Iulia Albu nu este singura vedetă cu găină. Un mare artist internaţional s-a aliniat trendului!

26 septembrie, 2017
iulia albu jpeg

Pentru ei, câinii, pisicile sau alte animale de companie sunt prea obişnuite. Au gusturi  extravagante, aşa că alte necuvântătoare au devenit preferatele lor şi vedete pe conturile personale de social media. Cine s-ar fi gândit că găina poate fi un animal domestic pe care îl poţi plimba prin lesă pe stradă? Ei bine, aceste vedete au dovedit că se poate, luând în îngrijire câte o înaripară.

image

Da, Iulia Albu nu este singura vedetă posesoare de găină, pasăre pe care o plimbă prin oraş sau la şedinţele foto. Un artist de talie internaţională are şi el un astfel de exemplar, făcând din găina sa o vedetă pe Internet. Despre cine este vorba?

Diplo este unul dintre cei mai iubiţi DJ-i din lume.

Ei bine, excetricul DJ internaţional Diplo s-a afişat de curând pe profilul său de Facebook plimbând o gâină în lesă. Fotografia artistului american a fost însoţită de descrierea: "Mai întâi de toate, familia" şi a strâns numeroase comentarii amuzante de la fanii care au rămas pur şi simplu şocaţi de noua achiziţie a preferatului lor. "Când ai prea mulţi bani rămaşi după ce plăteşti chiria şi începi să cumperi chestii nebuneşti", "Poate că nu suntem nebuni să scoatem pisica la o plimbare după toate acestea", sau "Nu o lăsa afară de Crăciun!", au fost doar câteva dintre comentariile amuzante ale fanilor, care se distrau pe seama renumitului DJ.

image

Dacă ne gândim bine, aceleaşi reacţii au apărut şi după ce Iulia Albu şi-a prezentat gâina internauţilor, ba chiar a apărut cu ea într-un studio TV.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg