James Van Der Beek alias Elijah Mundo din "CSI: Cyber" are 5 copii!

12 noiembrie, 2018
1 59076a29260000bd9ac48a7a jpg jpeg

Îl ştim încă din anii '90, când juca în "Dawson's Creek", cu Katie Holmes şi Michelle Williams. Uite ce familie numeroasă are acum.

Pe James Van Der Beek telespectatorii români îl ştiu încă de pe vremea când era adolescent. Şi asta pentru că James a început să joace încă de la vârsta de 13 ani. La vremea aceea, el ar fi brut să fie fotbalist, dar pentru că a suferit o contuzie în timpul unui meci, doctorul i-a interzis să mai joace timp de un an.

image

Primul său rol a fost în "Finding the sun". După ce a jucat în "Shenandoah" în anul 1994, James a primit o bursă academică la Universitatea Drew din New Jersey. Iar în 1996 avea s-o cunoască pe Claire Danes, jucând împreună cu ea în filmul "I love you, i love you not". După alţi doi ani, îl revedeam ca Dawson Leary în serialul "Dawson Creek" şi în "Texas Rangers".

James Van Der Beek a rămas fidel producţiilor de televiziune, apărând în "Criminal Minds", "Betty cea urâtă", "One Tree Hill", "Mercy", "Lege şi ordine: Intenţii criminale", "How I Met Your Mother" şi mai recentele "CSI: Cyber" şi "Pose".

image

În viaţa personală, pe 5 iulie 2003 s-a căsătorit cu Heather McComb, tot actriţă de televiziune, pe care aţi putut-o vedea ca Frances Malone din "Profiler" şi ca Rita Morgan din "Prison Break".

image

Din păcate, mariajul lor n-a durat decât 7 ani, James îndrăgostindu-se de producătoarea Kimberly Brook, pe care a luat-o de soţie la două luni după divorţ, la Tel Aviv. De data aceasta, relaţia a funcţionat, iar cei doi au devenit părinţii a nu mai puţin de 5 copii: Olivia (8), Joshua (6), Annabel (4), Emilia (2) şi Gwendolyn - născută chiar anul acesta, pe 15 iunie!

image

Deşi activitatea lui este legată de serialele de televiziune, James a reuşit să strângă o mică avere de 10 milioane de dolari, atât cât să le ofere un trai îndestulat soţiei şi celor cinci copii. Iată cum arată viaţa lui cu o familie atât de numeroasă.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg