Jamie Dornan & Amelia Warner. Cine este femeia după care este înnebunit Grey?

30 octombrie, 2018
6 gettyimages 926998110 jpg jpeg

Personajul lui e posibil să nu fi convins pe toată lumea în povestea lui de dragoste posesivă cu Anastasia Steele, una presărată cu episoade kinky şi BDSM Cel care-i dă viaţă controversatului Christian Grey trăieşte, însă, o iubire mult mai puţin complicată, dar mult mai sinceră, cu femeia care există de opt ani în viaţa lui, actriţa şi cântăreaţa Amelia Warner.

Şi poate că scenariul poveştii lor nu este atât de încâlcit şi sexy, însă interpretarea lor fericită, din viaţa de zi cu zi, ne face să-l preferăm. Câteodată less is more. În vârstă de 36 de ani, la fel ca soţul ei, britanica cunoscută în muzică sub numele Slow Moving Millie trăieşte asumat în umbra soţului ei, nord-irlandezul a cărui faimă a explodat de când cu franciza Fifty Shades of Grey. Şi poate că tocmai asumarea aceasta şi lipsa oricărui complex de inferioritate sunt secretele succesului unui mariaj care promite să se scrie pe mai multe file decât numără deja. Trebuie să recunoaştem că nu-i uşor să-ţi ştii soţul cel chipeş întruchipând un animal sexual în cele trei filme de succes şi să-ţi ajungă pe la urechi şi zvonuri cum că Jamie Dornan te-ar fi înşelat cu partenera de film Dakota Johnson. Şi să citeşti despre el c-ar fi un maestru BDSM, deşi acasă nu practică ceea ce predică.

image

Asta ne confirm chiar Jamie: „Nu, nu sunt genul ăla. Şi nici soţia mea. Şi asta e amuzant. Sunt mulţi care au diferite feişuri, dar eu nu sunt aşa. Nu mă interesează deloc. Aşa că nu cred că acest rol al meu ne-a influenţat cumva viaţa sexuală.“ O viaţă sexuală cât se poate de sănătoasă, chiar şi fără partea asta perversă, căci cei doi actori vor deveni pentru a treia oară părinţi, veste pe care au făcut-o publică de curând. Spunem a treia oară pentru că Jamie şi Amelia sunt deja părinţii a două fete: Dulcie, de patru ani, şi Elva, de doi.

Dar cine este această frumoasă şi discretă brunetă care l-a cucerit iremediabil pe idolul atâtor femei ce şi-ar dori să fie, doar pentru o noapte, în pielea Anastasiei? Născută în Anglia, mai exact în Liverpool, într-o familie de actori, Amelia a cunoscut faima (una relativă, însă) odată cu apariţia în drama de epocă Lorna Doone (2001), difuzată de BBC, pe când aceasta avea doar 18 ani. Însă adevăratele valuri le-a făcut un an mai târziu, când s-a căsătorit cu năbădăiosul irlandez Colin Farrell, într-o ceremonie (neoficială, ce-i drept) care a avut loc pe o plajă din Tahiti.

image

Un mariaj-fulger, care a durat doar patru luni. Erau şi prea tineri, până la urmă: el avea 24 de ani, iar ea doar 19. Zece ani mai târziu, actuala doamnă Dornan a negat categoric că acea ceremonie ar fi fost pe bune: „Nu ne-am căsătorit cu adevărat. Cred că am fost, de fapt, prea politicioşi ca să negăm autenticitatea ceremoniei. A avut loc pe o plajă în Tahiti, n-a avut niciun temei legal, iar noi ştiam că este aşa.“ Nunta cu al doilea irlandez din viaţa ei, Jamie Dornan, avea să fie, însă, o afacere cu totul oficială. Ceremonia tipic britanică a avut loc pe 27 aprilie 2013, în comitatul englez Somerset, mireasa fiind deja însărcinată cu primul copil al cuplului.

image

Şi da, în această poveste, cel care-l joacă pe inflexibilul Christian Grey a recunoscut c-a fost un romantic incurabil, atunci când a întâlnit-o pe Amelia la o petrecere, în 2010: „M-am îndrăgostit de ea din primul moment, chiar aşa a fost. Iar azi, sunt şi mai nebun după ea!“. Şi poate că-i bine şi sănătos pentru această relaţie frumoasă că Amelia a refuzat să vadă vreun film din trilogia Fifty Shades. "Nu vrea să le vadă!“, recunoaşte Jamie. “Este cât se poate de conştientă că este doar ficţiune, dar chiar şi-aşa, nu este foarte confortabil pentru ea.“ Până la urmă, Amelia vrea să-l cunoască doar pe adevăratul Dornan, cel pasional şi tandru, la atâţia ani distanţă de personajul căruia soţul ei îi datorează, până la urmă, celebritatea.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg