Iulia Albu îl critică aspru pe Selly: "A numit persoanele de 80 de ani boşorogi. Jigneşti bunicii celor ce te-au făcut cine eşti"

3 martie, 2021
1 iulia albu si selly jpg jpeg

Ce reacţie a avut Iulia Albu după ce Selly a explicat de ce a ţinut o mică petrecere în pandemie la care au fost invitaţi şi cântăreţi, unde Poliţia a dat şi amenzi?

Pe Facebook, Iulia Albu l-a criticat pe Selly mai ales pentru că a jignit persoanele de 80 de ani. De asemenea, criticul de modă i-a făcut câteva recomandări vloggerului, să îşi ia ajutoare când vine vorba despre o criză, o agenţie de PR sau chiar un PR. Ce a spus mai exact?

"Influencer meltdown new entry cu Selly Toată lumea este scandalizata ca pustiul minune al showbizului asculta manele, dar nimeni nu are o problema cu faptul  ca a numit persoanele de 80 de ani “boşorogi”. Nu, nu mai poţi face nici politica, nici morala, nici reforma atâta timp cât jigneşti bunicii celor ce te-au făcut cine eşti. Ca sa nu mai vorbim despre bunicii tai. Nu-i nimic, toată lumea are nevoie de un dus rece din când in când. Si de un strateg specializat pe crisis management. Sau o Agentie. Sau MĂCAR un pr cât de cât cu capul pe umeri.

Spune cu mine, Rău, Răţuşca, Rămurică

1. Recunoaste-ţi greşeala

2. Reacţionează pozitiv implicându-te in acţiuni de susţinere a unor persoane in vârsta. Ce ar fi sa găteşti o zi in cantina unui azil de bătrâni?

3. Respecta-ţi publicul, povesteşte-i cum te simţi, unde ai greşit si ajuta-i sa nu facă ce ai făcut tu. Mie nu îmi pasa nici ca asculti manele si nici dacă scuipi sau nu seminţe. La treaba!", a transmis Iulia Albu pe Facebook. 

Selly, reacţie tranşantă după scandalul cu petrecerea sa aniversară: ”În club oamenii stau lipiţi unul de altul, într-o casă imensă, cu aerisire, e ilegal...”

Una dintre cele mai mediatizate ştiri de zilele acestea a fost petrecerea dată de Selly în plină pandemie, unde Poliţia a intervenit cu amenzi usturătoare. După ce subiectul a pus ţara pe jar, celebrul vlogger a dat replica într-un mod tranşant, explicând în detaliu seara petrecerii.

Selly, cel mai celebrul vlogger din România şi probabil unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, a împlinit recent 20 de ani. Petrecerea dată de acesta într-o casă din Snagov, alături de mai mulţi prieteni, a pus România pe jar.

Selly a început prin a spune că ”pandemia există, este un pericol real şi trebuie să avem grijă”, dar că legea are fisuri.

”Legea ar trebui să fie aceeaşi pentru toţi. Spuneţi-mi mie, cum e legea aceeaşi pentru toţi când toate cluburile sunt pline? (...) De-asta spun că legea e idioată. În club e voie şi oamenii stau lipiţi unul de altul, într-o casă imensă, cu aerisire şi tot ce trebuie, e ilegal. Eu chiar am încercat să iau toate măsurile ca să nu ia nimeni Covid de la petrecerea mea. Nu ştiu câţi dintre voi înţeleg ce înseamnă pentru mine să stau închis 14 zile în casă. Câte proiecte pierd, câte lucruri trebuie să amân, câţi bani se pierd. De aia am încercat să iau toate măsurile de precauţie. Adică am rugat înainte de petrecere pe toată lumea să facă test de Covid şi 90% dintre participanţi au făcut treaba asta”, a explicat Selly în materialul video.

Foto: Facebook, ColajRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg