei care i-au lăsat pe toţi cu gura căscată.

Apariţiile ei controversate aau atras mereu privirile. A fost mult comentată, criticată pentru felul de a se îmbrăca, dar şi de a comenta diverse subiecte. Ea a dezvăluit acum ceva vreme că nu ţine cont de tendinţe.

„Din punctul meu de vedere nu există tendinţe, există propuneri pe care le fac anumite branduri, pe care noi putem sau nu să le urmăm. Mi se pare foarte trist să devii un sclav al unor lucruri impuse de alţii,  dar mi se pare interesant să te încadrezi în acelaşi timp în ceea ce se întâmplă, cât de cât, să rămâi actual, dar să o faci într-o manieră personală”

Iată aici o galerie foto cu cele mai excentrice apariţii ale criticului de modă de-a lungul anilor.Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg